Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, tak przyjrzałem się Fotek zrobionych autek, ale cóż mało jest o >>> BMW <<< Dodam coś od siebie dla Fanów BMW. Reszta moich Autek Oceńcie :) dziękuję. attachicon.gifd.png attachicon.gifn.png attachicon.gifrr.png attachicon.gifasd.png attachicon.gifgg.png attachicon.gifa.png attachicon.gifd.png attachicon.gifs.png attachicon.gifg.png attachicon.gifp.png attachicon.gify.png attachicon.gifd.png attachicon.gifg.png attachicon.gifp.png

Podoba mi się wzór na LFA, ale jestem pewien, że gdzieś go widziałem - może spotkałem cię w grze ;) Za niego 8/10, reszta zwykłe średniaki 5/10.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Witam, tak przyjrzałem się Fotek zrobionych autek, ale cóż mało jest o >>> BMW <<< Dodam coś od siebie dla Fanów BMW. Reszta moich Autek Oceńcie :) dziękuję. attachicon.gifd.png attachicon.gifn.png attachicon.gifrr.png attachicon.gifasd.png attachicon.gifgg.png attachicon.gifa.png attachicon.gifd.png attachicon.gifs.png attachicon.gifg.png attachicon.gifp.png attachicon.gify.png attachicon.gifd.png attachicon.gifg.png attachicon.gifp.png

Najbardziej podoba mi się GTS, mrocznie wygląda, ale tylko 1 naklejki użyłeś. 5/10

LFA 5/10

Reszta samochodów to tylko lakier perłowy - 3/10

Opublikowano

Witam, To Znów ja wiem, ale dodaje bo coś nowego znów mam, kupione za 2mln, bardzo tanio a jednak fajna bryka chociaz mam lepsze auta ale fajnie się komponuje z nimi,Krótko i na Temat, chciałem dziś wam pokazać Bentley Continental Cupesport. troche Odmienie od wszystkich całkowicie mało co widziałem ludzi bardzo mało co maja tak zrobione auto :). dziękuję Proszę Oceniać Komentować Wszystko co się da, hehe. :)post-1045383-0-85196500-1386488415_thumb.png post-1045383-0-75582700-1386488590_thumb.png

Opublikowano

Witam, To Znów ja wiem, ale dodaje bo coś nowego znów mam, kupione za 2mln, bardzo tanio a jednak fajna bryka chociaz mam lepsze auta ale fajnie się komponuje z nimi,Krótko i na Temat, chciałem dziś wam pokazać Bentley Continental Cupesport. troche Odmienie od wszystkich całkowicie mało co widziałem ludzi bardzo mało co maja tak zrobione auto :). dziękuję Proszę Oceniać Komentować Wszystko co się da, hehe. :)attachicon.gif5.png attachicon.gif6.png

Szczerze?

Jeden wielki zlepek naklejek, brak ładu i składu.

Mi się nie podoba ;)

2/10

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam, To Znów ja wiem, ale dodaje bo coś nowego znów mam, kupione za 2mln, bardzo tanio a jednak fajna bryka chociaz mam lepsze auta ale fajnie się komponuje z nimi,Krótko i na Temat, chciałem dziś wam pokazać Bentley Continental Cupesport. troche Odmienie od wszystkich całkowicie mało co widziałem ludzi bardzo mało co maja tak zrobione auto :). dziękuję Proszę Oceniać Komentować Wszystko co się da, hehe. :)attachicon.gif5.png attachicon.gif6.png

Takich egzotyków się nie okleja naklejkami, brzydko to wygląda.

3/10

Opublikowano

Heh to od góry patrząc na auta, które nie maja naklejek to wszystkie takie sobie. Mimo tego, że jednokolorowe auta czasem mają swój urok,

to niestety nie postarałeś się i po prostu nie najlepiej one wyglądają nawet po samym malowaniu. Naklejka na LFA czy BMW to raczej taka

wolna Amerykanka :D nic ciekawego nic nowego nic za co mógłbym dać chociażby 3/10.

Co do Pagani i Marussi to też nie za ciekawie kolega się popisał, biały przód w ogóle odbiega od reszty a naklejka Caddilac tym bardziej nie pasuje.

Marussia zwyczajna. Zmieniłeś chyba tylko kolor lakieru wiec wrażenia nie robi a auto ostatnie od kolegi czyli pooklejane Audi czy coś to taki

artystyczny nieład z tym, że artyzmu tu wiele nie ma :D wszystkie te pracę mogę ocenić 2/10 za to, że włożyliście pae minut na ich zrobienie :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Heh to od góry patrząc na auta, które nie maja naklejek to wszystkie takie sobie. Mimo tego, że jednokolorowe auta czasem mają swój urok,

to niestety nie postarałeś się i po prostu nie najlepiej one wyglądają nawet po samym malowaniu. Naklejka na LFA czy BMW to raczej taka

wolna Amerykanka :D nic ciekawego nic nowego nic za co mógłbym dać chociażby 3/10.

Co do Pagani i Marussi to też nie za ciekawie kolega się popisał, biały przód w ogóle odbiega od reszty a naklejka Caddilac tym bardziej nie pasuje.

Marussia zwyczajna. Zmieniłeś chyba tylko kolor lakieru wiec wrażenia nie robi a auto ostatnie od kolegi czyli pooklejane Audi czy coś to taki

artystyczny nieład z tym, że artyzmu tu wiele nie ma :D wszystkie te pracę mogę ocenić 2/10 za to, że włożyliście pae minut na ich zrobienie :P

wiem z Bentleyem nie wyszło a reszta myślę ze git, jak patrze sobie tak to każdy ma kolory zwykłe i takie auta na wioche, więc zrobie coś odmienego i nie widze ludzi tak samo zrobionych aut dla tego robie coś innego, :(

Opublikowano

Bez sensu ten imageshack jak znajdę lepszą stronę poprawie linki.

To jednak nie wina imageshack tylko forum no dobra dam jutro jakiś link do albumu ze zdjęciami.

Opublikowano

To ja pochwalę się swoimi autami.

Auta by Matt26 cz.1

http://pokazywarka.pl/ywxbgl/

Auta by Matt26 cz.2

http://pokazywarka.pl/g9gfje/

Auta by Matt26 cz.3

http://pokazywarka.pl/0l73xt/

Resztę dodam później.

Powiem tam, nie ocenie i bym nawet nie dał 1/10 dla czego kupiles auta, za kase same praktycznie lub wygrane czy coś tego typu, co kazdy teraz ma hacki na kase wiec ehh i kazdy kupi sobie zwykłe audi r8. po za tym 0 kompletnie zero tuningu nic nie włozyłeś w te auta nawet lakier jest chujowy, po za tym 0/0 oceniam

Opublikowano

Ciekawie zrobiony ten Red Bull, ale trochę mi nie pasuje wygląd przodu i błotników ;) Trudno ocenić... powiem tak: same naklejki wyszły ci fajnie i za nie dałbym 9/10. Ale oceniając samochód jako całość, nie zawsze dobrze się komponuje, dlatego 7/10.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na początek możesz próbować odwzorowywać prawdziwe malowania, poszukaj w grafice ;) Jak już będziesz ogarniał większość naklejek, w jakich kolorach się dobrze komponują i jak je łączyć, będzie ci łatwiej tworzyć własne kompozycje.

Jak na początek nie jest źle, samochody - można powiedzieć - przeciętne ;) 5/10.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To ja pochwalę się swoimi autami.

Auta by Matt26 cz.1

http://pokazywarka.pl/ywxbgl/

Auta by Matt26 cz.2

http://pokazywarka.pl/g9gfje/

Auta by Matt26 cz.3

http://pokazywarka.pl/0l73xt/

Resztę dodam później.

Ładnie się prezentują, 9/10

BMW M3 GTS

28ujzlu.jpg

ac2xcy.jpg

2m2g9z5.jpg

Chevrolet Corvette ZR1

r0tahg.jpg

Naklejki fajne, wykonanie... nie estetyczne ;)

Podoba mi się GTS - jedyna jej wada, to ta ucięta naklejka przy masce.

Reszty aut nie będę opisywał, bo w sumie nie ma co oceniać ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

BMW M3 GTS

28ujzlu.jpg

ac2xcy.jpg

2m2g9z5.jpg

Chevrolet Corvette ZR1

r0tahg.jpg

hmm powiem tak co do Red Bulla to lipa jedna wielka lipa, kolor auta to nie problem zrobić, a oceniać całość 2/10 :( sry ale pare min włożone w auto to nie jest coś co robisz 1h lub 4 h :)

Powiem tam jedna naklejka na cały samochód lakier to jak na każdym zwykły hmm na BMW zmieniłeś chyba tylko maske nic wiecej kolory zostaja na autach oceniam na 1/10 :( mało pracy włożyłeś w auto zobacz na yt i tam masz auta tuningowane i jak robić :)

Opublikowano

Siemanko,Dziś chciałem wam Zaprezentować Autko Siedziałem nad nim 2h nie dużo ale jednak i kombinowałem bo jak naklejałem naklejki to ani jedna nie pasowała do tego autka, więc postanowiłem ze zrobie coś takiego :) jest to kolor zółty ostry ale jak widać coś się ciemny zrobił hehe.post-472688-0-16946800-1386855813_thumb.png post-472688-0-09605700-1386855830_thumb.png post-472688-0-21543600-1386855847_thumb.png post-472688-0-55238500-1386855870_thumb.png

Opublikowano

Siemanko,Dziś chciałem wam Zaprezentować Autko Siedziałem nad nim 2h nie dużo ale jednak i kombinowałem bo jak naklejałem naklejki to ani jedna nie pasowała do tego autka, więc postanowiłem ze zrobie coś takiego :) jest to kolor zółty ostry ale jak widać coś się ciemny zrobił hehe.attachicon.gifgg.png attachicon.gifhh.png attachicon.gifpp.png attachicon.gifrr.png

Identyczny wzór miał użytkownik wcześniej, ale sporo lepiej to wyglądało. U ciebie jakoś tak nijak, kolory niezbyt pasują i w niektórych miejscach nierównomiernie porozklejałeś te wzory. 2,5/10.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Spoko to ja byłem tym po przednim uzytkownikiem :)) :) Ziomm :D tylko z inego konta dodaje zdj :), gdzie ty widzisz zle rozklejone naklejki, chyba masz zingla ziom ja wiem ze jest równo bo robiłęm i robie sam i wiem jak robie i czy robie zle to, a akurat masz problem bo jest wszystko równiótko :) ale chyba jak mówie masz Zingla !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...