Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna i podryw ;)

Kuioastao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zamierzam zarywac do dziewczyny ale sie troche cykam czy powie tak czy nie, i jeszcze czy nie zrobie czegos glupiego i o czym mam z nia gadac jesli sie z nia spotkam?

napiszcie jak zarwac do niej ;) i o czym z nia gadac

Opublikowano

Rzuc pod nią ziemniaka i spytaj się, czy to jej. Gratulacje, rozmowa zaczęta!

A na serio to jeśli macie jakieś wspólne koleżanki to fajnie, spróbój nawiązac rozmowę z obiektem zainteresowania, ew. spotkaj się gdzies.

Opublikowano

Znasz ją już jakiś czas? Rozmawiacie ze sobą czasem? Jak nie, to nie proś się od razu o chodzenie, bo się nie zgodzi -.- Zaprzyjaźnij się najpierw, pogadaj z nią. Jak nie masz odwagi, to nawet jej coś napisz na czacie na Facebooku.

wielki znawca sie znalaz

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

no wlasnie od pewnego czasu zawsze jak ide gdzies i widze ze idzie wprost na mnie to albo gdzies skreci albo sie odwroci i mnie unika, ale moj kolega uwaza ze sie wstydzi bo ona sie we mnie buja i nie wiem czy sie do mnie odezwac czy nie ale ja mysle ze powie nie bo dlaczego by sie miala wstydzic?

Opublikowano
no wlasnie od pewnego czasu zawsze jak ide gdzies i widze ze idzie wprost na mnie to albo gdzies skreci albo sie odwroci i mnie unika, ale moj kolega uwaza ze sie wstydzi bo ona sie we mnie buja

A morał z tego taki: Nie ufaj kolegom, jeśli chodzi o dziewczyny, bo po prostu robi cię w chuja. Gdyby to była koleżanka to ok, ale nie kolega. Może nie zawsze tak jest, ale głownie tak jest ;(

Opublikowano

WoW ludzie THX

Przy takiej okazji mi też pomogliście ;D

Bierzem się do roboty.

Od wyjścia na idiotę jeszcze nikt nie umarł.

Ja po takich Failach i tak żyje ;D

no wlasnie od pewnego czasu zawsze jak ide gdzies i widze ze idzie wprost na mnie to albo gdzies skreci albo sie odwroci i mnie unika, ale moj kolega uwaza ze sie wstydzi bo ona sie we mnie buja i nie wiem czy sie do mnie odezwac czy nie ale ja mysle ze powie nie bo dlaczego by sie miala wstydzic?

Z doświadczenia wim* że to podpucha abyś mógł z nią pogadać.

Znaczy zazywaczaj tak jest.

....

Tak czy owak kłamie w 60% i chuj.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Właśnie - w tych sprawach nie ufaj kolegom. Mi mówili, że taka jedna się we mnie zakochała (mi też się podobała), a ja się tylko zbłaźniłem pytając o chodzenie przy jej koleżankach (nie zgodziła się). Może coś zrobiłeś, że teraz Cię unika?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano
Od wyjścia na idiotę jeszcze nikt nie umarł.

Ja po takich Failach i tak żyje ;D

O to tu chodzi.. Nie ważne, że się zbłaźnisz przy dziewczynie w podstawówce/gim, bo i tak nie będziesz z nią dłużej niż 3-4 lata, nie będzie Twoją żoną, przez ten czas odkochasz i zakochasz się 100 razy.

Prawdziwa miłośc to dopiero w liceum i po, "czasami" w gim.

Opublikowano

2x@Up dobrze gada.

Najczęściej w Liceum.

Bo tam już jesteś/robisz się dorosły a związku nie traktujesz jak zabawe w Klocki/tetrisa.

Tak to wygląda.

W Gm.

Niektórzy na jaja se tak robią , a niektórzy na serio.

Trza do miłości dorosnąć i chuj.

Ja ile razy miałem "rozdarte" serce i żyje.

Aaa potem...szukałem next.

Z czasem dojrzalszy się zrobiłem.

I nie bawiłem się uczuciamu , gorsze jak dziewczyna bawi się twoimi ;X

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kuioastao skoro bedzie to Twoja pierwsza, to nie podchodz do tego tak powaznie... mysl sobie ze jesli cos bedzie miedzy wami to bedzie, nie to nie ... Powaga... pierwsza milosc nigdy nie jest ta ostatnia :) Skoro miales z nia wczesniej kontakt, to poprostu podejdz i smialo spytaj sie, czy cos sie stalo, ze tak unika, czy o co chodzi...

Opublikowano

Leć na spontan, życie masz tylko jedno, a nie ma co szukać rad na forach. Spodobasz się dziewczynie takim jakim jesteś. Słuchanie "sposobów i rad innych" jest głupie... Zrób to co czujesz, że powinieneś zrobić i tyle. Działaj.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Zagaduj, pisz, staraj się, graj w odkryte karty, powiedz to co czujesz i tyle ;) Lepiej żeby obie strony wszystko wiedziały. Zresztą dalej nie pomogę bo sam ciągle męczę się z jedną osobą ... :)

Opublikowano

Sluchaj moze ci na niej nie zalezy ? Moj kolega tez sie kiedys zakochal zwalil konia i mu przeszlo. Moze tego sposobu sprobujesz ?

A jesli nie to wroc do sposobu z zaproszeniem na browara ew. idz na calosc i zadaj pytanie na start '' ruchasz sie czy trzeba z toba chodzic ? '' powodzenia.

Opublikowano

Pewnie macie po 12-15 lat i z tego nic nie będzie , pierdolenie , strata czasu.

Zavetti ty się śmiejesz z tego sposobu na kasztana ale mój kolega właśnie tak poznał swoją dziewczynę ( oczywiścię rok później się rozstali bo zmieniali szkołe, logiczne. ) on zawsze podrywał 'na trola' czyli robił coś głupiego, rozśmieszał je a potem zagadywał.

Rzucił jej kamienia pod nogi, podchodzi "To twój kamyk?" a ona na to "Tak, masz jakiś problem?" a on na to "A no mam, nie wiem gdzie byś wolała iść : na spacer do parku czy do kina" a ona na to " Do parku, dzisiaj o 18." a on na to "NO DOBRA , PFF" a ona na to "PFF PA !"

Zajebisty podryw co nie ?

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...