Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego służy dżungler ?

JohnyWielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Netrodal "no brainie" napisales takie glupoty, ze nie wiem czy sie smiac czy plakac. Po prostu lepiej sie nie wypowiadaj na temat w ktorym nie masz nawet czesci racji (i nadal jednak uwazasz, ze ja masz). Amumu, lee sin, gp, nocturne rzeczywiscie sa najepszymi junglerami, a ten twoj master yi ma tylko szybka jungle ale nie nalezy do czolowki gankerow....

1209724821770342.png
Opublikowano

Up@

Nie ja padalem na jungle lee tylko koles ktory nim gral

Po drugie nigdy nie widzialem by amumu gral na jungle,zawsze jest na lini i robi sie pod tanka

Przyznam ze gp dobry ganker bo sam nim jungle czasem robie,nocturne jungle robi moj kolega,ja tylko napisalem co uwazam wedlug mnie za najlepszych w jungle.

sstwc.jpg

Opublikowano

Na ranked bezkonkurencyjnie wygrywa Amumu.... postać THE BEST do jungli ( wiem wiem każdy ma inne zdanie ) ja mówię o tych grach które ja grałem i widziałem co potrafi Amumu , chociaż nocturne też jest niezły , wszystko zależy od teamu :).

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Jak nigdy nie widziałeś amumu w jungli to mało grasz, ja spotykam amumu w jungli co parę gier. Dla mnie najlepsi junglerzy to :Nocek,gp,lee i amumu

Gralem narazie 6rankedow bo ja zbytnio tam nie gram,bardziej moi koledzy

Faktycznie przez 6gier conajmiej jeden jungler byl ale zazwyczaj to byli:

Udyr x2,xin i ww x3 takze no wiecie

sstwc.jpg

Opublikowano

WW ma powolną jungle, ale jedzie na full HP.

Udyr zależy, natomiast xin co trzeci atak przywraca ileś hp.

No cóż, amumu z buffem na manę (łatwo go zabić na starcie, jeśli ktoś Ci pomoże) czyni cuda.

Już nie mówię o tym, że niektórym udaję się robić smoka samemu o_o

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...