Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]no Delay Skillzzz

lognomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest vac DEM, a nie no delay....

No delay jest hackiem który powoduje bardzo szybki atak(magiem z magic claw ok 6-7razy na sekunde)

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
To jest vac DEM, a nie no delay....

Wszechwiedząca wyszukiwarka nie znalazła żadnego temagu do DEM Vac'u. Jakiś mały link?

Opublikowano

U jednego maplera (mag) widziałam, że jak podchodzi do potworków zabija je nawet ich nie dotykając.

Powiedział, że zrobił to za pomocą no delay. Jak?

SweetKakashi.png

Opublikowano

No to jest no delay, on atakuje ok.6-7 razy na 1s, a ty nie widzisz zadawanych przez niego obrazen mobom, tylko widzisz animacje siadania co chwile

Opublikowano

mam pytanie apropo nodelay!!

robie normalnie do magow worriorow (slashblast) thief (lucky seven)

ale nie moge zrobic no delay dla savage blow dla dita lub double staba (thief)

prosze o podpowiedz w poscie lub na priv !!

Opublikowano

Moze ktos uploadnac na rapida czy easyshare czy gdzies "S3NSA's No-delay Patcher" bo z mediafire niemoge cos sciagnac :(

Opublikowano

Ja też mam ten problem. Z media fire nie mogę ściągnąć. Najlepiej jakby autor tematu to zrobił, bo od osób trzecich nie radziłbym pobierać.

Ok. Udało mi się już pobrać. Chyba była to wina braku frameworka 3.5.

Tak po za tym czy jest możliwość ustawienia no delaya na normalny atak? Czyli tak jak na początku CTRL?

Żeby many nie brało:p TO by było dobrze :]

Opublikowano

Ludzie czy wy naprawdę jestescie tacy tępi czy tylko takich udajecie? Wyżej już wymieniony był ten problem...

Zainstaluj najnowszego frameworka czyli 3.5 i wszystko bedzie dzialac jak trzeba... Czytanie calego tematu nie boli -.-.

pomuc

POMÓC ty analfabeto :) Pamietajmy, ze ta gra jest od 13 lat. ;]

Pomocnik
Opublikowano

eymeymmm...... a ten tegos da się włączyć demi PLUS(+) NO-DELAY?

Friend On Always Fairest Maple Strory

HexxPL

DEVIL

24732.jpg

1909.gif

18706.png

204.jpg

22570.png

Opublikowano

Prosze pomozcie ! JAK ZROBIC POWER STRIKE dla warriora... ;/ u maga power bolt itp mi dziala.. a u warriora robie wszystko tak samo.. i jak chce juz uzyc power strike to mi sie maple wylacza i wyskakuje jakis error 5..... HELP PLZZ !! SIT tez juz probowalem i nic..

Opublikowano
eymeymmm...... a ten tegos da się włączyć demi PLUS(+) NO-DELAY?

Da się , robisz NO-DELAY na Slash Blast i masz : DEMI + ND

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

czy da się zrobić no-delay dla dita ? na duble stab? bo jak robię tak jak pisze to po naciśnięciu ataku wywala mnie i coś tam odmowa dostępu: 5 wiec czy jest jakis sposob zeby chodzilo ??

Opublikowano

Ej mam do was prosbe kto potrafi zrobic ten plik skils.wz bo umnie program do tego nei dziala a chcail bym do tego skila dla warriora jak by ktos chcail mi pomoc to prosze napisac ja podam swoje nr gg i sie jakos dogadamy thx

Opublikowano

chcial bym zeby ktos mi zrobil takie cos zebym mogl botowac tak zwanego haxa nie wiem jak sie to nazywa fachowo chcialem sam sprobowac ale u mnie nie dziala jak wlaczam wyskakuje blad ;/.. wiec chcail bym zeby ktos mi pomogl a tak naprawde zrobil to moge zaplacic w mesos na europie.. teraz rozumiesz?

Opublikowano

tak jak kazdy inny ....

znajdujesz ide somersaulta , rozwijasz info , klikasz na info zeby sie podswietlilo , CTRL+a , name action ,wzsubpoperty , teraz podwietlasz action , CTRL + A , name 0 , content rapidfire , wzstringproprty

btw wie ktos moze jak mozna podmieniac obrazki np itemow w pliach WZ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...