Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palicie papierosy

3xclusivesexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 14 lat i nie palę i nie zamierzam. Chcesz żyć krócej to umieraj w wieku 40 lat.

"-Palisz Papierosy?

-Tak

-A wiesz że papierosy skracają życie o połowe? A ile masz lat?

- 30

-A tak to byś miał 60"

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Mam 14 lat i nie palę i nie zamierzam. Chcesz żyć krócej to umieraj w wieku 40 lat.

"-Palisz Papierosy?

-Tak

-A wiesz że papierosy skracają życie o połowe? A ile masz lat?

- 30

-A tak to byś miał 60"

Co ty wiesz o życiu dzieciaku :) jeszcze nigdy w na łogu nie byłeś i ci nie życzę

Opublikowano

Ja kiedyś paliłem, ale po jedną fajke dziennie, no może czasem po 6/7 nawet rok nie paliłem.

Później przestałem i nie chciało mi się palić, dopóki rodzice nie zaczęli palić na korytarzu.

Doświadczyłem co to uzależnienie, ale po miesiącu mi przeszło.

Rozumiem ludzi, którzy muszą rzucać, bo moje uzależnienie, to chuj nie uzależnienie, a czasem nie wytrzymywałem i musiałem wypalić.

Paliłem te średnie lm'y miętowe, a ostatnio te z kulką.

Teraz nie pale, mam nadzieje, że nigdy nie zacznę - szkoda zdrowia i pieniędzy, paląc dwie paczki dziennie wydajemy 600zł miesięcznie na fajki, a w tym kraju na takie coś pozwolić sobie nie można ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie palę i nie będę palić.

Czemu?

Matka w dzieciństwie paliła na okrągło bez otwartego okna. Wszędzie śmierdziało, że o ja pierdole. Mam kompleks i tyle :)

Pozdrawiam!

EDIT@

Kto pali? Co mnie,to obchodzi ...

Opublikowano

Ja chciałbym nie palić ale to niemożliwe. Pierwszy raz zapaliłem papierosa jak miałem 16 lat i tak jakoś zleciało, zaczynałem od Cameli, a teraz Marlboro Frost i Lucky Strike, dziennie dochodzi do 10 fajek, max to jedna ramka na dzień, a przed maturą to 8 w pół godziny (potem tego żałowałem, bo jak zasiadłem na matmie to przez pół godziny gapiłem się na pole do kodowania pracy ;p). I dam wam dobrą rade, bo wiem, że przebywa tu wiele młodych osób i dzieci, nie palcie, bo to szkoda zdrowia, pieniędzy nie, bo kase sięzawsze wykombinuje, jak nie okłamie rodziców tak jak ja to robiłem jak miałem 16 lat, a potem już praca to było za dużo pieniędzy, bo mało wydatków i tak się paliło. Według mnie to lepiej iść raz na tydzień do knajpy albo do kolegi na domówkęi się nawalić jak świniak ;p , bo chociaż śmiesznie jest. Takie moje skromne zdanie na ten temat :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja nie palę , mam 14 lat , uważam to za świństwo , nie chciałbym nigdy zaczać , nigdy nie palilem wiec nie wiem jak to jest ale nikomu nie polecam .

mam 16 prawie 17 lat i w mojej szkole dziwne zeby ktos nie palil a ja jestem wyjatkiem w palacych;]

takze tak uwazam;]

;]

Opublikowano

Od kąd mam dziewczynę nie palę Bo ją kocham a ona nie lubi jak ktoś pali .

A paliłem 4-6 dziennie l&m red ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Pale , schodzi jedna paczka na dzien , bo sepy sie zlaza , najlepiej szysze zalapic

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...