Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] DiamondSRO

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktos jest zainteresowany gra na Diamondzie to juz zrobilem nasza gildie TotalControl piszcie gra sie na serwie zajebiscie dzisiaj i jutro jest ex zwiekszony na weekend za to z ebyl wipe charow . Juz wbilem 85 lvl wariorem 2h takze idzie naprawd zajebiscie i w koncu mozna sobie potestowac chary i zabawa byla by wspaniala. Lagów na serwie juz nie ma a jest juz 1k online na serwie. Zapraszam. Jka cos piszcie na Genero

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

patrz na twittera czy to tak trudno zrobic tam zwsze jest na bierzaco all czy serw on czy off

up bombelman1

ale widac ze jestes dziecko co krytyki nie przyjmuje haah podalem ci ..... ilink gdzie mozesz spawdzic all a ty mnie minusujesz haha gratulacje.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Pobrałem clienta i mp2 na laptopa mam na nim windows 7 i działa.

Włączam lunchera wybieram server biorę start i xtrap się ładuje do 3 wyłącza się ale po chwili znika luncher wyskakują mi po kolej jakieś dwa takie same okienka i gra się włącza

ban_pl_72890_250977.gif
Opublikowano

mam pytanie do obecnych ludzi grajacych na diamond. ktoś tu napisał ze nie dlugo server 3 rusza. a tym czasem ja znam tylko z diamond 1 server. nazwa Diamond. to powiedzcie mi jak sie nazywa 2 server jesli juz wyszedl i jak na niego wejsc. i jakie raty ma?

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Mam taki problem jak włączam Clienta to mam okienko i są takie jakby dwa servery Yahoo Division 1 i Yahoo Division 2 , biore ten 1 i pokazuje mi się Start i gdy klikam pisze mi ( Sorry. Failed to execute Silkroad [Error code [2]) ! Co z tym zrobić , żeby włączyć gre plisss ... pomóżcie !!! Dam + !

:D

Opublikowano

wyskakuje ci takie okienko bo serwer zostal wylaczony albo zrestartowany.

Co do xtrapa jak wam wywala bledy to na tym forum ponizej sa tematy rozwiazanie problemu xtrapa wystarszy wejsc i zobaczyc na forum to nie boli.

Opublikowano

wybieraj ten Division, gdzie są podane ms (mili sekundy).

spróbuj zastąpić media.pk tym:

http://www.multiupload.com/9BW959I30M

Opublikowano

jak ktos ma problem z xtrapem ze mu sie nie zalacza odsylam do ponizszego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/442140-x-trap-rozwiazanie-d/

Opublikowano

Na tą chwilkę działą tylko Diamond, Xsense nie ujawnił daty otwarcia kolejnego serwera "Lynx", na pewno napisze to na Twitterze i oficjalnej stronie.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Rychu ściągnełem te Media i nic nie pomogło nadal wyskakuje mi ten błąd !

Kbum mam do Ciebie pytanie ! Tobie też wyskakuje ten błąd co mi ?

Opublikowano

Jak ściągnełem tego clienta to napoczątku wogóle nie było to wybrania żadnego serva i później ściągnełem jakieś media z tej strony to mi sie właśnie pokazały ale co mi na to jak i tak nie działają ( clienta i media ściągałem z : diamond.xcoding.net )

Opublikowano

Wystarczy ściągnąć to co mają na stronie. Client 1.27Gb + media. Podmienia się media. Następnie mamy do wyboru dwa Divy.

1. Jest do Diamond.

2. Z tego co zauważyłem jest do Rose.

Obecnie jest inspekcja. Jak włącze Div1 to inspa, a jak Div2 to wychodzi, serwer Rose.

Opublikowano

No dobra ostatnie pytanie ściągam z tej strony pierw klienta , później te media co tam jest i później podmieniam to tym "PK2 By Gediz" ???

Opublikowano

No tak.

A tak BTW. Podczas robienia postaci wyszło mi S1030 błąd i nie można zrobić postaci.

Reg jest off z niewiadomych powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...