Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrana Adamka i wygrana Kliczki

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adamek nie wygrałby już tej walki, ledwo chodził, w większości poprzednich rund Kliczko był lepszy. Spodziewałem się tego, że przegra, ale nie przez TKO : /. Z ciekawości - na Polsacie były reklamy pomiędzy rundami? Na RTL tak, ale nie ma co się dziwić, w końcu muszą jakoś zarabiać.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Od początku szanse Adamka były znikome. Szkoda, że nie blokował wszystkich lewych Kliczki, bo co dostał to się chwiał. Dziwnie się ta taką walkę patrzy, Adamek dostaje po twarzy a Kliczko bo klatce, haha mój ojciec się darł "co go kur*a po cycach bijesz?!". Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że to nie był ten dawny Adamek, wyglądał na wystraszonego, ale kto by się takiego "czegoś" nie bał?

7m9a.png

Opublikowano

Co do przerwania walki dobrze zrobił ...

W 2 rundzie Adamka uratował gong gdyby nie on Adamek już wtedy śnił by na jawie .

@up

Po co mu ten rewanż jak znowu dostanie ?

Z resztą Kliczko nie musi się zgodzić na rewanż .

Jest mistrzem i on to ustala .

9368_gold.png

Opublikowano

Moim zdaniem Adamek po przejściu do wagi ciężkiej nie powinien porywać się od razu na takich zawodników jak Witalij powinien stopniowo dobierać przeciwników, a nie "porywać się na głębokie wody" Kliczko jest mistrzem świata i myślę, że zostanie nim do końca swojej kariery jak odejdzie na emeryturę i odda pas.

Jedynym godnym przeciwnikiem dla Niego jest Władimir, ale pojedynku brat vs brat nie będzie podobno obiecali matce, że nigdy nie będą ze sobą walczyć.

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem rewanzu nie bd (Adamek wie ze dostal juz i mam nadzieje ze sie pogodzil z tym)

Gość malutki688
Opublikowano

dostal od mistrza i powinen sie z tym pogodzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...