Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromna Prośba Dla Forumowiczów!

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny założyłem kolejny temat z tą sama prośba ponieważ glosować można co 24 godziny wiec NIEZMIERNIE was proszę o oddanie głosu.Nie raportować tematu ponieważ wszystko uzgodniłem z GlobalModeratorem...Chce wygrać owy konkurs i licze na wasza pomoc to tylko 4 kliknięcia myszka:

1.Wchodzisz na strone

http://www.brzostek.alpha.pl/!!!!/glosowanie.php

2.klikasz na 24 a następnie głosuj

3.Zamykasz strone:)

Bardzo prosze każdego forumowicza o oddanie głosu ostatnim razem były plusy tym razem będę dawać 5* bo więcej nic nie mogę zrobić aby się odwdzięczyć...

Spróbuj postawic sie w mojej sytuacji i doceń to co pisze;)

Spadłem już na 2 miejsce i prosze was o pomoc!

http://www.brzostek.alpha.pl/!!!!/glosowanie.php Kamienica NR 24

Dzięki bardzo wszystkim!!!!!!!!!

szgna2pac.gif

Opublikowano

<facepalm> Ja pierdole. Nie bede glosować bo jakiś gościu chce zarobić 2k zł ... i to niezbyt uczciwą drogą. Chcesz wygrać ? To odpicuj kamienice na picuś glancuś. Póki co są inne ładniejsze i maja ciekawsze wykończenia.

jqeuR.png

Opublikowano

hah ta kamienica nie jest moja tylko kobiety mojego brata ale powiedziała załatw tak ze 100 głosów to wypijemy :D no to wiesh...

Szczerze to masz roche racji ale w dzisiejszym swiece trzeba na wszystkie sposoby sobie radzic.:)

szgna2pac.gif

Opublikowano

Nagrodami będą kupony na zakupy świątecznych materiałów dekoracyjnych do wykorzystania w grudniu 2011 roku. Wysokość nagród to:
-  2000 zł za zajęcie I miejsca,
-  1500 zł za zajęcie II miejsca,
-  1000 zł za zajęcie III miejsca.

omg ale fair -.-?

Opublikowano

Zgłosiłem ten temat do autora konkursu. Haha, twoja kamienica ma teraz przejebane bo powiedział, że wywali ją z konkursu, hahaha!!!!!

RAsfepN.png
Opublikowano

Oddałem głos na te 24 ale jednak te 12 ładniejsza to ile odpalisz z tego jak pierwsze miejsce zajmie ta kamienica ??? Może coś kokoszowi byś dał ??? W końcu to jego forum ;) Wypadało by :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nagrodami będą kupony na zakupy świątecznych materiałów dekoracyjnych do wykorzystania w grudniu 2011 roku. Wysokość nagród to:
-  2000 zł za zajęcie I miejsca,
-  1500 zł za zajęcie II miejsca,
-  1000 zł za zajęcie III miejsca.

omg ale fair -.-?

Własnie o to mi chodzilo drogi kolego. 2000zl to nie taka mala kwota. Jeszcze sposob wygrania jest bezczelny :/.

jqeuR.png

Opublikowano

hah ta kamienica nie jest moja tylko kobiety mojego brata ale powiedziała załatw tak ze 100 głosów to wypijemy :D no to wiesh...

Szczerze to masz roche racji ale w dzisiejszym swiece trzeba na wszystkie sposoby sobie radzic.:)

Z frajerami sie nie pije :)) no chyba ze orenzade

BTW.Głosuje według mojego gustu a temat rowniez sproboje wyslac do autora konkursu jak ktorys kolega wyzej :)

DOBRA NUMER 12 PROWADZI TERAZ GŁOSUJCIE NA 16 ZEBY WYPRZEDILA 24 !! POTEM GŁOSUJEMY NA 2 I NIE MAJA KASY :))

Żeby ich usunieto z konkursu wystarczy napisac na ten adres [email protected] i wklejac linki z MPC Pozdrawiam

Jebać oszutów i kurestwo

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up. To jest jak z ustawianiem meczu przekupujesz innych plusami/minusami i wygrywasz a mysle ze korupcja w PZPN :D nie jest mile widziana : d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Baby Buns tfu odezwal się inteligent tego forum ;D .

Nikt nie zazdrosci. Po prostu w/g mnie i niektorych tu osob jest to nieuczciwe zagranie ze strony autora i tej baby . Jak chce ta baba wygrac to niech odpicuje kamienice porzadnie bo w porownaniu z kamienica nr.12 wypada dosc kiepsko :0. Ogolnie glosowanie przez neta to lipa. Pewnie autor zalozyl tematy na innych forach i pozyskuje glosy.

Dla mnie ta baba to jakas .. nie uzyje slow bo dostane warna. W kazdym razie jest dziwna skoro chce sie napic tylko jak zalatwisz 100glosow ;d

jqeuR.png

Opublikowano

Większość jest o niebo lepsza od twoich no ale cóż...

Masz ten głos.Jak wygrasz powinieneś się z nami podzielić ...

Przynajmniej zapodać nam doładowania za 5zł ;D

Co ci bd szkodzić skoro wygrasz 2k ? ;x

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...