Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z policją

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak pojdziesz wspyac kolegow idz sie lecz , pierdol ich , starzy co pokrzycza pokrzycza i kara na kompa i chuj , koniec , nic wiecej przeciez cie nie zabija , jebac paly pierdol ich nie idz , chcieli cie tylko nastraszyc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Pierdol to, specjalnie do Ciebie podszedli postraszyli, i powiedzieli, zebys sprzedał tych ktorzy pala, pija czy 'biora'. Mnie złapali kilka razy najebaneg* w dodatku z piwem, powiedzieli, zeby je tylko wylać, co dopiero za papierosa xD

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Chujnia i tyle.

Chciali się dowiedzieć coś o twojej szkole aby ich też pocisnąć.

Hmmm...rodzice za pape zrobili by ci wielki przypał ?

Jeżeli tak to idz i wysyp się na tych ze szkoły , jeżeli nie pierdol to.

Ale raczej to 2.

Bo zapomną może o tb.

Ja tam nie wiem.

Wymyśl coś...

85989522.jpg

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Idz na policje, wydaj wszystkich. Pierdol szkołe, jedz do las vegas najeb się i wszystko będzie gites majonez.

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Fake i tyle.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Cześć.Miałem dzisiaj pewien problem z policją.Wszystko opowiem po kolei

Poszedłem po papierosy na stację i spytałem sie żula czy mi kupi szlugi.Powiedział że dobra dałem mu kase i poszedł,gdy przyszedł dał mi paczke i go poczęstowałem fajkiem.

Porzyczyłem mu miłego dnia i poszedłem.10 minut później poszedłem do lasu zajarać.Gdy wypaliłem patrze kur**a policja.Krzyknęli że mam stać.Przyszli i sie pytali co tam robiłem.Ja powiedziałem że tamtędy przechodziłem sobie.Miałem przy sobie nerke (w niej papieros,zapałki,kasa i telefon)zabrali mi papierosy i pytali.Skąd mam?Kto mi kupił?i Gdzie?...No mówiłem że jakiś pan mi kupił koło stacji.Potem sie dopytywali o moje dane ile mam lat,kiedy sie urodziłem,gdzie mieszkam,gdzie chodze do szkoły,jak mam na imie i nazwisko,jak mają na imie moi rodzice.Koleś gadał coś przez telefon.Myśleli chwile co robić.No i w końcu jeden powiedział:

Masz 2 dni szkolne żeby sie dowiedzieć kto pali papierosy ze szkoły,pije alkohol,kto kupuje,i gdzie,kto bierze narkotyki.I masz sie stawić we wtorek o 15.00

a jak nie pójdziemy do rodziców i im wszystko opowiemy.Jak będziesz współpracował będzie lepiej.Masz przyjść tylko raz i sprawa będzie zamknięta.Oddajemy ci telefon a papierosy rekfirujemy........................................................

No i teraz chciałem sie zapytać czy ktoś by poradził jak najlepiej zrobić.Czy sie stawić na komendzie czy nie?

Jeżeli miałbyś się stawić na komendzie to przyszedł by list jak dla mnie to fake.

logoopm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...