Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z policją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Miałem dzisiaj pewien problem z policją.Wszystko opowiem po kolei

Poszedłem po papierosy na stację i spytałem sie żula czy mi kupi szlugi.Powiedział że dobra dałem mu kase i poszedł,gdy przyszedł dał mi paczke i go poczęstowałem fajkiem.

Porzyczyłem mu miłego dnia i poszedłem.10 minut później poszedłem do lasu zajarać.Gdy wypaliłem patrze kur**a policja.Krzyknęli że mam stać.Przyszli i sie pytali co tam robiłem.Ja powiedziałem że tamtędy przechodziłem sobie.Miałem przy sobie nerke (w niej papieros,zapałki,kasa i telefon)zabrali mi papierosy i pytali.Skąd mam?Kto mi kupił?i Gdzie?...No mówiłem że jakiś pan mi kupił koło stacji.Potem sie dopytywali o moje dane ile mam lat,kiedy sie urodziłem,gdzie mieszkam,gdzie chodze do szkoły,jak mam na imie i nazwisko,jak mają na imie moi rodzice.Koleś gadał coś przez telefon.Myśleli chwile co robić.No i w końcu jeden powiedział:

Masz 2 dni szkolne żeby sie dowiedzieć kto pali papierosy ze szkoły,pije alkohol,kto kupuje,i gdzie,kto bierze narkotyki.I masz sie stawić we wtorek o 15.00

a jak nie pójdziemy do rodziców i im wszystko opowiemy.Jak będziesz współpracował będzie lepiej.Masz przyjść tylko raz i sprawa będzie zamknięta.Oddajemy ci telefon a papierosy rekfirujemy........................................................

No i teraz chciałem sie zapytać czy ktoś by poradził jak najlepiej zrobić.Czy sie stawić na komendzie czy nie?

Nieregulaminowa sygnatura.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź tam na miejsce i powiedz, że papierosy nie były Twoje tylko zmyślonego kolegi i że się nie dowiedziałeś kto pali i pije. Jak pójdą do rodziców to co oni mogą Ci zrobić? Powiesz, że to nie Twoje i już ;) Bądź twardy ^^

Opublikowano

Hahahahahahaha pro historia.Nic ci nie zorbia bo nie maja za co.Pierdol ich i tyle.

Masz 2 dni szkolne żeby sie dowiedzieć kto pali papierosy ze szkoły,pije alkohol,kto kupuje,i gdzie,kto bierze narkotyki.I masz sie stawić we wtorek o 15.00
To jest pro xD
Opublikowano

Nie idz myslisz ze beda nie mili nic do roboty tylko czekac na Ciebie

jesli podales im prawdziwe dane to pozdro zawsze sie zmysla ;d

mnie juz spisywali 3 razy i za kazdym razem mialem inne imie i nazwisko ^^

raczej Ci nic nie powinni zrobic

a jesli juz to idz tam powiedz ze nikt nie pali,cpa,pije i git

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

A wiesz, że takie coś to jest szantaż? Musisz zrobić coś, żeby Cię nie wydali u rodziców. Idź na policję i to zgłoś.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no tak tylko wy nie macie tego problemu tylko ja.Nic mi nie zrobią?!!!!Mam 15 lat jestem nieletni i mogą mojemu ojcu wystawić mandat za to że jego nieletni syn pali papierosy

Weteran
Opublikowano

Nie donos na kolegow. Po pierwsze.

Po drugie skoro Ci oddali telefon to pierdol ich i olej , bo powiesz ze fajki nie Twoje , ze Cie wrabiaja i juz masz wymowke .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Nie donos na kolegow. Po pierwsze.

Po drugie skoro Ci oddali telefon to pierdol ich i olej , bo powiesz ze fajki nie Twoje , ze Cie wrabiaja i juz masz wymowke .

myślisz że jestem taki głupi że doniose kolegom?a zresztą moge iść i powiedzieć że nic sie nie dowiedziałem.I co to ty nic nie rozumiesz ja nie czekałem aż oni pójdą.ja wyszedłem i oni mnie zobaczyli

Opublikowano

Jak Cię nie przyłapali na paleniu to w ogóle o co Ci chodzi? Gówno mogą Ci zrobić, olej to i tyle.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Weteran
Opublikowano
yślisz że jestem taki głupi że doniose kolegom?a zresztą moge iść i powiedzieć że nic sie nie dowiedziałem.I co to ty nic nie rozumiesz ja nie czekałem aż oni pójdą.ja wyszedłem i oni mnie zobaczyli

Stwierdzajac po tym ze zalozyles taki temat tak mysle ze jestes glupi.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano
Łatwo wam to wszystko mówić.złapała was kiedyś policja i wypytywała o wszystko?I zabrała papierosy lub co innego?
Mało razy?xD

Pierrdol ich.Jak widzisz policje to spierdalaj i masz spokój

Opublikowano

Kupił pan zapakowałeś do kieszeni bo szkoda fajek za 11 zł wyrzucic i huj :D a telefon ciekawe za co ci wzieli... zebys sie zglosil .. Powiedz ze pala Jan Kowalski I Jan Nowak oddadza telefon i unikasz policji i tyle :D.

Po 1 nie donos na kumpli

Po 2 Ne mow o tym kumplom beda naciskali zebys nic nie mowil.

Po 3 na Huj palisz to nałog ktory zabiera zdrowie i kase pozdro

Mozesz sie nie zglosic ale szkoda telefonu.. chyba ze cegła jakas :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kupił pan zapakowałeś do kieszeni bo szkoda fajek za 11 zł wyrzucic i huj :D a telefon ciekawe za co ci wzieli... zebys sie zglosil .. Powiedz ze pala Jan Kowalski I Jan Nowak oddadza telefon i unikasz policji i tyle :D.

Po 1 nie donos na kumpli

Po 2 Ne mow o tym kumplom beda naciskali zebys nic nie mowil.

Po 3 na Huj palisz to nałog ktory zabiera zdrowie i kase pozdro

Mozesz sie nie zglosic ale szkoda telefonu.. chyba ze cegła jakas :D

Czytasz wogóle ze zrozumieniem?czy masz z tym problem?Telefon mi oddali.A pale bo musze,to moje zdrowie i ja decyduje a nie ty kolego

Opublikowano

Sory napisałes oddajemy ci telefon a ja przeczytałem oddamy ci telefon mój błąd najlepszym sie zdarza ^ ^

Jak telefon oddali to ich unikaj pewnie zapomna nie beda sie jakims 15 latkiem przejmowac a jak nie co ci starzy zrobią... PRzyszykuj jakąś wymówke.

Dzieki za minusa zbieram ^ ^

A twoim kolega moze byc kolega spod bloku ale nie ja :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ciekawe po co im to info, kto pije pali etc. w szkole -.-

Wymyślona historyjka do trollowania ludzi, imo nadaje się do zamknięcia.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
Ciekawe po co im to info, kto pije pali etc. w szkole -.-

Możliwe, a nawet pewne, że powiedzieli to, żeby go nastraszyć i jak widać nawet im się to udało, bo chłopak sra w gacie.

Serio, nie przejmuj się, na pewno nie będą sobie dupy zawracali Tobą. A i tak do tego czasu zapomną.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Czytasz wogóle ze zrozumieniem?czy masz z tym problem?Telefon mi oddali.A pale bo musze,to moje zdrowie i ja decyduje a nie ty kolego

Dziwi mnie to,że policja ci grozi ..

W końcu groźby są karalne a prawo ich również dotyczy ...

Tyle razy mnie spisali itp,że nie jestem w stanie tego obliczyć .

Idź na ten komisariat i powiedź,że nie wiesz kto pali,ćpa i pije ...

Jak ci nie uwierzą to powiedz niech sprawdzą to wykrywaczem kłamstw .

Znając życie takowego przedmiotu nie ma nigdzie w twojej okolicy ;x

9368_gold.png

Opublikowano

Ciekawa bajka.

Masz 3 dni szkolne żeby rozbić bank, dowiedzieć się jak ma na imię Dyrektor, co robi w godzinach 15.00-16.00 i masz spalić mu koła.

Enjoy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...