Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić na perma

jurandartur1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w posiadaniu 37 000 NX i zastanawiam się co kupić sobie na perma ,rozwazam nad DSR1-SUBSONIC ,G36E Valkirye M416 CQB , TPG1-PRO oraz WA2000 a może zaproponujecie coś innego

Pozdrawiam

Opublikowano

miniguna

37k NX minigun perma mu nie starczy ...

Moim zdaniem powinieneś wybrać to czym ci się gra dobrze.

Każdy zaoferuje ci coś innego .

9368_gold.png

Opublikowano

To twoja kasa więc ja ci mogę tylko doradzić. Jeżeli chcesz snajperkę kup TPG-1 Pro ponieważ broń jest bardzo celna i przede wszystkim nadaje się na dalsze odległości i jest też dobra na zwykle OMA sniper only ale jeżeli wolisz Broń AR to kup M416 CQB ponieważ do tej broni nie potrzeba że tak powiem ''Skilla" a drugi powód jest taki że na pewno nie długo G36e będzie do kupienia na Perma za Gp wiec Między zwykłą Gietką a G36E Valkyrie nie ma żadnej różnicy. Tyle Od mnie

Nie czepiać się ortografii Pisałem na komie w autobusie ;D

Opublikowano

no to tak, jak grasz eli pro inne mapki wszystko oprócz snd to polecam M416QB, jeżeli grasz tylko na vicotrze i grasz snd no bp tak jak ja to polecam ci g36evalkyrine chyba ze jeszcze potrafisz quick scope i ogarnisz SR wogóle to polecam l96a1 artic wolf albo wa2000.Albo jeszcze smg jakies to najbardziej mp7 mod steel albo p90tr ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja polecam M6A2 SRT, M4A1 DW lub L96A1 ARCTIC WOLF

PS g36e już dawno było na perma, TERAZ czekam na M4A1

dópa!

Opublikowano

Snajpy-Dsr 1 subsonic,Artic Wolf -Jak grac umiesz L96,L11513 tez fajna snajpa

AR-CQB Odradzam kup sobie M6a2-Srt prakrtycznie to samo i nie beda cie od noobów wyzywać V Mała roznica pomiedzy wersja za gp poprostu strzaly zamiast na boki leca w gore <na heada>

M6a2-Srt dla mnie najlepszym wyborem poniewaz to bron 1 wyboru do 1 slota ale jesli cie ciągną snajpy to najlepiej wybierz jedna z 3 które podałem ^ ^

Aha i smg -Tr'ka najlepsza klasyk... ale jak to twój 1 perm polecam AR

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ojojoj... Każdy ci mówi coś innego :) Zabierz to czym ci się najlepiej strzelało. Jak ich jeszcze nie miałeś to idź zagraj Elimke i podnieś z ziemi.

Opublikowano

O EM DŻI Nie bież SMG Gdzie sobie tym smg pograsz chyba na junku i sectorze bierz AR który jest praktyczny coś typu M416CQB M6a2-Srt,M417 Combat,Rec 7

Polecam M6a2 + subsonic na 90 i koxisz :0

Opublikowano

T-2 na perma (znakomita broń, lepsza od P90TR, polecam) + cyclops bandanda + recon vest+ prankster bandanda.

Speca nie kupuj, bo się nie opłaca, od 2LT jest za GP.

Opublikowano

T-2 / P 90 TR

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

uMP-45 myśle ze dla bardziej doświadzczonych t-2 tak magazynek traci szybko jak MP7-MOD trzeba powiekszac Biez Ar bo praktyczne Smg ci sie na kazda mape nie przyda -_-

Nie inwestuj w eq bo bandanke to masz od csm 4 jedyne co mozesz kupic to patriot skull maska :))

Opublikowano

@Up

Smg przydatna jak każda inna broń . Po prostu trzeba umieć grać tym SMG , a nie pisać , że smg nie przydatne .

W każdym Smg wypada też powiększyć magazynek .

PS.Z mojej strony już pisałem .

Opublikowano

Jeśli chcesz możemy się umówić na wspólną grę.. Zabijesz mnie i zobaczysz jak się strzela z M6A2 SRT, czy P90 TR...

Mam jeszcze M-200 G....

Polecam M6A2-SRT.. Wymiata na średnie i długie dystanse.. Szczególnie jak grasz Eli bez snajperek :)

BrutalusPL.png
Opublikowano

@UP

M6A2 jest boskie , bo sam mam je na perma . Chodziło mi tylko o to , że piszesz , że smg jest nie przydatne .

Załóżmy , że masz Backpack 3 slotowy :

Primary : M6A2 SRT

Slot A : P90 TR

Slot B : DSR Subsonic

Slot C : XM8 / M416 CQB / G36E Valkyrie

Opublikowano

P90TR jest o wiele lepsze od M6A2 SRT na małe mapki .

Ponieważ : jest szybka i zadaje w miarę obrażenia,często wali hs .

Na małych mapach musisz być szybki a na wielkich to wiadomo M6A2 SRT sprawdzi się bardzo dobrze.

ps.Broń niemalże identyczna jak CQB lecz rzadziej spotykana ^.^

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

a wiesz ja to bym wziął tylko i wyłącznie L85A1 MOD, to jest kosa

pograj sobie eli i podnieś z ziemi lub kup na 1 dzień i zobaczysz :)

chyba że nie umiesz grać z broniami które mają recoila i duży damage

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...