Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe/Płatne konta SHELL dla MPCFORUM.pl

tsdek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie, nie można się rejestrować, nadal mam błędy..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli można to prosiłbym bardzo też, gdy zostanie naprawiony, ponieważ jak wiadomo nie działa... Nick: UndercoV plust oczywiście już dawno dałem

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu dopóki nie naprawię błędów. :)

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

@up

Spam -_-

@demonic

To nie jego wina ze ma problemy tylko systemu, byłem juz na jego shellu więc to fake nie jest ;)

Poczekajcie az naprawi i zobaczymy :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Przez cały tydzień, ani słychu od autora tematu. W ogóle to wypali? Czy po prostu nie masz na to czasu?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano
Ja poczekam cierpliwie lecz ,

Wysłałem mu wiadomość na PW z kilkoma zapytaniami więc ,

Proszę O jak najszybszą odpowiedź

Tak cierpliwie, że spamujesz biedakowi jak pojebany, cierpliwość to po prostu czekanie bez zbędnych pytań zrozumiano?

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Zastanawiam się po co wrzucał ten temat jak z tym jeszcze robi. Jakby poczekał, aż wszystko ogarnie. To przynajmniej nie miałby spamu itp.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Połowa ludzi piszących do mnie, do kurwa dzieci, piszą jak widzą że mam napisane że jest REJESTRACJA ZATRZYMANA, nawet popracować nie można, nie jestem kurwa robotem, który chodzi 24/7. Przepraszam że się tak wyraziłem...

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Jakoś nie chcę mi się wierzyć żeby tak sobie za zwykłego wirtualnego plusika na mpcforum dawał konta shell i to jeszcze dla 50 osób...

Nie rozumiem za co dajecie mu plusy, ma już 110+ + a miejsc jest jedynie 50.

Jak dla mnie to zwykły fake, być może się myle, a nawet jeżeli to takie konta shell nie mają przyszłości.

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Tsdek wątpię że byś tak długo naprawiał ,nawet nie chcesz przedstawić jakie masz błędy więc dlaczego ni by mamy ci wierzyć Shogun ma racje za plusiki wątpię że by ktoś dawał free shelle a na dodatek jeszcze jest zainstalowana java,a takich shellów jest mało, moim zdaniem to fake ale tsdek jeśli to nie fake to powiedz coś o błędach najlepiej gdy byś dał ss'y.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@sqmany,

pomaga mi w naprawie Zapper, więc nie potrzebuje nikogo do pomocy...

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...