Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziemie czeka zagłada dzięki zjebom z Japonii ...

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak ty uwazasz ale dla mnie ten temat był ciut podciągniety pod koniec świata ktoś pisał o tajemnicy fatimskiej ktos o 2012 .. Końca świata nie bedzie za waszego życia.. Wierzycie ze banda majów dawno dawno temu (myśle ze byli mniej inteligenti od dzisiejszych naukowcow i nie mieli komputerów) przepowiedziała ze w 2012 bedzie koniec swiata ? to tak jakby był magiczny menel ktory by powiedzial kiedy koniec swiata nastanie . Żyjemy i H%J ! D:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak ty uwazasz ale dla mnie ten temat był ciut podciągniety pod koniec świata ktoś pisał o tajemnicy fatimskiej ktos o 2012 .. Końca świata nie bedzie za waszego życia.. Wierzycie ze banda majów dawno dawno temu (myśle ze byli mniej inteligenti od dzisiejszych naukowcow i nie mieli komputerów) przepowiedziała ze w 2012 bedzie koniec swiata ? to tak jakby był magiczny menel ktory by powiedzial kiedy koniec swiata nastanie . Żyjemy i H%J ! D:

Co do twojego zdania na temat Majów się nie zgodzę. Uważam, że tamtejsza cywilizacja była o wiele mądrzejsza od nas. Pomimo, że mamy te komputery i inne gówna. Jak ktoś kiedyś pewien naukowiec powiedział, oni świat poznawali "czując go".

Końca świata tak szybko nie będzie. Mogą jedynie nadejść jakieś kataklizmy, przez które życie stanie się mniej przyjemne i "cofniemy się w rozwoju" przez np. zmianę biegunów ( siądą wszystkie sprzęty elektroniczne ). Czy też wystarczy, że przyjdzie nagłe tsunami lub jakieś potężne huragany, zacznie się wojna między narodami ( do której również niewiele brakuje ).

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...