Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] DMG HACK v2.1.0

Pijaweczka000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maxikk pokaż jak zabijasz dk na strzał to uwierzę -.-

Albo zróbcie triala jak w kbocie czy ibocie...

najlepiej trial bo nik w to niebędzie wierzyć

Opublikowano

film będzie nakręcony jak golce fe rozwalam z dmg gdy już nakręcimy wstawię go tutaj i na stronę główną kbots.. pisałem królika doświadczalnego już mamy została wybrana osoba z 50 próśb które do nas trafiły

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak osbsługujemy PayPall

Tak tylko że ta płatność jako co miała by być wysłana? Jako prezent czy jako usługa (wolałbym to drugie bo w razie oszustwa forsy nie odzyskam <_<)

Opublikowano

Maxikk na tej twojej stronie sam sobie wpisujesz komentarze laugh.gif , lepiej zrób te forum i jak już wyżej wspominany dobry filmik, dodatkowo mam pytanie co do wykrywalności jak polecą za niego bany lub zostanie zablokowany to rozumiem że można liczyć na zwrot pieniędzy dry.gif ponieważ zakupiona rzecz nie działa jak należy, chyba że skrypt podziała za 2-mc autor zgarnie pieniądze a Ciebie i tej stronki już nie zobaczymy blink.gif

Opublikowano

Jeszcze jedna dziwna sprawa to cytat ze strony: "zakup 1 licencje DMG Script na rok drugą otrzymasz gratis a także dostaniesz od nas upominek!! Licencje na Kerkave oraz Kbot GG" coś to podejrzane w takim razie ile kosztuje sam program skoro owe upominki przekraczają wartość samego programu ?

bugpointblack.png

Opublikowano

Toż to fake jakich mało...

Specjalnie będzie zwlekał z filmikiem, żeby ktoś naiwny mu to kupił, przecież nagranie filmiku jak pchełką na hita bierze devo to max 5 min roboty...

Opublikowano

Toż to fake jakich mało...

Specjalnie będzie zwlekał z filmikiem, żeby ktoś naiwny mu to kupił, przecież nagranie filmiku jak pchełką na hita bierze devo to max 5 min roboty...

On będzie się tłumaczył , że zanim doleci na x-3 pchełką to go z 15razy rozwała :D

Opublikowano

Podaj kod :D

@@@@@@ Pytania sprawdzające wiarygodność @@@@@@

1. Jaki zastosowano sposób komunikacji z klientem?

2. Jakiego użyto języku do skonstruowania "pro elo zayebiszczego progsa"?

3. Ten Film jest bardzo wiarygodny... Komentarz "Go to epvpers, you find there my thread :)" autora filmu celowy?

4. Jaki typ serwera jest wykorzystywany do utrzymania serwera licencji?

5. Wartość strzału nie jest wiarygodna. Żaden z mnożników NIE JEST MOŻLIWY. Jak wytłumaczysz?

%END%

@Polecenia do filmu@

1. Nagraj całą LISTĘ PROCESÓW

2. Walnij normalnie, włącz progsa, walnij jeszcze raz BEZ CIĘCIA.

%END%

Good Luck.

idiota facepalm.png

za duża sygnatura

Opublikowano

to jest wielka sciema ............. nie polecam, zostałem oszukany jak kilku innych graczy. wyslany ukash lub przelew na konto i blokada na gg. NIE POLECAM !!!!!

nie mam pojecia czy istnieje program, ale ja po dokonanej zaplacie na konto nie dostalem linka tylko bylem zbywany przez 3 dniu i wkoncu "ignore na GG"

Opublikowano

proszę pokazać rozmowe z nami wraz z nr gg z którego pisaliśmy oraz dowód na zakup ukash przez pana..

@edit

skoro zrobił pan przelew na konto proszę pokazać pdf z wykonania przelewu oraz tą rozmowe z gg wraz z widocznym naszym numerem..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

proszę pokazać rozmowe z nami wraz z nr gg z którego pisaliśmy oraz dowód na zakup ukash przez pana..

@edit

skoro zrobił pan przelew na konto proszę pokazać pdf z wykonania przelewu oraz tą rozmowe z gg wraz z widocznym naszym numerem..

Odpowiedz na zadane wyżej pytania.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ten program ma 7 kb i nie wysyła nic, w ogóle neta nie używa, nie ma gdzie serwa jabbera wpisać :huh:

I plik ipworks8.dll i folder rt o takich samych rozmiarach jak kbot/ibot

Opublikowano

pokazywali wam chlopaki wysztko z tego co wiem to jeden bardzo szczegółowo opisywał problem i z waszej strony nie bylo zadnej odpowiedzi, mimo wyslania potwierdzenia zakupu ukasha w pdfie i screenów z gg ........... co do waszej stronki to sam korzytam z kerk i kbota i wszystko ladnie chodzi

ale co do dmg skryptu to jest sciema ............ program nie istnieje a wizualki na youtoobe kazdy moze zrobic w 5 minut .........

Opublikowano

pokazywali wam chlopaki wysztko z tego co wiem to jeden bardzo szczegółowo opisywał problem i z waszej strony nie bylo zadnej odpowiedzi, mimo wyslania potwierdzenia zakupu ukasha w pdfie i screenów z gg ........... co do waszej stronki to sam korzytam z kerk i kbota i wszystko ladnie chodzi

ale co do dmg skryptu to jest sciema ............ program nie istnieje a wizualki na youtoobe kazdy moze zrobic w 5 minut .........

no i ?

jesteś tu nowy chyba że to któryś user założył nowe konto by działać na szkode innych

pokaż swoje rozmowy z osobą którą przeprowadziłeś transakcje zakupu a nie chrzań z mostu

Alleluja xD

Właśnie sprawdzam jak działa ten hack.

Moze co znajde :) a może to tylko prototyp nowszego hacka bardzie złożonego ?

Kto wie , Pożyjemy zobaczymy

Opublikowano

@UP to nie fake Hack działa ale jak mu sie podoba

Na jednym serverze ubiłem Cuba z ammo x-1 poniżej 30 sekund dalej fake ?

Na drugim serverze hack już niedziałał

więc moje przypuszczenia są takie że on dopiero jest pisany to jest PROTOTYP ! więc działa jak chce i kiedy chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...