Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeglądarka Internetowa

Gość Revlix

Serfowanie po internecie  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? polecacie?

• Opera
      18
    • Mozilla Firefox
      30
    • Google Chrome
      42
    • Safari
      3
    • Internet Explorer
      2
    • Inne (jak, to napiszcie jak?)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba:

Dlaczego warto korzystać z tej przeglądarki

W miare mozliwości wypisac jej dodatkowe funkcję

Opublikowano

Coś więcej? Temat będzie bez sensowny - bez rozbudowy postów. Wiem wiem od razu "masz problem", ale kurcze... Tak czy inaczej za teraźniejsze odpowiedzi :)

Opublikowano

Google Chrome - dlaczego? Sam nie wiem. Bardzo prosta w obsłudze, wiele dodatków i rozszerzeń, szybka, elegancka... ma wiele zalet :)

P.S. Miałem już IE, Firefox'a, Operę i według moich obserwacji Chrome jest zdecydowanie najszybsza i najwygodniejsza z wyżej wymienionych.

P.S.2 Oczywiście na telefon polecam Operę Mobile 11 ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Google Chrome - przyjazna dla oka, bardzo szybka, interfejs prosty i czytelny, nie zawiesza się. To chyba wszystkie jej cechy ;)

18101299.png

Opublikowano

Firefox.

- Nie muli.

- Nie wywaliło mi żadnego błędu od kilku lat.

- Dużo dodatków

- idealna kompatybilność z Hotspot Shield.

- Wygodna w obsłudze.

- Historia łatwa do wyczyszczenia (w przeciwieństwie do Google Chrome)

etc.

POLECAM !

Gość malutki688
Opublikowano

chrome, kolego wtzej:p najlepsza przeglodarka mobilna to skyfire moim zdaniem:)

Opublikowano

Google Chrome :

1.Jedna z najszybszych przeglądarek

2.Automatycznie wyszukuje w google co jest przydatne

3.Różne dodatkowe opcje których mi się nie chce wymieniać

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

mozilla jest najlepsza ;] Zdecydowanie lepiej sie pracuje z jej predkoscia i zakladkami niz z chrome... ja osobiscie polecam mozille. pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Zdecydowanie Chrome, kiedyś korzystałem z firefoxa, ale niestety obecnie jego szybkość użytkowania jest niewiele lepsza niż IE. Według testów to Opera jest najszybsza, jednak nie odpowiada mi jej interfejs. W Mozillce ceniłem sobie tę ilość dodatków, ale cóż, wolę szybkość, minimalną ilość pasków i wygodę.

Opublikowano

Chrome tak jak większość:

- szybka

- bez zbędnych dodatków

- połączona z Google, szybkie wyszukiwanie

- nie zawiesza się przy niektórych stronach (tak było z Mozillą)

- tylko na chrome działa dodatek Last.fm free music player :)

Opublikowano

Ja polecam OPERĘ. Chrome i FF to wolny syf ;). Opera obecnie jest szybka. Posiada wiele przydatnych funkcji i dodatków oraz widżetów.

- Opera POCZTA wbudowana w przeglądarke. Dzięki czemu nie musze mieć programu do klienta poczty :). Dodatkowy plus to informowanie na bieżąco o nowych wiadomościach e-mail.

- Opera UNITE - bardzo fajna funkcja ;). Przez nią można pokazać swoje albumy zdjęć komuś innemu czy rodzinie bez uploadowania tego na serwer :). Wystarczy im podać hasło do strony z albumami i mogą przeglądać zdjęcia ;).

UNITE tez zapewnia udostepnienie filmów, ebooków, muzyki . Jest UNITE MUSIC PLAYER dzieki, któremu mozna wysluchac muzyke od kogos innego z jego dysku a on nie musi wgrywac na serwer :).

- Posiada panel po lewej stronie :

- OPERA POCZTA , ZAKŁADKI , OPERA UNITE , NOTATKI (mozemy cos waznego zapisac by nie zapomniec), POBIERANIE , HISTORIA.

- Posiada duzo ciekawych dodatkow ;).

Posiada funkcje OPERA TURBO przydatna dla osob z slabym laczem.

jqeuR.png

Opublikowano

@up

Wykurwiaj z tą syfiastą operą, To godny pożałowania piracki złom kradnący pomysły Mozilli i Chrome'a.

@topic

Mozilla. Mnóstwo rozszerzeń. Działa błyskawicznie.

Używałem Chrome'a, ale był ciut za wolny.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@Up

W Mozilli też to można mieć, wystarczy poszukać w dodatkach, których Mozilla ma więcej od Opery i Chrome razem wziętych.

A Chrome jest szybsze od Opery.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up

Wykurwiaj z tą syfiastą operą, To godny pożałowania piracki złom kradnący pomysły Mozilli i Chrome'a.

@topic

Mozilla. Mnóstwo rozszerzeń. Działa błyskawicznie.

Używałem Chrome'a, ale był ciut za wolny.

Chyba raczej odwrotnie ;) . To oni podkradali pomysły opery :). Jesli chodzi o firefox to te karty/zakładki wlasnie miala Opera jako pierwsza ;). Przesledz sobie historie rozwoju OPERY i FF a potem pierdol głodne kawałki dyletancie.

@ FF działa błyskawicznie ? Jesteś bardzo zabawny :D. To już Chrome jest szybszy.

jqeuR.png

Opublikowano

Mozzilla najlepsza dobrze dobrane zakładki w porównaniu do explorera jest 3x lepsza : ) wogóle sie nie zacina ładnie ma wypisane rosrzezenia mozna zmienic motyw wyglądu jak komus nie pasuje wypisane wtyczki mozliwosc pobrania dodatków za pomocą opcji w przeglądarce. Zagłosowałem na nia i na chrome bo na chrone swego czasu tez dobrze mi sie pracowało .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...