Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palicie papierosy

3xclusivesexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie palę , mam 14 lat , uważam to za świństwo , nie chciałbym nigdy zaczać , nigdy nie palilem wiec nie wiem jak to jest ale nikomu nie polecam .

Opublikowano

Nie bo to kretynizm

Ani nie czuję się po tym lepiej ani nie jestem lepszy przez to że palę ani bardziej dorosły etc

A to że koledzy palą chuj mnie obchodzi jak podejdzie z zapalonym papierosem to mu dupsko nim przypalę

Opublikowano

Ja nie palę bo to chu*owe. A mój przyjaciel bez fajek żyć nie może -.-

@Offtop: Kiedyś paliłem ale to już z pół roku temu. Nawet nie chcę do tego wracać.

Opublikowano

Palenie to zuo zabiera fure pieniędzy i uzależnia dzien w dzien coraz bardziej potem nie da sie z tego wyjdz skraca zycie tobie i osobom w twoim otoczeniu.Mysle ze ci co pala "dla szpanu" to frajerzy a nie jakies propsy.Nie opłaca sie płacic za cos co ani nie smakuje a skraca powaznie twoje zycie. Przejżyjcie na oczy i nie palcie tego gowna : ) Nie mowie o innych rzeczach do palenia tylko tyton tyton to zuo! : )

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Palę. Nieregularnie. Czasem jest tydzień, że wypalę 2-3 fajki, czasem paczkę. Zależy.

I tak umrę, i tak umrę.

Jakie ? Jakim poczęstuję takiego wypalę.

Z reguły kupuję L&M'y forward'y. Ostatnio Routy 100 ;)

Opublikowano

Palenie, picie alkoholu , jaranie gandzi to nie KRETYNIZM tylko wybór dla każdego. Nie chcesz ? To nie korzystaj z tego.

Jesli chodzi o mnie to nie palę bo szkoda moich płuc i zdrowia ;). Tak samo alkohol tez nie jest zdrowy.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...