Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić na perma

jurandartur1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Ak47 Gold-Plated? Nie kupuj tego gówna omg.. to jest jak zwykłe ak-47 ma mniej roznic niz g36e i g36e Valkirie.Jak juz masz kupywać AK to AK-74 albo An-94 ale to musisz juz ogarniac totalnie. Famas g2 mi sie nie podoba z wygladu : D Taki zwykly famas z tlumikiem i celownikiem..

BTW.Moze bysmy zamkneli temat bo autor nie odpowiada a jesli napisze do moda na pw zeby ten temat otworzyc to sie otworzy bo mysle ze po tylu odpowiedziach dokona wyboru bo tak to zaraz 10 stron tematu bedzie.Pomyślcie o tym to tylko sugstia ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Odemnie dowiesz się tyle , że takie pytania "co kupić" są do kurwy bez sensu.

Pisze to kolejny raz że TO TWOJE PIENIĄDZE I CO SE KUPISZ TO BD MIAŁ do kurwy.

Każdemy się przystosuje broń dana do skilla.

Kurwa lubisz quick scope kup A.Wolf'a , lubisz gitke bierz Valkyrie i chuj.

Najlepiej kup se każda na dzień która ci się podoba i przetestój.

A tak wogołe odemnie co brać ?

Napewno nie CQB

Bierz M417 Combat jest dobre , M6A2 SRT , UMP 45 I Valkyrie może być , przetestuj te bronie.

@Down i chuj że nie ocene tematu , chodzi mi oto że to jest POJEBANE że kurwa pytacie co macie kupić.

To samo jak byś poszedł do sklepu i zapytał jaki chleb kurwa poleca.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Odemnie dowiesz się tyle , że takie pytania "co kupić" są do kurwy bez sęnsu.

Twoje wypowiedzi też są bez "sęnsu", Jeszcze raz polecam G36E lub Artica ^^ Bierz je a nie...

Opublikowano

Ja ci proponuje Famasa G2 Albo tego złotego ak nie znam dokładnej nazwy ale ten famas wymiata !

Albo sie jebni w łeb debilu famasa :) Sory za wypowiedz ale niektuży mnie przerażają z odp

Opublikowano

Ja bym ci polecil kupic M4A1 SopMod nie pierdolic ze jestem noobem bo wiem ze jest ona tylko w Myst-N.Czyli miec ja na perma to graniczy z cudem bo najpierw trzeba trafic a potem jeszcze wylosowac permentaiment w wepon kitach czyli okolo jak dla mnie100k nx i wiecej.

Wracajac do kwoty 37k polecam kupic ci UMP lub M4A1 CQB.

Za reszte bandama, recon vest na 90 dni

Opublikowano

Powiem tak. Z tego co wymieniłeś to:

DSR1-SUBSONIC - Jedna z najlepszych broni w grze i świetny wygląd.

G36E Valkirye - Lekko zmodyfikowane G36E wg. mnie strata NX lepiej kupić za GP.

M416 CQB - Powszechna opinia broni dla noobów z którą się w 100% zgadzam.

TPG-1 PRO - Fajna snajpa ale podobnie jak CQB opinia noobowskiej.

WA2000 - Wbrew pozorom wcale nie taka super chodź idzie nią wykręcić nie złe combo, pół - automatyczna.

Polecam:

M6A2 SRT - Z wyglądu nie jest zła, ale w połączeniu z celownikiem za NX tworzy jedną z najlepszych o ile nie najlepszą AR w grze. Świetna celność, średni rozrzut (trochę większy niż CQB). Bardzo dużo High Rank gra z tą bronią.

XM8 - Chyba najbardziej niedoceniana broń w Combat Arms. Genialna celność, innowacyjny wygląd, wbudowany scope. Najlepsza broń dla graczy którzy lubią pojedynki na średni dystans, genialna do campienia (np. Snow Volley).

FAMAS G2 - Bardzo dobra celność. Fajny wygląd. Jedyny minus ... można go zrobić za GP dokupując tylko Scope 5%.

Ze snajperek ... hmm.

DSR-1 Subsonic (opisane wyżej) ewentualnie L115A3. Fajny scope, bardzo dobra celność.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ogólnie Mei jest z 3 pracy dnia więc po co marnować NX ?

Z resztą on sie pyta co ma kupić na perma a nie ileś tam dni -_-

9368_gold.png

Opublikowano

Ja ci doradzam:

M416 CQB, TPG 1 Pro, Rec 7, L85A1 MOD , P90TR, L96A1 Arctic Wolf/Ghillie, M4A1 Sopmod, MP5 MOD?,

@ Strup3k

przepraszam mój błąd ;)

Opublikowano

kazdy poleci ci bron z jaka on by gral a co do Pafcio mylisz sie G36 nie bedzie szybko do kupienia na perma skad ty wgle takie info masz? jakies pol roku byla na perma i znowu ma byc? teraz jc to bedzie m4A1 a nie gieta -.-

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...