Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna i podryw ;)

Kuioastao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie macie po 12-15 lat i z tego nic nie będzie , pierdolenie , strata czasu.

Zavetti ty się śmiejesz z tego sposobu na kasztana ale mój kolega właśnie tak poznał swoją dziewczynę ( oczywiścię rok później się rozstali bo zmieniali szkołe, logiczne. ) on zawsze podrywał 'na trola' czyli robił coś głupiego, rozśmieszał je a potem zagadywał.

Rzucił jej kamienia pod nogi, podchodzi "To twój kamyk?" a ona na to "Tak, masz jakiś problem?" a on na to "A no mam, nie wiem gdzie byś wolała iść : na spacer do parku czy do kina" a ona na to " Do parku, dzisiaj o 18." a on na to "NO DOBRA , PFF" a ona na to "PFF PA !"

Zajebisty podryw co nie ?

To mi wyglada na podryw na karasia. Sposob z kamieniem niby dobry ale nie zawsze sie uda bo jak zamiast w nogi to przypierdolisz w glowe to niestety z randki nici : D

Opublikowano

Podejdź do niej i tak "Cześć, jestem atom, chcesz zbadać moje jądro ?"

Co prawda tekst z mistrzów ale podobno gdzieś podziałał

Opublikowano

Ja pier... idz jej powiedz "ty ja kino jutro wieczorem" nie daj jej szansy na odpowiedz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Od wyjścia na idiotę jeszcze nikt nie umarł.

true

Ja np. moją laskę spotkałem w klubie. (Tam najlepiej szukać)

PS: Jak nie umiesz tańczysz to 1/3l. lub 3 browce i jazda. (Tylko pij tak żebyś na nogach mógł stać)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

true

Ja np. moją laskę spotkałem w klubie. (Tam najlepiej szukać)

PS: Jak nie umiesz tańczysz to 1/3l. lub 3 browce i jazda. (Tylko pij tak żebyś na nogach mógł stać)

Sory memory i bez spiny, ale taka prawda że dziewczyna poznana w klubie to puszczalska dziwka, jeśli myślisz że jesteś jej jedynym 'klubowym misiakiem' to jesteś w kurewskim błędzie.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Spytaj się :

*Bolało jak spadałaś z nieba

*Jesteś z Alaski ? bo tam chodzą takie Laski

hah

Przez takich ludzi jak ty boję się o przyrost naturalny.

Taki podrywy tylko na wsi.

@edit

Sory memory i bez spiny, ale taka prawda że dziewczyna poznana w klubie to puszczalska dziwka, jeśli myślisz że jesteś jej jedynym 'klubowym misiakiem' to jesteś w kurewskim błędzie.

Powiedział 25 letni prawiczek który swoją laskę poznał w kościele na zabobonnych modłach.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Przez takich ludzi jak ty boję się o przyrost naturalny.

Taki podrywy tylko na wsi.

@edit

Powiedział 25 letni prawiczek który swoją laskę poznał w kościele na zabobonnych modłach.

Niestety, powiedział to 15 letni prawiczek który nigdy nie poznał żadnej laski.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@up sam amsz 15lat:**

-Słyszałem że zbierasz znaczki

-Nie

-Ja też nie.Widzisz ile nas łącz?

I jakos pójdzie dalej

No właśnie wyżej napisałem że mam 15 lat więc nie wiem co w twoim stwierdzeniu było zajebistego. Ale chuj z tym , Ł4p Plu$1k4 ! +++++++++

63989389769756300986.png

Opublikowano

Niestety, powiedział to 15 letni prawiczek który nigdy nie poznał żadnej laski.

Nie miałeś laski i wiesz że te "z klubu" są puszczalskie? Tak więc gratuluje Ci wierzenia w stereotypy.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Facet będzie dobrze ! :)

Gdyby nie wyszło to jest jeszcze mnóstwooo innych dziewczyn.

Dobrym pomysłem byłoby popisanie z nią najpierw na gg i poznanie w chociażby niewielkim stopniu. Później od gg do cześć. A od cześć to już z górki :)

(Patent z maską uczuć też dobry ^^)

Opublikowano

A to jak ktos chodzi do klubu szukac no nie wiem... '' milosci '' '' partnera do zycia '' to odrazu taka kobieta jest dziwka ? Widac o dziewczynach z klubow wiesz tyle co twoja mama o mnie.

Opublikowano

Po 2-3 piwach zagadasz i nie bedziesz sie w 100% wstydzil

jak ja tak zrobie wypije z 2-3 wojaki to ide do kazdej ^^

lub jesli lubi imprezowac idz do tego samego klubu gdzie ona

wtedy tez bedzie latwiej

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

A to jak ktos chodzi do klubu szukac no nie wiem... '' milosci '' '' partnera do zycia '' to odrazu taka kobieta jest dziwka ? Widac o dziewczynach z klubow wiesz tyle co twoja mama o mnie.

Alez Makysie... Nie każda dziewczyna boi się ciemności i sika na siedząco :P

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...