Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny

Ziooooooło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wpadlem na lepszy pomysl w Poniedzialem biore klucze do szkoly rozkrece jej calkowcie rower.. xD

Chodzisz za mną?Dziś tak kumplowi dla jaj zrobiliśmy xDD.To jest dobry pomysł xD

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ProPedodres - Nieeee. O ile ma 12-14 lat to najpewniej znaczy, że się jej podobasz.

Co do tematu... Nie wiedziałam, że są chłopcy/faceci, którzy nie wstydzą się tego, że biją kobiety. Najwyraźniej wielu rzeczy jeszcze nie wiem.

Opublikowano

nie jestem za napierdalaniem z taczki ale niektórym dziwkom naprawdę sie w dupach przewraca i myślą, że jak są kobietami, to są nietykalne O_o

wg. mnie wyjebac dziewczynie to tylko w ostatecznosci i jesli sobie naprawde zasłużyła -.-...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zależy. Jak dla mnie dziewczyna to niewinne stworzenie, które nie popełnia złych czynów i jest dobre - takich sie nie bije.

Ale takie skarżące , kradnące , śmierdzące , chłopięce kurwiszony sie napierdala, i dobrze. Raz w 2 klasie gim taka jedna szmata ( babochłop ) miała do mnie spine, ja na początku nie chciałem reagować , ale jak mi dała z liścia to wziąłem kurwe za włosy i po schodach zszedłem : D. Beka w chuj ! Na drugi raz babochłop sobie zapamięta.

Ty się chyba źle czujesz jak można dziewczynę uderzyć Masz coś nie hallo z głową

A jak jakaś pizda cie napierdala pięściami , to ty byś stał i przyjmował ciosy?

Nie sądze.

63989389769756300986.png

Opublikowano

ja tam bym osobiście jej raczej nie uderzył chyba że by mie to wkur.... to w ostateczności dostała by partyzanta i by się więcej nie udzielała;P

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Odkrywca
Opublikowano

moze dam ci kilka sposobów wiec

1 jebnij jej ciupaską

2 nasikaj jej do butów

3 wyruchaj kiedy tylko możesz ;]

4. i koniec imprezy !

Opublikowano

Autorze tematu jesteś kozak :D czytając ten temat już się dawno tak nie uśmiałem , no masakra :D wszystkie odpowiedzi są niezłe , choć ta wymiata :

Wpadlem na lepszy pomysl w Poniedzialem biore klucze do szkoly rozkrece jej calkowcie rower.. xD

xD

oficjalnelogo.png

Gość malutki688
Opublikowano

jak idac niektorzy maja frajde z bicia dziewczynej^^zuuuuoooooooo

Opublikowano

Wystarczą jakies niemiłe teksty jesli jest dosyć zależna od tego co mówią ludzie, ale żeby laskę uderzyć to trzeba mieć nasrane w bani ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Jak dla mnie to mężczyzna, która uderzy kobietę nie jest już mężczyzną. Nie pytajcie dlaczego tak sądzę. Po prostu tak jest.

Nie ważne co zrobiła, nie bije się kobiet/ dziewczyn. Fakt, czasami denerwujące, ale co poradzisz?

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@up

Rzadko która tak robi, żeby ciebie ganiać z siekierą...

A jeżeli już to pochodzi z patologicznej rodziny

lub patologicznego otoczenia

Może coś jej wcześniej zrobiłeś...

Albo chce Ci zaimponować (podobasz jej się)

Ignoruj ją lub wykończ psychicznie

Bicie nie jest na miejscu...

Jak coś to wyzwiska których też nie polecam.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

@up

Rzadko która tak robi, żeby ciebie ganiać z siekierą...

A jeżeli już to pochodzi z patologicznej rodziny

lub patologicznego otoczenia

Może coś jej wcześniej zrobiłeś...

Albo chce Ci zaimponować (podobasz jej się)

Ignoruj ją lub wykończ psychicznie

Bicie nie jest na miejscu...

Jak coś to wyzwiska których też nie polecam.

hahahaha wiec jezeli dziewczyna mnie goni z siekierą to mimo wszystkie mam jej nie bić! to sie kurwa nazywa podejście! :D :D :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

kobieta proboje cie zasztyletowac nozem nie mozesz jej powstrzymac musisz spierd@l@ć w koniecznosci musisz zadziałać dziewczyny nie mogą byc w 100% nietykalne.

Lecz kobiet sie nie bije taka prawda chyba ze chce cie zabic :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...