Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

według mnie 7/10

ale daj ss jak wygląda na zewnątrz

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano (edytowane)

przepraszam ale jest takie cos jak survival i creative a to na creative robilem ..... ogar zrob sobie creative to nawet przez bedroka sie przekopiesz 1 udezeniem z reki

Edytowane przez hepmore
Opublikowano

Porażka. zwykły domek, w dodatku na creative to każdy może sobie takie coś wybudować, COŚ Fajnego to jest np.Panteon, koloseum, albo jakieś inne słynne budowle lub w ogóle jakieś portrety z wełny a nie takie coś. 3/10.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

TMI albo Creative Mode.

Domek fajny nawet, podoba mi się. W końcu normalny, bo na serwerach to masz każdy domek z drewna kwadrat bez okien z tabliczką ;x.

6,5/10

Dałbym 8/10 ale kłamiesz z tymi DiamondBlockami.

Opublikowano

dla was to jest creativ mode tak propos :P

Jak poznałem :

Nie ma pasków:

życia

doświadczenia

i głodu

Itemy w creativ mozna wyjać z 1-9 slotu

A zamiast spamować przypatrzcie się na obrazek ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano (edytowane)

O matko !

Kolega napisał:

przepraszam ale jest takie cos jak survival i creative a to na creative robilem ..... ogar zrob sobie creative to nawet przez bedroka sie przekopiesz 1 udezeniem z reki

A kilka postów niżej:

dla was to jest creativ mode tak propos :P

Jak poznałem :

Nie ma pasków:

życia

doświadczenia

i głodu

Tiaa...

Co do budowli, istna pisanka, po prostu zbyt kolorowo. Jeżeli wszystko byłoby zrobione z pomysłem w stylu dachu, to mogłoby to być całkiem ciekawe.

Zależy jeszcze dla kogo ta budowla miałaby być, dla małej dziewczynki, która kocha kolory tęczy byłoby idealnie. Jednak oceniam jako ja, więc 4/10

@down

Ekhem, czego w zdaniu:

przepraszam ale jest takie cos jak survival i creative a to na creative robilem

nie rozumiesz... ? Kolega wyraźnie napisał, iż robił to na creative, więc dobrze sądzisz.

Edytowane przez Googlus
Opublikowano

1/10

Odjąłem 5 punktów za bezczelność w twierdzeniu "Nie czitowałem". Do tego jeszcze 2 za uważanie, że tryb Creative, czy np. InvEdit są cheatami.

Jeszcze raz minus 1 za beznadziejny, niepraktyczny całokształt.

Po za tym jest zbyt kolorowy, toteż na zakończenie nie daję żadnej oceny, a jedno słowo: chujowe.

:)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Za to mnie sie to w ogóle nie podoba :D Nie dość że oszust to i kłamca :/ 3 dni 1.8, a ten ma ponad 5 stackow diamentów..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...