Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Kolejny referat od Mounthains-a

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki zakaz??? to w Publikacjach serwera Metin2 Zablokujcie jeszcze podawania strony serwera do rejestracji masakra...

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam, jaki sens ma zakaz podawania linków do for? W innych działach taki zakaz nie istnieje, i jakoś MPC nie traci userów. Forum które my (właściciele serwerów) chcemy wypromować służy tylko do spraw organizacyjnych. Ten zakaz jest bez sensu. Tak czy tak, kto wejdzie na serwer, link do forum znajdzie i tak na nie wejdze, i tylko będzie miał DO WAS pretensje że utrudniacie userom życie.

Istnieje poczytaj regulaminy.

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zakaz jest dobry przynajmniej bedzie ład na forum Wielki plus dla administracji

Zapraszam na serwer do counter strike <cs> Nazwa Proskile FFa+ Bf2 ip 80.72.37.10:27023 ////poszukujemy adminów myslisz ze się nadajesz pisz na gg 24743380

Opublikowano

Dla mnie osobiście też jest to nie zrozumiałe;/ bez porównania do metinów itp. chodzi o to iż o działkę trzeba pisać na forum. by napisać na forum, trzeba znać link. i pisz tak z 200 razy link na chacie minecrafta i daj userom chęć pisania linka w adresie... ja osobiście znalazłem sposób dzięki któremu nie pisze 100 razy ani 1000 razy niestyty spadła mi ilość userów ;/

myślę iż taki zakaz powinien zostać zniesiony lub choć dajcie jakieś ograniczenia... plus liczę na odpowiedź czy mogę dać lnk do STRONY bo czytając posty gubie się

raz pisze że tak, potem nie... potem że nie może być łączone... powiem wprost. chce dodać link strony a na stronie jest odnośnik do forum, forum ma za zadanie prośby o dodanie WL i cele organizacyjno/informacyjne dla userów.

jeśli można, prosił bym również o info dlaczego został taki zakaz wprowadzony, jeśli można wiedzieć.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dla mnie zakaz bez sensu, ale spójrzmy na to inaczej.

Zakaz podawania linków do for >> WL jest prowadzona na MPC

WL jest prowadzona na MPC >> Więcej postów

Więcej postów >> Większa wartość forum

"Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!"

Opublikowano

To jest jakaś parodia MPC tylko na tym straci rozumiem link do for konkrecyjnych i tej samej tematyce to mówi samo prześle ale że do forum serwera ?! to KPINA formalnie i tego nie rozumiem niby jakim cudem MPC ma stracić userów ? i tak gracz dowie się o forum i na to samo wychodzi ..... grał ktoś w sampa i na h-rp ? tam była taka korupcja ... a tutaj zakazują podawania linków forum serwera Zasada to KRETYŃSTWO I DEBILIZM !!!! wg mnie powinno być tylko do for które są konkrecyjne z MPC forum albo po prostu są spamem np reklamy ...

Opublikowano

Zakaz jest bezsensowny... i to pod każdym aspektem, jaki ma sens zabraniania wstawiania linków do forum publikowanego serwer... czy to w jakiś sposób zagraża mpc?... przecież ludzie z mpc nie uciekną na fora serwerowe...

21ca0r4.jpg

Opublikowano

Można przecież podać link do strony serwera,a na niej link do forum,albo zrobić na serwerze jakąś automsg które pokazuje adres forum..

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

@up aha czyli poddawaj kaźdemu nowemu link i tak aby przepisywać z gry na przeglądarkę ohh jak pisalem zakaz to idiotyzm i kompletna głupota

niech jakiś admin tu sie wypowie bo te forum robi sie w korupcje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...