Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KRADZIEZ KONTA

Bloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie... on dużo czasu i kasy włożył w tą postać.

Zgłoś to , bo zaniedługo będzie tak , że pomyślą ,iż wszystko im wolno.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Za kradzież konta nie możesz raczej iść na policję i myślę, że prędzej Cię wyśmieją niż się tym zajmą.. Konto należy prawnie do gameforge nie do Ciebie. Co innego gdyby włamał Ci się na maila.

1302624864-528.png
Opublikowano

Idź na policje z tym ale pierw zasrańca postrasz, że masz ip i chcesz konto spowrotem (spokojnie bez zastraszania bo potem to może być przeciwko tobie) jak koleś ci odda to spoko jak nie to na policje chyba, że chcesz mu wpierdolić ale z tym wiążą się konsekwencje np:Zajebiesz go i nie wstanie i do pierdla pójdziesz .A ci co mówili, że masz dać spokój to są ułomni....Samo wbicie skilla na G jest dlugotrwałe i pewnie masz dobre eq więc nie poddawaj sięi nie przejmuj się tymi idiotycznymi wypowiedziami.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam pytanie wkradł Ci się na maila? Jeśli tak to jest już poważniejsza sprawa za to jest 100% więzienie wystarczy powiedzieć, że wkradł się na konto pocztowe. Daj -.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie wkradł Ci się na maila? Jeśli tak to jest już poważniejsza sprawa za to jest 100% więzienie wystarczy powiedzieć, że wkradł się na konto pocztowe. Daj -.

Tak tak na 100% wiezienie wez sie koles nie odzywaj. Jezu! Chcesz zglosic na policje to zglaszaj...jakbys byl pelnoletni i mialbys to zrobic to bys sie kurwa dzieciakow na forum nie pytal jak pan wyzej co gowno wie ale pisze.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...