Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Notka odnośnie skryptów!

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak, pewnie przejechali się tylko po Polakach ; ) .

Bo dzieci w ameryce mają wbite w łep że, ściąganie(w szkole) jest równoznaczne z przestępstwem i przez to mają stracha cheatować . A u nas jak jest każdy widzi xD .

I pewnie polecieli po europejskich IP pewnie ze wyszczególnieniem na PL

A może ktoś napisać co to oznacza:

F2P konta

P2P konta

konta pierwszo planowe i drugo planowe?

3007.jpg
Opublikowano

Ja nie wgrywałem skryptów a mi skasowali wszystkie bronie..Mogli tlyko usunac bronie ze skryptow a nie wytsztko :(

Ja miałem aw tmp9 scropy famas m60 na 90 dni i poszlo w HUJ!

pojebane i niesprawiedliwe G1..

;D

Opublikowano

2up a zajebal ci ktos kiedys??

mi zbanowali i usuneli wszystko mimo iz nie uzywalem scryptow po napisaniu ticketa odbanowali ale broni nie zwrocili takze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz

Opublikowano

A da sie jakos je odzyskac ?? i czy wogule wstukaja je zpowrotem na nasze konta

Raczej nie. Ci którym to się uda (mowa o broniach, bo konta raczej nie da rady) będą mieli wielkie szczęści. Wyobraź sobie że ogólnie "ucierpiało" na tym jakieś 60 Tysięcy graczy. Załóżmy że w przeciągu 2-3 dni chociaż połowa z nich wyśle JEDNEGO ticketa w tej sprawie (słusznie lub nie). Daje to jakieś 30 000 ticketów w przeciągu paru dni! Prawdopodobieństwo że akurat przy tobie się pomylili i to że zwrócą bronie lub nawet konto jest baaaardzo małe .

32354141673387527780.png

Opublikowano

A ja nie zdążyłem się nawet załapać na scripty bo byłem na wakacjach i w sumie nawet tego nie żałuję, bo moje konto nadal jest aktywne :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja akutrat kiedyś uzylem scrypta jak byly na katane i na combat knifa to se katane wziolem i nie wiem na jedno konto, na którym była katana ( te główne) to mam usuniente wgl bo nie moge go na statach w warrocku znalesc nawet. A drugie nie naruszone i ma 12 lvl a tamto mialo 22 lvl . Ale nie bede plakac i postanowilem, ze jak jeszcze jeden ban bedzie to juz wale warrocka i bede grac w cos innego :PP

Polecam wszystkim xD

Opublikowano

K2 sie nie pomylilo mialem t-bomba kupilem na 1 runde i usunolem i tak bronie sie posylz jeb···. Ale dobrze zrobili bo kazdy z was mial przynajmniej raz hacka lub skrypta nawet na kilka minut. Trzeba bylo grac normalnie a nie jak dzieci neo na hackach lub na skryptach

Opublikowano

Jak ja się Ciesze że Was Wszystkich pobanowali :-) ! Napisze w ten sposób. Konta jedno po drugim były dogłębnie analizowane, nie ma konta które zostało by nie słusznie zbanowane. Ślijcie ticketów ile chcecie ale i tak to nic nie da ponieważ oni w dalszym ciągu mają wasze stare wykazy broni. Piszecie że żegnacie się z WarRockiem, nikt nie będzie Was żałował a na pewno tylko ulżycie tej grze :-) Pozdrawiam.

Opublikowano

Pewnie Ci którzy niby(bo nie wiemy jak jest na prawdę) nie używali skryptow musieli używać coś innego^^ Ja mam wszystko w porządku

@A tak wogole to jakie jeszcze były skrypty oprocz katany itp

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja dostałem bana za scrypty a nie używałem ich...

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

Dla mnie jest śmieszne to żę sprawdziłem teraz konto na którym grałem raz rok temu przed skryptami i też ma bana ... a ticket nic mi nie dał pfff... też mi taka gra potrzebna ;p

Guli Guli Guli...Aram Zam Zam...

Opublikowano

Mój kumpel z klanu pare dni temu kupił tbomb na 60 dni i inne pierdoły za prawie 1600G1 + miał bronie za 200k dinarów na 100% nie używał skryptów a usunęli mu all bronie -.-

Ta gra jest pojebana....

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Mi pierwsze usuneli wszystkie bronie a potem zbanowali...

Żadnych skryptów nie miałem bo bałem sie o bana...

21 lvl silver premium.

Nie gram już w to.

Budowniczy
Opublikowano

Dostałem bana na 44lvl za nic omg!! Napisałem ticketa i mi odpisali że używałem scryptów. A dwa dni wcześniej kupiłem 400g1 i kupiłem broń skorpiony i chyba za to dostałem bana bo pewnie one były w skryptach. Co za ciecie z adminów ;/ Jak tak można, rozpacz.com.pl

Opublikowano

@up mi tak samo odpisali mi się wydaje że oni przewidzieli to ze będą mieć tyle ticketów więc ustawii jakiegoś Bota samo odpisującego...

Old and retired gamer WarRock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...