Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KRADZIEZ KONTA

Bloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gosc zajumal mi konto na monastyrze doslownie pare minut temu :D byl to woj mental 65 lvl z eq skile 2x G1

teraz mam takie pytanie

Mam ip goscia zlokalizowalem dostawce od ktorego bierze Neta

Co mam zrobic ?

Zglosic zaistniala sytuacje ? jak zglosic to gdzie ?

Suporta nie ma sensu wysylac wszyscy wiemy co szanowny GM odpisze " zespol metin2 nie zajmuje sie kradziezami itemow i konto "

Opublikowano

Zglos go na policje lub napisz do niego w grze ze masz jego ip i i wyslij mu je na gg czy jakis inny komunikator i powiedz ze jak nie odda konta z calo zawartoscia to ,to ip ląduje na policji zlokalizuja go i CBS go odwiedzi i poniesie tego konsekwencje prawne jak jakis dzieciak lub jakis ogarniety i bd wiedzial ze mozesz to zrobic to sie przestraszy to powinnienes odzyskac latwo konto , mozesz mu jeszcze napisac tak (masz czas do punkt 9.00 jutro rano na zwrocenie konta z calym wyposazeniem w innym wypadku ide na policje ) jak nie uwierzy i nie odda konta to jego sprawa i bd mogl isc z tym na Komende : DD

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Nawet jak zgłosisz to pewnie i tak Tym tak się zajmą że nie wiem chyba że bd bardzo nalegał...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jeżeli nie używałeś czitów , nie dałeś mu w żaden sposób tych passów lub nie miałeś keylogerów tylko on to w jakiś sposób ukradł to zgłoś to na policję bo np. ściągasz czity a później się pytasz co zrobić to ja bym ci nie pomógł bo wtedy to jest twoja wina .

Jeszcze możesz spróbować kontaktu z nim jak nie odda dobrowolnie to zgłaszasz na policję . Chociaż ja bym zgłosił od razu jeżeli więcej osób zacznie zgłaszać takie rzeczy skończą się kradzieże ;)

Opublikowano

Jeśli masz znajomego w policji to poproś go aby Ci sprawdził gdzie on mieszka... I poprostu zrób mu tap wpierdal... Ale wcześniej go zastrasz :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No niezastraszaj go policja ;p

Przecież to tylko gra jeny o gre takie problemy z policja maja byc ???

zk4cgn.jpg
Opublikowano

Jeśli masz znajomego w policji to poproś go aby Ci sprawdził gdzie on mieszka... I poprostu zrób mu tap wpierdal... Ale wcześniej go zastrasz :)

Jezeli jego "znajomy z policji" podalby mu dane to wylecialby z pracy i poszedlby siedziec.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

@Up za zastraszanie to ON pójdzie do więzienia :P

Nie zgłaszaj to tylko postać chyba , że jesteś konfidentem to zgłoś ;)

Konfident to jest ktoś kro sprzedaje ziomków itp założę się jakby ci wyjebali dziesione to być poleciał na ten pierdolony komisariat

Topic:Zastrasz go albo zgłoś , możliwości jest wiele.

Opublikowano

@Up no nie poleciał bym na komisariat bo z takimi cwaniaczkami sam sobie daje rade :)

A autor tematu może iśc na Policje i zgłosić jak bardzo zależy mu na postaci , jak ma wystarczająco dobre dowody

Sam mam zamiar zostać Policjantem i to nastąpi niedługo ;)

Opublikowano

@Up no nie poleciał bym na komisariat bo z takimi cwaniaczkami sam sobie daje rade :)

A autor tematu może iśc na Policje i zgłosić jak bardzo zależy mu na postaci , jak ma wystarczająco dobre dowody

Sam mam zamiar zostać Policjantem i to nastąpi niedługo ;)

Masz 16 lat chlopcze wiec na logike podejdzie do ciebie koles w wieku 30 lat jebnie ci w banie i lezysz. Z cwaniaczkami sobie radzisz? Dorosly chłop ma zawsze wiecej sily niz dzieciak. Zapomnialem ze 90% uzytkownikow tego forum zna karate i boks ale chyba z telewizji.

wywalilem /k

Opublikowano

@Up no raczej wiek tu nic nie robi :)

Raczej duzo robi. Bo przecietny pracownik fizyczny ma 2x tyle sily co ty. I nie musi bys super umiesniony po prostu od zapierdalania ma sile.

wywalilem /k

Opublikowano

Na policje się aż tak bardzo nie opłaca przecież Metin to nie życie, co innego gdyby ci auto ukradli ;d

Tu chodzi o to aby nauczyć ludzi aby nie myśleli że wszystko im wolno , ja bym poszedł . Przecież ktoś poświęcił dużo czasu na grę a ktoś mu to w 5 minut ukradł ?

Opublikowano

Na policje się aż tak bardzo nie opłaca przecież Metin to nie życie, co innego gdyby ci auto ukradli ;d

Wlozylem w ta postac sporo wolnego czasu nie mowie juz o sm bo zaraz od dziecka SM mnie wyzwiesz ...Powiem ci tak zeby kupic auto musisz wlozyc sporo motywacji wolnego czasu zeby na nie zarobic ... tak samo ja wlozylem w ta postac duzo motywacji wolnego czasu kasy itd wiec skoncz te bezsensowne wypowiedzi i nie nabijaj postow <_<

@ mysle nad zalozeniem "Tut-a" czy jak to nazwac ... w ktorym zamieszcze info jak i wskazowki jak uniknac kradziezy oszustwa itd ... tylko nie wiem jak ogarne wizualnie to cos i jak sie do tego zabrac :D Zacznijmy od tego CZY NA TYM FORUM TAKIE COS SIEPRZYDA

@DALEM PRAWIE wszystkim po + tym którzy zbieraja - dalem - lecz widze ze sa wśród nas za przeproszeniem IDIOCI ktorzy musza wykorzystac dzienny limit - dajac - osoba ktore zbieraja + GLUPOTA o.O

Opublikowano

Wlozylem w ta postac sporo wolnego czasu nie mowie juz o sm bo zaraz od dziecka SM mnie wyzwiesz ...Powiem ci tak zeby kupic auto musisz wlozyc sporo motywacji wolnego czasu zeby na nie zarobic ... tak samo ja wlozylem w ta postac duzo motywacji wolnego czasu kasy itd wiec skoncz te bezsensowne wypowiedzi i nie nabijaj postow <_<

@ mysle nad zalozeniem "Tut-a" czy jak to nazwac ... w ktorym zamieszcze info jak i wskazowki jak uniknac kradziezy oszustwa itd ... tylko nie wiem jak ogarne wizualnie to cos i jak sie do tego zabrac :D Zacznijmy od tego CZY NA TYM FORUM TAKIE COS SIEPRZYDA

@DALEM PRAWIE wszystkim po + tym którzy zbieraja - dalem - lecz widze ze sa wśród nas za przeproszeniem IDIOCI ktorzy musza wykorzystac dzienny limit - dajac - osoba ktore zbieraja + GLUPOTA o.O

Jak ty chcesz pisac skoro cie okradli co znaczy ze sie nie znasz na tym.

wywalilem /k

Opublikowano

A nie słyszeliście o kradzieży pewnego konta. Facet poszedł na policję i nawet w TVN czy POLSAT o tym mówili.

Poszukaj sobie na YT.

A ty z tym idź na policję, nie pierdziel się z takimi gośćmi (jeśli łączna kwota ukwadzionego wirtualnego dobra

przekroczyła 250zł jeśli się nie mylę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...