Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z policją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biegać nie umiesz ?:D

Dobra, nic Ci nie zrobią, a z tym co mówią koledzy wyżej to lepiej fałszywych danych nie podawać ;).

Nie sraj, bądź JP, na pewno nie idź sam do nich, za posiadanie papierosów nie ma żadnej kary nawet, ewentualnie twoi starsi się dowiedzą, w co wątpię.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój zasrany bogu internetu pomocy!

Takie proste sprawy. Okej może naprawde nie wiesz co masz zrobić i akurat piszesz właśnie tu. Ale kur... Trzeba samemu podejmować decyzje do cholery albo porozmawiać o tym ze swojim ziomem czy coś. Lecz jak, to zawsze ja dam ci rade. Miej ich w dupie. Nie stawiaj się na komende i chuj. nie bedą marnować czasu na jakiegoś gnojka (bez urazy, ale tak cię szanowna policja widzi jak i większość młodziezy).

Primo. Przyznaj sie do tego, że paliłeś. Mandatu nie wpiszą. Pobić cię nie mogą zatrzymać w sumie też nie... Grzechy popełnili ci też o, to szanowni policjanci w dzieciństwie którzy cię zatrzymali zapewne. Dlatego postaw się. PA <PolicjA) wszystkiego nie może ;].

Pozdrawiam! B)

Opublikowano

Masz kilka opcji:

-1 i najbardziej rozsądna - syp wszystkich równo może to nauczy twoich kolegów nie palic

-2, która chyba odpada - Czekaj aż przyjdą do rodziców ale z tego co mówisz to wnioskuje że ci zrobią z dupy paprykarz.

-3 najbardziej idiotyczna - Mów, że fajki nie są twoje, Będziesz miał 0,0001% szans że ci uwierzy i policja i rodzice

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie współpracuj.

Łatwo ci powiedzieć... Ludzie, chociaż postarajcie się zrozumieć jego sytuacje zamiast wysmiewac albo bagatelizowac.

Pewnie polowa z tych was co mowia "Nie wspolpracuj z psami" itd. w takiej samej sytuacji zesrała się w gacie w najlepszym wypadku...

Opublikowano

Łatwo ci powiedzieć... Ludzie, chociaż postarajcie się zrozumieć jego sytuacje zamiast wysmiewac albo bagatelizowac.

Pewnie polowa z tych was co mowia "Nie wspolpracuj z psami" itd. w takiej samej sytuacji zesrała się w gacie w najlepszym wypadku...

To są tylko szlugi, NAJGORSZE, ale to absolutnie najgorsze, co może go spotkać to sprawa o demoralizację, która zakończy się max. kuratorem, ale w praktyce nikt się o szlugi nie pierdoli po żadnych sądach.

Nastraszyli chłopaka, bo małolaci wierzą policji i są łatwi do złamania, tyle.

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o wymiar sprawy tylko o sytuacje jaka opisal.

Prawda sprawy z tego nie bedzie ale demoralizacji tez nie bo trzeba by udowodnic braki w wychowaniu.

Trudna sprawa... Spytaj Dariusza o radę. :D

Opublikowano

Kiedyś moi kumple chlali i jarali i podjechał radiowóz. Wszystkim się udało spierdolić, a byli kompletnie pijani xD

Moja rada: Olej ich, albo zgłoś ich na policję, że Cię szantażują. W żadnym wypadku nie syp kolegów.

Z resztą i tak jak ich sypniesz, to mogą Cię w chuja zrobić, i powiedzieć Twoim starym, jednak jest na to 1% szansy.

@BTW:

maszognia.jpg

Opublikowano

Nie wiem ile masz lat koles ale pod zadnym pozorem nie sprzedawaj na psach i nie boj sie ze sie rodzice dowiedza..

Pamietaj opinia nigdy nie zniknie raz wyjebiesz do konca zycia bedziesz mial ksywe konfident.

Nie wydawaj nikogo a dla starych niech powiedza co tam kurwa..

Opublikowano

Masz takie opcje:

1. Idź na współprace i liż im dupę.

2. Olej ich i zapomnij (mogą być przykre konsekwencje).

3. Powiedz sam ojcu, że paliłeś ale rzucasz przecież Cie nie zajebie z tego powodu. Za 3 lata będziesz dorosły to już Cie napewno przez 3 lata nie będzie bił xD.

4. Ja to bym spierdalał.

5. Po co dawałeś im prawdziwe dane? Prosi o legitymacje?

6. Pewnie mają więcej na głowie.

7. To szantaż idź do na komendę do komisarza.

8. Ja dzisiaj jechałem rowerem po chodniku i z lewej strony była taka wąska uliczka, a ja o niej zapomniałem i nie zwolniłem, a zawsze zwracam uwagę czy nic z niej nie jedzie. A tu proszę 2 policjantów w radiowozie zahamowało 0,5 m przede mną. Było by z piskiem opon ale kamyczki leżały na drodze xD. W każdym bądź razie ja się jeszcze tylko mijając ich popatrzyłem na obu, a oni nic nawet nie uchylili szyby i nie krzyknęli nic. Nawet bym nie zawracał jak by krzyczeli żebym stał. Na pewno by mnie nie ścigali za to, że omal nie było małej kraksy :P. Nie wiem może byli w szoku, a może to była ich wina nie wiem.

9. W każdym bądź razie nie dla wszystkich ale CHWDP - Chuj w dupę policjantom, ale tylko tym skorumpowanym. JP też można dodać :D.

obraz24.png

Opublikowano

Skoro oni chca takie info to niech oni lataja za Toba a nie ty za nimi. Oni maja duzo wazniejszych spraw na glowie niz ta twoja blachostka, zapewne chcieli cie postraszyc zebys nie palil wiecej.

Opublikowano

JEśli ta historia jest prawdziwa to spierdalanie im to żadne wyjście miałby wieksze kłopoty jakby go złapali.Może to jakaś bajka bo jaki policjant grozi 15 latkowi choc w sumie po co mialby ktos taki temat zaklada wiec mam mieszane uczucia.Nigdzie nie idź.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Trzeba było ryj na kłódkę trzymać. Gówno Ci mogą zrobić. Chociaż prawo polskie jest popierdolone, ziomek musi się stawić w sądzie rodzinnym za wypicie piwa w miejscu publicznym. Beka.

g0Tef.jpg

Opublikowano

O Boże.. Tak zjebać sprawe..

Trza było powiedzieć że znalazłeś tą jedną fajkę

Że idziesz dać np. starszemu (bo on pali)

Że Ty niby nie palisz.. Że w lesie poszłeś się odlać,

albo po prostu jak krzyknęli "stać" to trza było SPIERDALAĆ ;]

Myślisz że te ciule by Cię goniły przez las?

Następnym razem pal w bezpiecznym miejscu i chowaj lepiej te fajki ;]

Ja bym na Twoim miejscu zrobił tak:

po 1. Nie kablował bym (podstawa)

po 2. Nie poszedł bym na tą jebana komendę

po 3. Opowiedziałbym bym wszystko starszej że:

- że fajka nie Twoja tylko kogoś tam..

- albo że ją znalazłeś

- że chciałeś dać jej/starszemu czy coś..

Wymyśliłbyś coś ;] i tyle ;]

W najgorszym razie mogą się wpakować na chate i powiedzieć że palisz szlugi

Zapłacisz mandat w wysokości juz nie pamiętam.. 300-500zł za palenie w miejscu publicznym

Spr w sądzie na pewno nie będziesz mieć!

Wiem że trochę nie sprawiedliwe bo nawet nie widzieli Cię jak paliłeś ;]

Ale takie te ciule już są ;]

Musiałbyś zajebiście, dobrze pogadać ze starszymi ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Przecież on nawet nie może otrzymać mandatu, bo jest za młody.

Co do tematu - nawet nie dostałeś oficjalnego wezwania z tego co widzę, więc tym bardziej to pierdol.

Opublikowano

Czego ty sie boisz ze rodzice sie dowiedza ze palisz ? I tak sie wyda i tak. Tak jak ktos pisal '' oni cie po prostu nastraszyli '' bo wiedza ze najebiesz kupe w majty. Jak sie nie stawisz to co ci zrobia ? Wbija na chate i powiedza '' jestes aresztowany pod zarzutem palenia papierosow ? ''

Opublikowano

jakaś ściema chyba -.-

Jeszcze tak żałosnych kurew nie widziałem :D

Co innego jakbyś miał przy sobie sort.

Pierdol to nigdzie nie idź chuja Ci zrobią .

Opublikowano

mnie złapała policja z hodowanie marihuany -.- i oni do mnie na komendzie że mam powiedzieć kto pali od kogo to mam komu miałem to sprzedawać itp -.- i oni ze pójdę do ośrodka na 3 lata i takie tam groźby

moja matka jak zawsze była surowa w tej sytuacji wstawiła sie za mną -.- nikogo nie wydałem dostałem kuratora

oni tak tylko straszą myśląc ze jestes na tyle przestraszony ze wszystko im powiesz gówno prawda ;]

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

Ale z ciebie dojeb prawde mówiąc.

Jak widzisz psy coś chcą to spierdalaj ile sił w nogach, jak Cie złapią to najwyżej myślałeś że to bandyci :P

A po drugie, zapamiętaj jak masz fajki i nie złapali Cie na paleniu to mów że kumpel prosił żebyś mu przechował itp.

Olej ich nigdzie nie idź.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...