Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm powiem tak co do Red Bulla to lipa jedna wielka lipa, kolor auta to nie problem zrobić, a oceniać całość 2/10 :( sry ale pare min włożone w auto to nie jest coś co robisz 1h lub 4 h :)

Skąd masz pewność, że zrobiłem to w parę minut,a nie włożyłem w to większą ilość czasu? Poza tym sam nie jesteś lepszy, nakleić krzyżyki jeden na drugi po całym samochodzie to nie sztuka. W dodatku to nie pasuje na tego typu autach.

Opublikowano

mnie na nie stać, proste a wy zazdroscicie bo na hacku zarabiacie kase nic wiecej :).

Nie rozumiem ? czego ci zazdrościmy galardo z ławką wiejskim malowaniem ? a te felgi no po prostu miodzio ; )

Opublikowano

Witam, dziś chciałem się pochwalić nowym autekim za kase, Jest to BMW M3 Sport Ewolution, jest to super Autko,To tak, siedziałem przy nim 5h z groszami tam, na prawde siedziałem i się motałem jak zrobić idealnie tak samo jak ten o to Ziomek,http://www.youtube.com/watch?v=uZsO0rYFI9g Na Prawde podziwiam Ziomka i dziękuję ze zrobił o to taki Tutorial z Orginalnym BMW, zrobiłęm wszystko tak samo lecz mam inne Neony zamieniłem je na Diamentowe Neony i Obniżyłem BMW Na Stopień 3 << hmm, a tak po za tym Wszystko tak samo zrobiłem dla tego zajeło mi to 5h z groszami, :):) Wyczyn był bardzo Staralny idealnie tak samo zrobiłem, Oceniajcie i Komentować.Dziękuję post-472688-0-80371700-1386893441_thumb.png post-472688-0-45650100-1386893459_thumb.png post-472688-0-54469100-1386893483_thumb.png post-472688-0-80578500-1386893501_thumb.png

Opublikowano

Witam, dziś chciałem się pochwalić nowym autekim za kase, Jest to BMW M3 Sport Ewolution, jest to super Autko,To tak, siedziałem przy nim 5h z groszami tam, na prawde siedziałem i się motałem jak zrobić idealnie tak samo jak ten o to Ziomek,http://www.youtube.com/watch?v=uZsO0rYFI9g Na Prawde podziwiam Ziomka i dziękuję ze zrobił o to taki Tutorial z Orginalnym BMW, zrobiłęm wszystko tak samo lecz mam inne Neony zamieniłem je na Diamentowe Neony i Obniżyłem BMW Na Stopień 3 << hmm, a tak po za tym Wszystko tak samo zrobiłem dla tego zajeło mi to 5h z groszami, :):) Wyczyn był bardzo Staralny idealnie tak samo zrobiłem, Oceniajcie i Komentować.Dziękuję attachicon.gifdd.png attachicon.gifgg.png attachicon.gifpp.png attachicon.gifoo.png

Zmień felgi, bo trochę za duże.

Poza tym fajnie wygląda, tylko popracuj jeszcze nad lepszym dobraniem kolorów.

7/10

Opublikowano

Zmień felgi, bo trochę za duże.

Poza tym fajnie wygląda, tylko popracuj jeszcze nad lepszym dobraniem kolorów.

7/10

Spoczko z kolorami to własnie nie chciałem zmieniać bo, o takim kolorze wyglądają polskie bmw m3 na drifty i o takim kolorze jest cały orginalny, a co do felg zmienie jak tylko lepsze dostane :)

Opublikowano

Witam, dziś chciałem się pochwalić nowym autekim za kase, Jest to BMW M3 Sport Ewolution, jest to super Autko,To tak, siedziałem przy nim 5h z groszami tam, na prawde siedziałem i się motałem jak zrobić idealnie tak samo jak ten o to Ziomek,http://www.youtube.com/watch?v=uZsO0rYFI9g Na Prawde podziwiam Ziomka i dziękuję ze zrobił o to taki Tutorial z Orginalnym BMW, zrobiłęm wszystko tak samo lecz mam inne Neony zamieniłem je na Diamentowe Neony i Obniżyłem BMW Na Stopień 3 << hmm, a tak po za tym Wszystko tak samo zrobiłem dla tego zajeło mi to 5h z groszami, :):) Wyczyn był bardzo Staralny idealnie tak samo zrobiłem, Oceniajcie i Komentować.Dziękuję attachicon.gifdd.png attachicon.gifgg.png attachicon.gifpp.png attachicon.gifoo.png

Piszesz 5h, a wygląda na 0,5. Auto OK, 7/10, ale nie przesadzaj że wymagało aż tyle roboty.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Piszesz 5h, a wygląda na 0,5. Auto OK, 7/10, ale nie przesadzaj że wymagało aż tyle roboty.

ziomek myślisz ze zrobisz tak równo pasy ? hahha ocipiałeś chyba, myślisz ze to jest chop śiup i już jest tak równo jak na Orginalnym BMW, to nie jest takie proste i zajeło mi to 5h montowanie a ze lakier jest biały bo taki ma być i tak wszystko ma być jest Orginał i taki mi się podoba, proste teraz tylko robie Wlepy BMW :)

Opublikowano

ziomek myślisz ze zrobisz tak równo pasy ? hahha ocipiałeś chyba, myślisz ze to jest chop śiup i już jest tak równo jak na Orginalnym BMW, to nie jest takie proste i zajeło mi to 5h montowanie a ze lakier jest biały bo taki ma być i tak wszystko ma być jest Orginał i taki mi się podoba, proste teraz tylko robie Wlepy BMW :)

Tak, myślę, że zrobię. A nawet zrobiłem. Może nie BMW, ale wiele wierniejszych odwzorowań. Tu nie chodzi o przechwałki, choć jak chcesz to sprawdź moje wcześniejsze prace. Myślę, że np. LFA i ten Lotus to właśnie prace na kilka godzin. Takie malowanie, jakie ty dałeś jest ładne, bo proste i klasyczne. A nie dlatego, że wymagające cierpliwości itp.

@EDIT

Wrzucam mój końcowy etap eksperymentów z gradientami. Na metodę wpadłem przypadkowo, szukając dobrej naklejki do innego auta ;) Oczywiście samochód jeszcze niedokończony, ale chcę wiedzieć czy opłaca się dalej pracować.

Sporo czasu się z tym męczyłem, bo dość ciężko jest dopasować kolor. Te naklejki trochę modyfikują odcień, najbardziej widać to przy przejściu z 7 na 11 (różowawy odcień po czerwonym).

1386963135-U625839.jpg

1386963164-U625839.jpg

Dla ciekawych, używałem naklejek Kerosene. Nakleiłem 5 warstw obok siebie, żeby przejście było płynne.

Co myślicie? Wiem, że nie jest idealnie, ale naprawdę nie wpadłem dotąd na inną metodę, by pozbyć się tego różowawego odcienia :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Od góry jadąc. Kolega, który robił BMW i ZR1. GTS wygląda całkiem schludnie, zmieniłbym może tą naklejkę na masce no i felgi zdecydowanie spieprzone.

Wsadz albo oryginalne albo jakieś inne lub conajmniej przemaluj je na jakis jeden kolor :)

Co do ZR1 to dość taka nudna, brakuje czegoś więcej temu autu, tak samo może ona wyglądac mając na sobie 1 naklejkę z gotową postacią :)

za BM 5/10 za ZR1 2/10

Kolega od Gallardo, kolory zupełnie dzikie i naklejki kompletnie losowe. Zdecydowanie nie ma z czego dać nawet 1/10. Samochód wygląda jakby ptak nasrał...

I kolega od Nissanka. Zaczynasz dobrze ale musisz coś dorzucić do tego autka. Sam Gradient to minuta pracy więc mimo tego, że nawet w takim malowaniu

auto wygląda zgrabnie to daję 1/10 za włożenie raczej zerowej pracy w projekt :(

Czekam na następne prace, żeby oceniać, weźcie się do roboty kochani. Może po Świętach ja coś pomaluje i trochę was zainspiruje :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Od góry jadąc. Kolega, który robił BMW i ZR1. GTS wygląda całkiem schludnie, zmieniłbym może tą naklejkę na masce no i felgi zdecydowanie spieprzone.

Wsadz albo oryginalne albo jakieś inne lub conajmniej przemaluj je na jakis jeden kolor :)

Co do ZR1 to dość taka nudna, brakuje czegoś więcej temu autu, tak samo może ona wyglądac mając na sobie 1 naklejkę z gotową postacią :)

za BM 5/10 za ZR1 2/10

Kolega od Gallardo, kolory zupełnie dzikie i naklejki kompletnie losowe. Zdecydowanie nie ma z czego dać nawet 1/10. Samochód wygląda jakby ptak nasrał...

I kolega od Nissanka. Zaczynasz dobrze ale musisz coś dorzucić do tego autka. Sam Gradient to minuta pracy więc mimo tego, że nawet w takim malowaniu

auto wygląda zgrabnie to daję 1/10 za włożenie raczej zerowej pracy w projekt :(

Czekam na następne prace, żeby oceniać, weźcie się do roboty kochani. Może po Świętach ja coś pomaluje i trochę was zainspiruje :)

A no właśnie, tak to jest jak się na szybko wszystko czyta ;) Spójrz jeszcze raz:

Oczywiście samochód jeszcze niedokończony, ale chcę wiedzieć czy opłaca się dalej pracować.

Już prawie dokończyłem. Niewiele zmian z powodu czasu, bo sam gradient to nie 5 minut roboty jak piszesz, ale znacznie dłużej, chyba że używam ch*jowej metody ;) Nic mi jakoś nie pasowało w ten trójkąt :/ Może nie widać, ale i tak poszło całe 31 naklejek.

1386967764-U625839.jpg

Spróbuję jeszcze wrzucić pozostałe, ale trochę tego jest.

OK, jakieś resztki, których nie wrzucałem:

Na rozluźnienie stary dobry Lancer z równie starego i dobrego Colina 2005 ;) Pamiętam, że miał kierownicę po prawej. Robiłem go głównie dla siebie, ale się podzielę :)

1386968242-U625839.jpg

1386968330-U625839.jpg

Aston, drugi już Gulf w mojej kolekcji:

1386968418-U625839.jpg

1386968472-U625839.jpg

I taki sam Aston, którego kupiłem specjalnie po to, żeby móc sprawdzić oba malowania :)

1386968517-U625839.jpg

1386968580-U625839.jpg

Evora w barwach Lotus-Renault xD

1386968670-U625839.jpg

Mazda...

1386968737-U625839.jpg

1386968776-U625839.jpg

Nieco ociężały Mazdaspeed:

1386968845-U625839.jpg

Eksperyment z Mitsubishi:

1386968896-U625839.jpg

Nissan Matt Power, w którym naklejki miały za zadanie po prostu KRZYCZEĆ.

1386968947-U625839.jpg

Prosta RX7, mi wystarcza ;) Z tego co pamiętam zrobiłem ją w rekordowym czasie, coś koło 3 minut.

1386969011-U625839.jpg

Może banalny, ale czysto wyścigowy Lotus:

1386969130-U625839.jpg

Europa Le Mans:

1386969223-U625839.jpg

I taki tam Cobalt:

1386969269-U625839.jpg

Zdecydowanie muszę skombinować więcej naklejek :D Wygrzebałem auta z czeluści garażu, ale narzekałeś że nie ma co oceniać xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To i ja się pochwalę :)

Porsche 911 GT2 wzorowane na jakimś z google :P

CMgf.jpg

BMgf.jpg

Fajnie wykonany, tylko zamiast białego daj inny kolor, np. szary.

7/10

Opublikowano

Wcześniejszy post zedytowałem i chyba nie zwróciliście uwagi ;) Żeby to nie zostało uznane za spam, następną porcję aut dam tu po edycji.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To ja wrzucę moje Porsche. Może nie siedziałem nad nim długo ale myślę, że wyszło całkiem ładnie :)

76926362019182583302.jpg[/url]

51246792919445868981.jpg[/url]

03809787820480618320.jpg

Za dużo użyłeś kolorów i użyłeś tylko podstawowych naklejek, które nie pasują do siebie.

Felgi za duże, załóż max 20.

4/10

Opublikowano

Norczan Ty sie nie znasz na tuningu :D kmiocie sam lepiej bys cos dobrego zrobił :D

Porschak pierwszy całkiem ciekawy, może mu coś brakuje i troche kolorystyka sprawia, że wydaje się szary taki... zwykły.

5/10. Drugi Porschak to raczej taki nieład, nie widzę żadnej ciekawej koncepcji ani pracy włożonej w auto 2/10

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Moje nowe Evo X

xf7q5w.jpg

2aenfw2.jpg

ieeeli.jpg

Dołożyłbym jeszcze parę naklejek, ale limit znów dał o sobie znać.

Mi się podoba, fajnie dobrane kolory, felgi, szyby.

Dopracuj jeszcze połączenia/złączenia kolorów i będzie fajnie.

Mi się podoba 8/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...