Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Filmu z serwera Balmora

Paszka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak. Serwer zapowiada sie ciekawie leczy i tak niebede tam gral .....

po 1. Serwer miał wystartowac przed wakacjami .

po 2. Datę przesunęli na koniec wakacji .

po 3. Cały serwer jest nastawiony pod Is . Bez is będziesz nikim . Dlaczego dali tak niskie raty ??? Pot o żeby kupować Pionierski doświadczenia itp .

Na ich forum User zalozyl temat czy będzie pierscien teleportacyjny .

FuBu napisał ze będzie na start tylko np pierwsze miasta każdej wioski . Lecz będzie można kupić w Is ulepszanie pierścienia czyli np 10 zl możesz się teleportować do Red lasu .... ://

Teraz ostatnia sprawa czyli Bambus3k. Niechce nic sugerowac ani go w jakis kolwiek sposob obrazic lecz stwierdze fakt Bambus3k sie sprzedawal na AlkatraMT2. Chcecie link do filmiku proszę

http://www.youtube.com/watch?v=VQv3EGkQIQU&feature=mfu_in_order&list=UL

Czy tak będzie tez na Balmorze ?? Fubu napisze daje riba sr 44 za 1200 sm na Pl kto chętny pisać :)

To na tyle minusujcie mnie jak chcecie ale napisałem to co ja o tym myślę .

kamia.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

@Up

Teraz ostatnia sprawa czyli Bambus3k. Niechce nic sugerowac ani go w jakis kolwiek sposob obrazic lecz stwierdze fakt Bambus3k sie sprzedawal na AlkatraMT2. Chcecie link do filmiku proszę

http://www.youtube.com/watch?v=VQv3EGkQIQU&feature=mfu_in_order&list=UL

Czy tak będzie tez na Balmorze ?? Fubu napisze daje riba sr 44 za 1200 sm na Pl kto chętny pisać

Hmm a gdzie są dowody!?

po 3. Cały serwer jest nastawiony pod Is . Bez is będziesz nikim . Dlaczego dali tak niskie raty ??? Pot o żeby kupować Pionierski doświadczenia itp .

Jak nie umiesz grać to będziesz nikim.Pierścionki wolno zdobyć z metków a także ze szkatułek.Myślisz że utrzymanie serwera dedykowanego to małe koszty?

FuBu napisał ze będzie na start tylko np pierwsze miasta każdej wioski . Lecz będzie można kupić w Is ulepszanie pierścienia czyli np 10 zl możesz się teleportować do Red lasu .... ://

Na AnimeMT2 jakoś nie było pierścionka tp i dobrze się grało ...

Czy tak będzie tez na Balmorze ?? Fubu napisze daje riba sr 44 za 1200 sm na Pl kto chętny pisać

Jasnowidz ?

Opublikowano

@Up

Hmm a gdzie są dowody!?

Jak nie umiesz grać to będziesz nikim.Pierścionki wolno zdobyć z metków a także ze szkatułek.Myślisz że utrzymanie serwera dedykowanego to małe koszty?

Na AnimeMT2 jakoś nie było pierścionka tp i dobrze się grało ...

Jasnowidz ?

Jakbyś zauważył tam był " ? " morze wiesz co to oznacza .

Jasnowidz nie ale sam GM alkatry napisal ze tamto konto zostało zbanowane ...

A co do pierscionka to bardziej mi chodzilo oto ze w is bedzie mozna kupic ulepszanie go . Wiec serwer pod is jak nawet taki drobiazg w is mozna kupic ......

kamia.jpg

Opublikowano

@up Dzieciarnia wejdzie i wyjdzie bo coś mi się zdaje ze to będzie hard a dzieci nie ugrają na hard ^^

@topic czekamy na part 2 <:)

Nie ugrają?

Skoro grają na PL'u, a to przecież jest hard, (w porównaniu do privów)to dlaczego nie mają tutaj zostac?

@topic

Bambus wszystko dobrze zrobił, zresztą jak zwykle D:, ładny hardzik będzie, lepszy od nevrasta, a przygotowywany zapewne w mniej czasu ^.^

Opublikowano

Ja, jako bardzo wybredny gracz, jestem pozytywnie zaskoczony w związku z powstawaniem tego serwera. Moim zdaniem serwer bedzie zajebisty, do pogrania, tylko najgorzej z tym isem...

Pytanie : Jak bedziemy wkładać / zmieniać bony?

Opublikowano

Widzę że parę osób już się napina z powodu min. FuBu-założyciel i Bambus3k "sprzedawał" eq...

Tylko czemu to nikt nie poprze dowodami tego że Bambus3k się "sprzedał"? bo kolega kolegi koleżanki tak powiedział? Każdy może założyć sobie postać z takim nickiem (Bamus3k) na danym serwerze (osób z teamu nie wykluczam)...hehe filmik mnie rozwala, ile ten koleś ma lat? poziom kultury żenujący ... klnie jak szewc a głos dzieciaka z gimnazjum... poziom żartu także żenujący.

Czemu sądzicie że postoi krótko? pff, dwa dni...

Obecnie na pl'u liczba graczy diametralnie zmalała co można zauważyć min. w m1 jinno na handlowym kanale gdzie kiedyś było trudno się ruszyć a teraz pustki jak na niektórych privach. Balmora ma jako jedyny serwer taką dobrą reklamę -FuBu- dzięki yt gdzie to pierwszy filmik z balmory obejrzało Wyświetlenia: 18,362 w ciągu trzech dni.

Na tym serwerze nie zagrają tylko gracze priv serwerów gdzie to mało który ma pojęcie jakie kolwiek o grze, a także znudzeni mt2 od gf.

Opublikowano

fubu tam jest tylko współwłaścicielem servera bo finansuje go, a bambus go tworzy.

Mam nadzieję, że nie będzie tak samo jak na ostatnim servie babusa gdzie jego kumple i kumple gm'ow mieli od niego eq... fubu ma dużo znajomych i coś mi się wydaje, że największe przydupasy dostaną to i owo dlatego nie zagram na tym servie. Wolę zagrać na Satab mam większe zaufanie do jego teamu. Bo nie chodzi tylko o to jak jest zrobiony server tylko żeby wszyscy mieli równe szanse, a śmiem wątpić, że przdupasy fubu i bambusa nie dostana od nich czegoś.

beztytuuacf.png

Opublikowano

@up

Poszła plotka, że rozdaje od makys'a bo makys bamubsa nie lubi. A jeśli są dowody to poprosze.

Każdy serwer bambuska był wypałem.

Opublikowano

Serwer na 100% bedize pod isa FuBu dal na pla ponad 10tysiecy i teraz chce żeby sie mu kasa zwróciła za to co wydal na pl. ale wejde i oblukam czy az taki pro hard będzie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@up

Poszła plotka, że rozdaje od makys'a bo makys bamubsa nie lubi. A jeśli są dowody to poprosze.

Każdy serwer bambuska był wypałem.

Chyba cie poyebało :) tydzień przed zamknięcie całe ltd wyrzucało eq trzeba było zobaczyć co wyrzucała m/in paulinka ( kruczek+9 sr 59 20 dt 10 kryt 12 zreczność) :), w dupie byłeś gówno widziałeś.

Zapomnieliście już jak bambusek prosił o dofinansowanie na serwer?.

Racja ma głowe do tworzenia serwerów ale jest sprzedającą się kur@# ;0.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Na prawie każdym serwerze ktoś coś tam "sprzedaje" tylko niektórzy robią to na masową skalę ;D nie ukrywając nic .... więc czy na Balmora czy gdziekolwiek nieuniknione jest aby Team nie rozdał swoim "kolegom" przedmiotów z navi , lub niejako im pomógł w grze , taka mentalność ludzi , przede wszystkim polaków gdzie nie obędzie się bez żadnych matactw :D , kradzieży , etc. .... sami wiecie jak jest .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Serwer na 100% bedize pod isa FuBu dal na pla ponad 10tysiecy i teraz chce żeby sie mu kasa zwróciła za to co wydal na pl. ale wejde i oblukam czy az taki pro hard będzie

No wiesz bambus pisał że serwer nie będzie pod IS i wszystko co się będzie znajdować w IS będzie do zdobycia w grze. (nawet poziomów konia ma nie być a na serwerach bambuska zawsze były w ISie)

A serwer sponsoruje FuBu z tego co mi wiadomo więc chyba biedny nie jest :D

@2x up

"Zapomnieliście już jak bambusek prosił o dofinansowanie na serwer?."

Jest mowa o Animemt2 jak się nie mylę jeśli tak to nie zapominaj że 2gi GA (nie pamiętam nazwy) "przyczył" sobie kase z IS'a po czym bambusek został sam bez kasy.

Co do rozdawania eq to jeśli będą rozdawać to prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Skąd możesz wiedziec ile dał na PL'a?

Bo Ci jakiś down tak powiedział czy sam sobie wymyśliłeś?

Wracaj lepiej do szkoły uczyc się, a nie napierdzielac w metina.

PS.100% to PEWNOŚC, a nie możesz miec pewności co będzie w IS -_-.

Znawca
Opublikowano

Kolejny nudny Hard, dla fóbó liczy się tylko kasa, Bambusek bot który rozdaje eq 

Kurwa daj mi dowody że Bambus3k sprzedawał itemy.Skąd Ty możesz wiedzieć że będzie nudny?Jak nudny będzie to postaw lepszy serwer.

Jak będzie pd,bojowiec albo militar to odrazu jest pod IS ?Skąd Ty możesz wiedzieć ile FuBu wydał w metka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...