Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hackerzy

cyran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, dawno nie grałem w Warrocka i chciałbym się was o coś zapytać. Czy dalej jak weje do jakieś Rooma to ludzie z GPS latają lub gościu 1 granatem wszystkich zabija, chodzi mi o ilość hackerów czy się zmieniła.?

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

4ff8e25cb399cac6d4e794a329812be2.gif

Mój mały TuT :)

Opublikowano

Hakerzy byli, są i będą (raczej). Jedyne co to lagi się zmiejszyły.

Opublikowano

Tak naprawdę to się nic nie zmieniło (może lagi mniejsze)

Hakerzy zawsze będą utrudniać grę zwykłym graczom.

Ewentualnie gdy zostaje wprowadzony update to ilość hakerów zmniejsza się ale to tylko na chwile.

Po update'cie możemy pocieszyć się max 2-3 dniami bez hakerów gdyż muszą oni znaleźć aktualne adresy do haków.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Coraz mniej jest hakow takich ze uzywają OPK lub tellekilla ale duzo jest z opcją invisible lub WH.

Opublikowano

Teraz zauważyłem że poziom hackerów wzrósł, ale na super jumpach lub STW... Ale OPK też się zdażają..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Moim zdaniem poziom nic sie nie zmienił np. dzisiaj wchodzę na plansze z zamiarem po hackowania odpalam super jumpa speed hack no te all opcje i w drugiej rundzie 2 gości z mojego teamu też na super jump i 3 z przeciwnego to samo <_< xD wszyscy mają hacki tylko nie używaj all OPCJI :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie zmalała.

Jest ich jeszcze więcej xD

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

No własnie jak wejde na rooma i wale kolesiowi head :D to jak padnie po chwili pisze że lagger jestem a ping mam 290 i mniejszy o co w tym chodzi ?

37410387093536761963.png

Aby być szanowanym przez chore społeczeństwo

musisz być bardziej chory niż oni uwierz w to

ale co dzięki temu osiągniesz powiem Ci

stracisz duszę i nie zyskasz nic

~ GrubSon

Opublikowano

290 to duży ping. -.- Jesli nie masz poniżej 100 to masz neta z Kambodży..

-----

ogólnie jeśli możesz, to nie wracaj do tej gry. Już dawno zeszła na psy, mnóstwo psów hackerskich, lagi co raz większe.. Ja po 3 latach przestałem niszczyć sobie nerwy tą grą..

Opublikowano

Hakerzy zawsze będą towarzyszyć grze WarRock powiewaz nie posiada ona dobrego zabezpieczenia przeciw hakerom :/ każda gra ma swoje minusy.

1.jpg

Kolekcjonuje +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...