Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] DMG HACK v2.1.0

Pijaweczka000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xaforib gdybys miał plik " mózg exe. " to byś potrafił mysleć ale sora po co to boli...

Nierozumiesz ze ludzie mają coś takiego jak praca i zycie prywatne ? poczekaj dorośniesz zrozumiesz nie za rok to za dwa.

dajem ssa

http://www.image-share.com/ipng-936-231.html kliknij to nieboli , mego statku niewidać

jak myślisz ile biłem cuba ? z 10-20 hitów i dednoł

wiesz co ? to nie jest dowód ;] ubij 10 kubików i wklej notke z głównego dzienniczka.. ;] (nagraj filmik ) oczywiście jeśli potrafisz ;]

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra koniec tematu ten dmg hack to jeden wielki FAKE

zamknac temat

chyba ze nakrecisz filmik jak napier*alasz cuba z x1 to ci uwierze :)+ triala :)

Xaforib gdybys miał plik " mózg exe. " to byś potrafił mysleć ale sora po co to boli...

Nierozumiesz ze ludzie mają coś takiego jak praca i zycie prywatne ? poczekaj dorośniesz zrozumiesz nie za rok to za dwa.

dajem ssa

http://www.image-share.com/ipng-936-231.html kliknij to nieboli , mego statku niewidać

a to co ma udowadniac ? ze zabiles kubika ? aaa spoko :) pewnie meczyles sie z nim 20 minut (z x4)

@down 1

@down 2

tego nie zauwazylem xD

Opublikowano

dajem ssa

Jeśli to jest nagroda za całego kubika , którego sam ubiłeś , to ja hermiona jestem.

142uri za kubika , to biłeś go w 4-5osób :)

Opublikowano

Poco wy robicie cały spam , to tylko oznacza to że nie umiecie czytac ze zrozumieniem postow... pare postow wyzej juz pisalem.

Temat jest do zamkniecia... kluca sie tu pijawki , oskarzaja bosera na dowadach lub bez , lżą na tego dmg(sam w sumie twierdze ze ot fake ale spoko). Pisza zle opinie itd...

edit: quake dziekuje za plusa <3

Opublikowano

Mnie rozbraja jedno. :) Konto brzydal - set zostało sprzedane jakiś czas temu nick zmieniony firma nie. Po krótkim czasie @%#*!&@ on już wie o kogo chodzi zmienił nick na SET i myśli ze błyszczy :D Wozi sie na tym gdzie popadnie ROTFL. Pozdrawiam.

A wracając do tematu. Czego sie spodziewaliście? Super HACK od bandy dzieciaków. Zgłoś sprawe na policje że dałeś komuś UKASHa w zamian za DMG hack i on cie oszukał :D

Opublikowano

Poco wy robicie cały spam , to tylko oznacza to że nie umiecie czytac ze zrozumieniem postow... pare postow wyzej juz pisalem.

Temat jest do zamkniecia... kluca sie tu pijawki , oskarzaja bosera na dowadach lub bez , lżą na tego dmg(sam w sumie twierdze ze ot fake ale spoko). Pisza zle opinie itd...

edit: quake dziekuje za plusa <3

A ty chyba nie wiesz co to znaczy słowo spam, rozmawiamy na temat pewnego tematu - od tego chyba jest forum tak ? Sam byłeś kiedyś pijawką więc nie graj teraz cwaniaka.

Po trzecie może i istnieje ten program lecz napewno chłopcy go sprzedający nie mają pojęcia o reklamie,promocji nie wspomne już o wersji demo takowego programu bo albo program jest darmowy albo udostępniany w wersji demo w celu przetestowania tak jak np: KBOT, w tym przypadku jest to "kot w worku" to tyle.

Temat uważam za zamknięty.

bugpointblack.png

Opublikowano

A ty chyba nie wiesz co to znaczy słowo spam, rozmawiamy na temat pewnego tematu - od tego chyba jest forum tak ? Sam byłeś kiedyś pijawką więc nie graj teraz cwaniaka.

Po trzecie może i istnieje ten program lecz napewno chłopcy go sprzedający nie mają pojęcia o reklamie,promocji nie wspomne już o wersji demo takowego programu bo albo program jest darmowy albo udostępniany w wersji demo w celu przetestowania tak jak np: KBOT, w tym przypadku jest to "kot w worku" to tyle.

Temat uważam za zamknięty.

A widzisz , i sam teraz mowisz ze temat uwazasz za zamkniety.

Mi o spam chodzil w tym sensie , ze pisali te powody , obrazali userow itd...

Nowicjusz
Opublikowano

Ale wał... Do tej pory gosc nie moze sie uwiarygodnic. Pozdrawiam wszystkich frajerów ktorzy dali, bądź dadzą się nabrać :D

A co do Pijawek, to chyba o mnie nie mowisz, bo rok temu jak zakladalem konto nie pomyslalbym nawet ze jakis przekręt wymysli sprzedaz takiego programu prawie rok pozniej B)

Nie ma lekko, na "-" trzeba sobie zasłużyć....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...