Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Notka odnośnie skryptów!

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źródło informacji: Forum War Rock Gamersfirst

Widzę że powstało dużo tematów odnośnie banów i o usunięciu broni. Tu macie oficjalne info w tej sprawie :

Jericho:

pwnt.jpg

Jesteśmy bardzo dumni z uczciwej gry oraz szanujemy nasze, stale rozrastające się społeczeństwo. Na dzień dzisiejszy wszystkie bronie ze skryptów zostały usunięte z każdego konta.

32,160 - kontom zostały przywrócone podstawowe (nub ;d) bronie

23,588 - kont zostało usuniętych z naszego społeczeństwa ( zbanowanych)

Następny Cel : Powerlvlers grających od 1 Stycznia, do teraz. Możecie uciekać, ale się nie ukryjecie.

Maximus:

Bojownicy,

Pozwólcie wytłumaczyć co zrobiliśmy :

F2P konta - Znalezienie broni ze skryptów = Ban na zawsze

P2P konta - Znalezienie broni ze skryptów = Usunięcie WSZYSTKICH broni (wliczając w to bronie/przedmioty ze skryptów oraz te zakupione za g1/dinary) - (z wyjątkiem RETAILI)

Pokazuje to^ że naprawdę dbamy o naszych graczy!

Dopisek: NIE MA MOŻLIWOŚCI ŻE USUNĘLIŚMY BRONIE/PRZEDMIOTY Z KONT NA KTÓRYCH GRANO LEGALNIE!

32354141673387527780.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@romantix

NIE MA MOŻLIWOŚCI ŻE USUNĘLIŚMY BRONIE/PRZEDMIOTY Z KONT NA KTÓRYCH GRANO LEGALNIE!

Czytanie ze zrozumieniem się kłania -.- a ticket raczej nic ci nie pomoże

"Kłam dalej ale g1 nie okłamiesz"

@topic

W końcu można grać normalnie bo nie dało się wytrzymać z tymi scriptami

Mnie ta wiadomość bardzo ucieszyła

leci + i 5* zo dobrą nowinę

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

aha czyli to co napisali polega na tym ze tych co lubia usuna tylko bronie a tych co nielubia zbanuja tak?

Nie. Bronie usunęli graczom na których zarabiali (czyt. mieli premke) inni którzy grali za darmo, spotkał ban.

Biznes to biznes :)^

32354141673387527780.png

Opublikowano

cabuza zarobic chcieli poprostu... tobie chociaz bronie usuneli a mi cala postac zjebali chociaż w porownaniu do ciebie nie mam co zalowac ja mialem tylko 15 lvl i wpakowalem tylko 60 zl ^^

Opublikowano

F2P konta - Znalezienie broni ze skryptów = Ban na zawsze

P2P konta - Znalezienie broni ze skryptów = Usunięcie WSZYSTKICH broni (wliczając w to bronie/przedmioty ze skryptów oraz te zakupione za g1/dinary) - (z wyjątkiem RETAILI)

To jest chyba najbardziej żałosne...Kto płaci ten może robić co chce i itak nie dostanie bana...

Ja miałem skrypt przez 3 dni i usunąlem 3 tygodnie temu i mimo to banik

LIPA

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Nie ma co przeżywać że bana dostaliście przecież kiedy je wgrywaliście dobrze wiedzieliście czym to może grozić to teraz bez spamu i płakania że bana dostałem..... <_< A pomyślcie gdybyście wy mieli tą grę to tak jak by ktoś was okradał także ja się im nie dziwię że zbanowali tyle graczy.........

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

cabuza zarobic chcieli poprostu... tobie chociaz bronie usuneli a mi cala postac zjebali chociaż w porownaniu do ciebie nie mam co zalowac ja mialem tylko 15 lvl i wpakowalem tylko 60 zl ^^

no ja troche stracilem dobrze ze zostawili retaila bo mailem na famasa ;d

a postaci mi nei zbanowali bo mam golda na 143 dni jeszcze ;d

no nic znow podstawowkami sie pogra ;d

ale dobrze ze tak zrobili przynajmniej ci co duzo zainwestowali moga pograc

Opublikowano

A ja nie dostałem ;D

Nawet nie miałem żadnych fajnych broni :(

Ale szkoda ludzi którzy dostali bany za nic ;(

1393461645-U349224.png

Opublikowano

pff, zalogowałem sie (na stronie) żeby sprawdzić moje konto i okazało się, ze tez zablokowane..

po raz kolejny dostałem bana niemal za nic (ostatnio straciłem 28lv, bronza na 18dni, skorpy gold na 40, tmp9 i inne a teraz 480g1 i 32lv ..)

teraz to koniec z WR :)

tym którzy będą dalej grac to życzę miłych lagów, dużo hackerów i oczywiście nobów w grze :)

Hejo

Opublikowano

ja wysłałem ticketa z wiadomością, że moje konto zostało pomyłkowo zbanowane i przysłali mi rekompensatę :D 1600 g1c i 30 dni GOLD :) a na koncie miałem i tak rzeczy warte 100x więcej

zawsze coś ; P

Opublikowano

Pfff... też dostałem bana i to na dwóch kontach ... nie używałem żadnych skryptów na zadnym z nich a na drugie konto nie wchodziłem chyba z rok ... Brawo g1 !!

Guli Guli Guli...Aram Zam Zam...

Opublikowano

ja jebe 0skryptow i banned kurwa a na koncie bylem bodajze tydzien temu

To kara za skarżenie/kablowanie na innych graczy! Łehehehehhehehehe xD

Opublikowano

Dzięki za info, bo mi bronie z konta zniknęły :D

btw. To było pewnie, że prędzej czy później i tak usuną wszystkie bronie ze skryptów i oczywiście zbanują te konta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...