Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Notka odnośnie skryptów!

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

@up mi tak samo odpisali mi się wydaje że oni przewidzieli to ze będą mieć tyle ticketów więc ustawii jakiegoś Bota samo odpisującego...

Takiego otrzymałeś maila??

John

SEP 17, 2011 | 04:26AM PDT

Greetings gamer!

Thank you for contacting War Rock Customer Support team. We appreciate you taking the time to contact us.

This account has violated the Terms of Service and was discovered using either third party tools/ obtaining items or weapons illegally(script_ed weapons). This account will be permanently closed.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php.

Unfortunately we will not be able to further assist you on this regard. Thank you again for contacting us.

Regards,

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak napisał autor tematu "Grasu"

Nie oddadzą nikomu broni, ci którzy mieli premki i kupili nielegalnie bronie maja po prostu wielkie szczęście.

I nie usunęli nikomu broni przez przypadek ponieważ G1 szukało skryptów poprzez IP, jak większość graczy kupiła sobie premkę na innym ACC i kupowała nielegalnie bronie.

Dlatego też G1 banowało wszystkie ACC przez IP.

Wystarczy poszukać na forum, było pełno tematów podobnego typu...

Noobskie ACC + skrypty = ban

Główne ACC + Używanie skryptów na jednym IP = ban GŁÓWNEGO ACC

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Mógłby Ktoś już zamknąć ten denny temat ? Skrypty to już przeszłość a takie Shadoły nabijają tu posty , żeby podkreślić oczywistą rzecz -.- . To tylko taka sugestia :) .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

TO są jeb** złodzieje nie uzywałem scriptów a bana dostałem Je** Taka Gre !! Pozdro ..

Przeczytałem Tematy UP

" Dostałem bana na 44lvl za nic omg!! Napisałem ticketa i mi odpisali że używałem scryptów. A dwa dni wcześniej kupiłem 400g1 i kupiłem broń skorpiony i chyba za to dostałem bana bo pewnie one były w skryptach "

mam tak samo bo miałem k1 Gold na g1 i pewnie też mi za to zbanowali ...

Opublikowano

A ja mialem Famasa na 180Dni + Mp7a1 i premium na 80 dni wchodze Pusto nawet premki nie mialem ZAL ich pierrd*** nie gram juz w wr [*]

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

Wczoraj widzialem 3 osoby z super nade w granatach.

Udało mi się uruchomić warrocka ze scryptem "bronie na 10lat", gdy się loguje i wybieram serwer to wskakuje komunikat connection..... i wywala do logowania, jak to ominąć?(skąd ten komunikat?), (będę próbował się logować żeby nie było tego komunikatu, jak się uda to napisze xD)

Opublikowano

Wreeeeeeeeeeeeeszcie :D A tak wgl. to niemożliwe jest abyście zostali zbanowani za nic, ja mam dużo kont i te na których grałem w ostatnim czasie sprawdziłem, dodam jeszcze że nigdy nie hackowałem i nie używałem scryptow i na żadnym acc bana nie dostalem =)

Budowniczy
Opublikowano

Wreeeeeeeeeeeeeszcie :D A tak wgl. to niemożliwe jest abyście zostali zbanowani za nic, ja mam dużo kont i te na których grałem w ostatnim czasie sprawdziłem, dodam jeszcze że nigdy nie hackowałem i nie używałem scryptow i na żadnym acc bana nie dostalem =)

Ale oni są matoły!!! Mówię wam że pewnie bronie które zostały kupione przez G1 były skryptach a oni myśleli że zostały użyte przez skrypty i bany się sypały ;/ Ale cóż już nie gram w wr bo nie ma sensu, beznadziejna gra się zrobiła w tej edycji wr. Najlepiej się grało kiedy ta gra została wyprodukowana, wtedy to były czasy :) :) a teraz?? Wielkie wielkie ścierwo w które się nie da zagrać wogóle!!!

Opublikowano

@UP Wiem że temat nie jest bardzo stary....... Ale i tak wszyscy o tym wiedzą i nie ma potrzeby odkopywać go i wałkować od początku... close

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...