Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrana Adamka i wygrana Kliczki

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adamek i tak Cie kochamy- nie miał szans, ale wierzyłem w niego do samego końca. Miałem nadzieję że trafi go raz i powali na ziemie, niestety. Adamek Nic się nie stało.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

dał z siebie wszysto a o się liczy Kliczko tylko czekał aby mu zapierdolic prawą ręką ...

Polska dziękuje Adamkowi że dotrwał do 10 rundy!

szgna2pac.gif

Opublikowano

Dokładnie ;). Moim zdaniem umowili sie na te 10 rund. Kliczko jakby chciał to by zakonczyl walke juz w 1 rundzie bo taka jest prawda :). Zauwazcie , ze on tak leniwie walil adamka a dopiero w koncowych rundach zaczal ujawniac swoj styl walki ;).

O co chodzi ? O to, że jakby wygral w 1 rundzie to sponsorzy by mogli sie odwrocic od niego. Przeciez jak konczyly sie rundy to puszczano reklamy ;). A to dochod dla sponsorow.

Tak samo było w przypadku Alberta Sosnowskiego. Też dotrwał do 10 rundy z Witalijem Kliczkiem :). Tez w 10 rundzie zaliczyl ladnego nokaucika. No i ladna kase zwinal za obitą mordę ;). Adamek podobnie.

jqeuR.png

Opublikowano

Kliczko już mu odpuszczał w końcowej fazie.

Tylko raz kliczko się poślizgnął a tu poruszenie, że od ciosu Adamnka ;-)

Ale generalnie fajna walka. Adamek i tak 5mln $ dostał więc wiecie ;-)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja sie bardzo ciesze ze przegral :) A to dlatego , ze prawdopodobnie bedzie rewanz . Jesli juz rewanz sie odbedzie , to kilkanascie mil od mojej miejscowosci :) (USA) Dlategoz to pojde na jego walke osobiscie :D

Opublikowano

Ale to sedzia przerwal walke :P Ciekawe co by sie stalo gdyby walczyli dalej ,brutalny Nokaut? Czy moze by byla szansa wygranej Adamka?

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...