Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]E-Gracz[1.8][Dedyk][Zero Lagów][No-Premium][No-WL]

DarkGuy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde fajny serwer ten freebuil + economy. Masa warpów, noobland dla poczatkowych graczy i co najwazniejsze mapa surowcow gdzie co 2-3 dni jest zmiana miejsca czyli odnowienie zasobow. Dodatkowo mila i ogarnieta administracja, nie widzialem jeszcze aby nie bylo zadnego moderatora/admina w godzinach gdzie jest 20 osob + na serwerze. Serwer RP+Survival zapowiada sie nieźle napewno też bede tam grac, zapraszam :P

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zapraszam do gry wszystkich którzy się nudzą lub grają na singlu bo u nas jest zabawniej :D Powstają coraz ciekawsze konstrukcje, pixelarty i budowle. Miejsca nie zabraknie dla każdego kto umie grać fairplay i zachowywać się kulturalnie. Zawsze dbamy o to by gracze czerpali przyjemność z gry. Pozdrawiam ;)

314ca5e5accbdb95eb65f60348b0e2ba.jpg

Opublikowano

Zapraszam do gry wszystkich którzy się nudzą lub grają na singlu bo u nas jest zabawniej :D Powstają coraz ciekawsze konstrukcje, pixelarty i budowle. Miejsca nie zabraknie dla każdego kto umie grać fairplay i zachowywać się kulturalnie. Zawsze dbamy o to by gracze czerpali przyjemność z gry. Pozdrawiam ;)

Może i jest zabawniej, natomiast moja zabawa z tym serwerem się właśnie kończy, będę grał jeśli tylko otworzycie z powrotem fb + sur, bo to co robi HioriPL na fb + eco to jak dla mnie masakra, wydaje mi się że troszkę nadrabia niepowodzenia w życiu prywatnym swoją władzą na serwerze, tutaj się moze pokazać bo jest head-adminem i trzeba się go słuchać... nie mówię o tym, że zabrał mi, mojemu bratu i kilku innym graczom masę pieniędzy zarobionych na tradycyjnym handlowaniu w sklepie... jestem na serwerze dzień w dzień, rozmawiałem z nim codziennie... a on stwierdził że nie aktualizuję tabliczki, czyli wynika z tego iż byłem nieaktywny... a tyle co pomagałem graczom jak nie było modów i adminów to mało kto ze zwykłych graczy tyle robił... powodzenia i uważajcie na Jaśnie Pana Najważniejszego i Jedynego Ojca Dyrektora Szefa Wszystkich Szefów HioriPL pamiętajcie to on jest tam ważny i chce być fajny :)

zapraszam za to na serwer fb + sur jak tylko go otworzą, adminstracja tam jest 1000x przyjemniejsza niż na fb + eco :)

Pzdr Hiori, mam nadzieję ze moja opinia spowoduje to co powiedziałem Ci na serwie, że swoim zachowaniem zniechęcisz ludzi do grania tam :)

No i pozdrawiam normalnych modów i adminów :)

Może się spotkamy na fb + sur, mam tylko nadzieję, że bez Hiori'ego :)

Opublikowano

Hym,serwer będzie non-premium ;D.Jak wszystkie ,co do Hioriego to według mnie dobry Admin , skoro nie potraficie się dostosować do ogólnych przyjętych zasad serwerowych do przykro mi bardzo ;D

Opublikowano

Suzz, jak każdy mam swoje zdanie :)

Może i jest dobry, mi jakoś szczególnie nie podpasował tym bardziej że na serwerze jest wiele domków na których data utworzenia byla dużo starsza niż w moim... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...