Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny

Ziooooooło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie uderzelibyscie dziewczyne myslisz ze nie..... Napisze wam co dzis zrobila jedna z mojej klasy w mojej szkole wszycy szli na rajd ja z kumplami na piwka (gimnzajum) powiedziala nauczeiclom podzwolini po rodzicow jak myslice mozna jej zajebac czy nie???

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie piewszy raz.. tak kapuje nastepny przypadek.. idzemy z tymi samymi kuplami do sklepu po zwykly napoj poszlismy na plaze nic nie mielismy tez powiedziala ze pilismy on jest pojebana

Opublikowano

miałem sytuacje że dziewczyna zajebała mi z portfela 200zł dostała takiego gonga że zalała się farbą- nie żaluję

Trzeba uczyć kurwy szacunku

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

jakim jesteś dziekciem ze masz kary O em dzi miej wyjebane na kary to tak offtopem

Tez mam taka pizdE w klasie która wszystko donosi ma ryj jak koń i po prostu zachowuje sie idiotycznie czasem jej pocisne jakims tekstem zeby sie wszyscy z niej smiali poprostu wykanczam ja psychicznie i siedzi cicho na jakis czas.Zajebać bym jej nie zajebał bo bić dziewczyny to dno..

Idz do jej starych i mów ze pije pali itp ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kumpel mi kiedyś opowiadał że w gimnazjum dał dziewczynie kopa w cipe bo go wkurwiała :D ale to już patologia, nie na mój rozum takie sprawy.

Gość malutki688
Opublikowano

popros mame o rade....twoj tata bije twoja matke?

Opublikowano

Jesli nie wygląda na dziewczyne, nie zachowuje się tak jak powinna to jej jebnij. To, że jest dziewczyną TO NIC NIE ZNACZY :D

1317454587-U195480.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanie podobne do tematu tego wątku:

czy jak dziewczyna mnie bije to mam jej oddać ? =D

Tak, tylko bez przesady. Zależy też czy bije na żarty, czy się nad tobą znęca xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Wpadlem na lepszy pomysl w Poniedzialem biore klucze do szkoly rozkrece jej calkowcie rower.. xD

W sumie ciekawy pomysł. Jednak lepiej nie zwalczać ognia, ogniem tylko ją ignorować. Prędzej czy później znudzi się jej.

Opublikowano

Dziewczyna – to młody człowiek płci żeńskiej. Wiek, w którym dziewczyna staje się kobietą, jest różny w różnych społeczeństwach. Zwykle przejście z okresu dojrzewania do dojrzałości następuje w wieku kilkunastu lat.

W mowie potocznej słowo "dziewczyna" (zwykle w wyrażeniu: moja/czyjaś dziewczyna) jest często używane w znaczeniu niepozostającej w formalnym związku młodej niezamężnej kobiety związanej uczuciowo z chłopakiem[1]. Historyczne znaczenie – służąca, pokojówka, pomoc domowa.

Pomiatanie wskazane...

Patyk pod spudniczke i do kibla B)

Opublikowano

teraz jestem w nowej klasie i mam taką kurwe (na poniedziałek mam napisać co odwalałem w szkole od początku roku szkolnego) ale wykoncz ją psychicznie to najlepsze rozwiązanie dzisiaj się popłakała jak jej nagadaliśmy ;)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...