Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]no Delay Skillzzz

lognomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dla dita na Double Stab niedziała ?? Bo ja probowałem juz wszystkiego i na tym programiku i na harepackeze i dupa , czasem sie wyłacza i pisze odmowa dostepu albo poprostu wali normalnie o.O Help ??

Opublikowano

Ja pier*beep* kur*beep* mac je*beep* skur*beep* teraz wybuchłem i ni wQu*beep* mnie bardziej bo wykasuje tekst początkowy !!!!

@Close topic plsssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ND NA ATAKI Z ATAKU NA 1 STWORA NIE DZIAŁAJĄ

Power strike i duble stab to ataki z bliska i na 1 moba więc nie das sie zrobić no DELAYA !!

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano
Ja pier*beep* kur*beep* mac je*beep* skur*beep* teraz wybuchłem i ni wQu*beep* mnie bardziej bo wykasuje tekst początkowy !!!!

@Close topic plsssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ND NA ATAKI Z ATAKU NA 1 STWORA NIE DZIAŁAJĄ

Power strike i duble stab to ataki z bliska i na 1 moba więc nie das sie zrobić no DELAYA !!

lucky 7, chociaz nie jest atakiem z bliska, to tez jest na jednego moba i dziala..

@up

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=51544

Temat Simpsona z patcherami.

ND na power strike i double stab tez jest :)

edit

@down

a ja w tym siedze od dawna?

po prostu czytam ze zrozumieniem ;)

ale mozesz podac gg jak chcesz.

Opublikowano

Dziekuje :* ;] mam prozbe mogla/mogl bys mi pomoc ? ja bym dal ci swoj nr gg bo ja w tym siedze od niedawan i to co mi podales/podalas poprostu nie umiem tego ogarnac ;/ wiec jak bys zechciala/zechcial mi pomoc to napisz posta a ja ci dam moj nr gg

Opublikowano

@2 x up

Dobra ale powiedz mi czy lucky 7 jest atakiem z bliska nie jest on ranged więc wiesz na ranged działa !

A simpson zrobił to innym sposobem niż patcher on to zrobił harepackerem

a nie patcherem więc nie ma o czym mówić ja mówie tu do tematu ...

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...