Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Minecraft Więcej FPS!

GameMinecraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TuT nie jest,mój czytaj do końca na samym dole pisze źródło ;)

Ale podałeś link to czyjegoś tematu lol ;] , podałeś link do forum nie do tematu

^^ i troszke takie mało obrobione , czytać się nawet niechce ^^

minusy.png
Opublikowano

piotrek54 i ty Zjadek dorosnijcie, prosze was.

pokolei odnoscie zjadka... ty sie naucz kurwa pisac..

Ale podałeś link to czyjegoś tematu lol ;] , podałeś link do forum nie do tematu + to albo do tematu albo doforum

primo 2. pajacu.. jezeli chcedac link do tematu to musi dac do forum .. boze...

teraz piotrek.. to ze ty to znasz nie znaczy ze kazdy wyobraz sobie ze ja juz widzialem kolo 10 osob na mpc ktorzy mieli taki rpbolem + kilka ludzi na moim serwerze, wiec co sie wpierdalasz, jak wiekszosc osob tego nie zna, nie masz, nic do powiedzenia na temat tuta, to trzymaj ryj i czytaj inny post.

pozdro

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

piotrek54 i ty Zjadek dorosnijcie, prosze was.

pokolei odnoscie zjadka... ty sie naucz kurwa pisac..

Ale podałeś link to czyjegoś tematu lol ;] , podałeś link do forum nie do tematu + to albo do tematu albo doforum

primo 2. pajacu.. jezeli chcedac link do tematu to musi dac do forum .. boze...

teraz piotrek.. to ze ty to znasz nie znaczy ze kazdy wyobraz sobie ze ja juz widzialem kolo 10 osob na mpc ktorzy mieli taki rpbolem + kilka ludzi na moim serwerze, wiec co sie wpierdalasz, jak wiekszosc osob tego nie zna, nie masz, nic do powiedzenia na temat tuta, to trzymaj ryj i czytaj inny post.

pozdro

Klocu po co sie czepiasz mojej ortografii , i po co odrazu wyzywasz? jak ci sie nie podoba moja wypowiedz

to w przegladarce masz taki 'X' u gory po prawo

jezeli chcedac link do tematu 

widze ze ty tez sie nie mozesz popisac jezykiem polskim ;]

minusy.png
Opublikowano

nie czepiam sie twojej ortografii inteligencie tylko twojego pisania ze zrozumieniem.. a to juz jakas roznica jest... w szkole tego ucza ;)

primo 2. jak nie moge popisac jezykiem polskim ? <lol2>

primo 3. nie przyklejaj sie o byle gowno bo to ze szybko pisze i to ze literka mi sie nie wpisze lub 2.. nie oznacza ze napisalem dane slowo/slowa z bledem ortograficznym..

stary schowaj sie i nie wychodz i najlepiej nie pisz jak ty to szczeniacko ujoles ''klocu'' haha

PS. nie spamuj bocie :)

13 lat powah..

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie czepiam sie twojej ortografii inteligencie tylko twojego pisania ze zrozumieniem.. a to juz jakas roznica jest... w szkole tego ucza ;)

primo 2. jak nie moge popisac jezykiem polskim ? <lol2>

primo 3. nie przyklejaj sie o byle gowno bo to ze szybko pisze i to ze literka mi sie nie wpisze lub 2.. nie oznacza ze napisalem dane slowo/slowa z bledem ortograficznym..

stary schowaj sie i nie wychodz i najlepiej nie pisz jak ty to szczeniacko ujoles ''klocu'' haha

PS. nie spamuj bocie :)

13 lat powah..

1. Nie uczę się języka polskiego w szkole ponieważ mieszkam w UK wiec szczym ryj

2. Po drugie to ty się czepiasz i robisz bezsensowne wypowiedzi

3. jak chcesz możemy pisać po angielsku mi to nie przeszkadza

wiec teoretycznie spier... gnojku :)

Ps. pewnie się podjarałeś bo do gimnazjum idziesz

minusy.png
Arcymistrz
Opublikowano

Nic ciekawego w doktorze googlu też mogę sobie wpisać mogłeś te punkt jak już ci tłumacz przełożył zacząć od nowej lini

Dno

Brak estetyki

Więcej nie dodaje

Opublikowano
1. Nie uczę się języka polskiego w szkole ponieważ mieszkam w UK wiec szczym ryj

2. Po drugie to ty się czepiasz i robisz bezsensowne wypowiedzi

3. jak chcesz możemy pisać po angielsku mi to nie przeszkadza

wiec teoretycznie spier... gnojku

Ps. pewnie się podjarałeś bo do gimnazjum idziesz

kolego, tak to mozesz do kolezanki mowic jak ci pozwoli;]

pozatym jak mieszkasz w UK to wypeirdalaj na angielskie forum ;] tam cie zrozumia

Opublikowano

kolego, tak to mozesz do kolezanki mowic jak ci pozwoli;]

pozatym jak mieszkasz w UK to wypeirdalaj na angielskie forum ;] tam cie zrozumia

Tobie radzę też tam iść dziecko -.-"

angielskie forum ;] tam cie zrozumia

minusy.png
Opublikowano

TuT nie jest,mój czytaj do końca na samym dole pisze źródło ;)

Przecyztalem cale i jak zaczalem pisac to nie bylo zrodla :)

Spojrz na date dodania posta i date edycji (wtedy dodal zrodlo -.-)

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Przecyztalem cale i jak zaczalem pisac to nie bylo zrodla :)

Spojrz na date dodania posta i date edycji (wtedy dodal zrodlo -.-)

O tym samym pomyślałem lecz nie chciałem nic oskarżać , bo nie widziałem tematu bez edytowania

minusy.png
Opublikowano

kłóćcie się na PW a nie w temacie... i troche kultury

@topic - takie info się może każdemu przydać, bo nie każdy to zna, a komuś się napewno przyda, a to że niektórzy to znają to niech nie myślą, że są sami na tym forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...