Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Filmu z serwera Balmora

Paszka123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no no widze ze bambus cos robi ;P widac talentu nie marnuje ^^ ale tak szczerze gdzie tu jest php?:P bo z tymi literkami to da rade questem zrobic i dzialanie bedzie takie same

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Serwer zapowiada się jak NevrasT oby Balmora nie poszła na dno jak NevrasT...

Też mam nadzieje,że Balmora nie zejdzie na psy jak NevrasT dlatego trochę nie podoba mi sie to ,żę to hard bo ja widze jak ludzie beda pisać za trudny serwer i nie chce mi sie grać tak właśnie bylo na NevrasT

Opublikowano

Ci co będą grac na Balmorze muszą się przygotowac na atak neo-fanów fubu.

Wejdziesz na spot "zajente, won, ban", zapewne tak będzie bo w końcu przyjdzie połowa dzieciarni z PL'a.

@topic

Mapka bardzo fajna, widziałem 1 błąd ort., ale mniejsza o to, czepiam się o szczegóły.

Czekam na part 2.

Opublikowano

@up Dzieciarnia wejdzie i wyjdzie bo coś mi się zdaje ze to będzie hard a dzieci nie ugrają na hard ^^

@topic czekamy na part 2 <:)

Opublikowano

misja fajna fajna serwer fubu hmm fubu teraz bd miał własnego priva widać że mu się pl już znudził za drogie ceny jak dla niego xD

To jest serwer fubu w 10% nawet nie jedyne co fubu zrobił to wspomógł finansowo ten serwer, chociaż w to też wątpie :).

Niee_Zioom.png
Opublikowano

na bank fubu ten serw wesprzył finansowo myślicie że niby bambus odrazu chciałby współpracować z fubu z tworzeniem serwera co niby fubu taki potrafi tylko komendy gm zna tak nic po zatym xD

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

no no widze ze bambus cos robi ;P widac talentu nie marnuje ^^ ale tak szczerze gdzie tu jest php?:P bo z tymi literkami to da rade questem zrobic i dzialanie bedzie takie same

Questem da się normalnie ,a z tym php to dojebał :D

logoopm.png

Opublikowano

Ten filmik pokazuje ze fubu korzysta z tego ze byl slawny i szuka sposobu na zarobek.

Fakt szybko sie uwinal bo od wbicia 99 lvl do postawienia serva, nie minelo chyba wiecej niz rok.

Teraz bedzie atak 10 latkow wojow z hwangami ktore beda padac od byle 50 lvl (nie raz spotkalem sie na privie ze bm 54 lvl rozwalalem kilku 100 lvl wojow z hwangami wlasnie).

Opublikowano

Ten filmik pokazuje ze fubu korzysta z tego ze byl slawny i szuka sposobu na zarobek.

Fakt szybko sie uwinal bo od wbicia 99 lvl do postawienia serva, nie minelo chyba wiecej niz rok.

Teraz bedzie atak 10 latkow wojow z hwangami ktore beda padac od byle 50 lvl (nie raz spotkalem sie na privie ze bm 54 lvl rozwalalem kilku 100 lvl wojow z hwangami wlasnie).

Tu nie bedzie hwangow :D Tylko te zbrojki nowe z pl`a. Ogolnie serwer bedzie hard a co do FuBu to wątpie ale moze jakis grosz zarobi.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...