Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie] Tło na youtube.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, pierwszy raz korzystam z tego forum więc proszę o wyrozumiałość.

Chciał bym zapytać a przede wszystkim poprosić, o tło na youtube.com czy mógł by mi ktoś takie oto zrobić.

Oto wzór:

Tematyka: Minecraft, Terraria

Wysokość: 2000px

Szerokość: ok. 1300x1400

Napis/y: StolarCraftPL, Cześć! Życzę wam miłego oglądania!, Subskrybujcie, polecajcie, komentujcie, oceniajcie!

Kolorystyka: Typowe dla Minecraft, Terraria

Dodatkowe informacje od zlecającego: Napis StolarCraftPL chciał bym aby znajdował się na górze najlepiej napisany literami takimi jak w Minecraft i okrążony NPC z Terrari . Napis "Cześć! Życzę wam miłego oglądania!" chciał bym aby znajdował się w dymku wystającego mojego skina zza filmików tabelek czy coś (skin dodany w załączniku). Natomiast Subskrybujcie, polecajcie, komentujcie, oceniajcie! chciałbym aby było też w dymku mojego skina z drugiej strony ekranu (najlepiej aby ten skin był w żelaznej zbroi i żelaznym mieczem z Minecraft.

Jeżeli to jest nie do wykonania proszę o tę wersję:

Napis/y: StolarCraftPL, Cześć! Życzę wam miłego oglądania!

Dodatkowe informacje od zlecającego:Napis StolarCraftPL chciał bym aby znajdował się na górze najlepiej napisany literami takimi jak w Minecraft. Napis "Cześć! Życzę wam miłego oglądania!" chciał bym aby znajdował się w dymku wystającego mojego skina zza filmików tabelek czy coś (skin dodany w załączniku).

Jeśli nawet to nie pójdzie to proszę o tą wersję:

Napis/y: StolarCraftPL

Dodatkowe informacje od zlecającego:Napis StolarCraftPL chciał bym aby znajdował się na górze najlepiej napisany literami takimi jak w Minecraft.

Bardzo bym prosił o tą pierwszą wersje może mój kanał nie jest zbyt popularny ale chciał bym żeby miał taki swój charakter. Mam nadzieję że spodoba się moim widzom.

Opublikowano

Oto jest wzór.

To jest ukryta treść, proszę

Wiem ale tamten temat zamknięty więc nie wiem co zrobić pisałem do tamtego użytkownika i nic.

Wiem ale tamten temat zamknięty więc nie wiem co zrobić pisałem do tamtego użytkownika i nic.

A poza tym chodzi mi że nie umiem zrobić takiego tła i chciałem kogoś poprosić :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...