Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] PREMIUM GOLD 30DNI

stohepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kupiłem Dzisiaj Na Allegro Premium Gold Na 30 Dni Do WarRocka. Z Tej Aukcji : http://allegro.pl/war-rock-30-dni-premium-gold-warrock-okazja-i1804485319.html

Wysłałem Pieniążki Kod Przyszedł Na Maila Jednak Gdy Go Wpisuję To Wyskakuje Mi Że Jest Błędny Albo Został Już Użyty Z Tej Samej Aukcji Kupował Kolega I Mówił Że Wszystko Jest OK!.

Więc Może Ja Coś Źle Robię ?

KOD KTÓRY MI WYSŁAŁ JEST TAKIEJ DŁUGOŚCI : XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX / XXXX-XXXX X

(To Drugie Po Ukośniku "/" To Prawdopodobnie hasło)

To Cały Mail Który Od Niego Otrzymałem:

"Witam

Wysylalem kod na adres z allegro, War Rock Premium Gold 30 dni

XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX / XXXX-XXXX X

Pozdrawiam"

Kod Wpisuję Na WarRock.net loguje się tam daje Redem Code i ESN CODE i Tam Wpisuję. Proszę o ODP co o tym sądzicie może poprostu ja coś źle wpisuję. :((((

2999.png
Opublikowano

Witam pewnie wszystko będzie ok ale jeżeli nie to albo ci źle kod wysłał po prostu zwykła pomyłka nieumyślna bądź co bądź oszukał cię.Sam się zastanawiałem czy nie zakupić od niego Golda lecz mówię tak hmm mogę kupić od niego albo od zaufanego sklepu Keye.pl i wybrałem keye i wszystko elegancko było .

Macie rację tam 35zł u Keye 44.90 ale bynajmniej mam pewność że all będzie dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...