Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] DiamondSRO

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam kolejny Prywatny server Silkroad na bazie plików Vsro:

-DiamondSro

-Data otwarcia [07.09.2011]

INFORMACJE + DOWNLOAD

SERVER: Diamond (Slots: 2000).

1. SERVER STATUS: Ready

EXP RATE: 30

PARTY EXP RATE: 32

SP RATE: 32

GOLD RATE: 10

DROP RATE: 5

ALCHEMY RATE: 2

2. SERVER: Liquid (Slots 2000).

SERVER STATUS: To be opened

EXP RATE: 40

PARTY EXP RATE: 42

SP RATE: 42

GOLD RATE: 15

DROP RATE: 10

3. SERVER: Lynx (Slots 2000).

SERVER STATUS: To be opened

EXP RATE: 50

PARTY EXP RATE: 52

SP RATE: 52

GOLD RATE: 20

DROP RATE: 15

----- Official Site -----

diamond.xcoding.net

----- Register ----- ( narazie nie działa, mają problemy )

http://94.75.193.200...?content=create

----- Download -----

--Media.pk2

http://www.uploadhere.com/M6WB4F9WRI

lub

http://www.multiupload.com/RXDU7CTGI9

--Client

http://www.multiupload.com/AOU1G7XQUQ

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Glaviera to Fire/Cold.

Nie wiem czemu, wchodze do gry i po paru minutach mam dc.. Już drugi raz także nie zapowiada się fajnie.

Opublikowano

Nie, nic nie wiadomo, jeśli jednak coś się pojawi to zostaniemy poinformowani na pewno.

btw. Sam czekam na otwarcie s2 i s3. ^^

Opublikowano

Mieli po chwili otworzyc server, gm pisal notice ze bd nas informowali o wszystkim na stronie a tu.. nic .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

hello... pobralem dzis tego clienta by moc pograc... ogolnie mam problem taki ze widze tylko dwie opcje po pokazaniu sie okna "setting" oraz "close" czy to normalne ? ogolnie nie czytalem 14 tematow bo widze ze sam syf... cos niby jest inspekcja, ale czy jeszcze trwa to nie wiem.. wiec tu moje pytanie.. czy to ze widze tylko te dwie opcje jest normalne ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

media tylko podmień ale ciężko z tym serverem gm sobie zrobił przed janganem spamm uniqów i server teraz siadł.

Opublikowano

Czyli ze nie Diamonda nie będzie ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

jak by nie te ataki na diamonda to bylby najlepszy serwer jaki wyszedl do tej pory. Chodz na dwo chyba gm zmieni jednak expa bo ludzi brakuje i kasy nie bedzie a oto im tylko chodzi ^^

Xsense na weekend podwoil expa za wipe kont jest teraz x100 wbijajacie jak cos to ja zrobilem gildie TotalControl ^^ pm me Genero w grze

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ja bym chciał zobaczyć co tam na diamond sro się dzieje.... ale tak samo jak wcześniej na bloody przez jeba**** XTrapa włęczyć gry nie mogę, prosze kogo kolwiek o szybką pomoc dam + i będę bardzo wdzięczny

Ściągałem już te rożne pliczki które niby pomagaja z tym XTrapem, podmieniałem i nadal problem.... proszę o napisanie tu bądź na GG: 1503551

Bardo mi zależy, i z góry DZIĘKI!

14mxpnc.jpg
Opublikowano

jak by nie te ataki na diamonda to bylby najlepszy serwer jaki wyszedl do tej pory. Chodz na dwo chyba gm zmieni jednak expa bo ludzi brakuje i kasy nie bedzie a oto im tylko chodzi ^^

Xsense na weekend podwoil expa za wipe kont jest teraz x100 wbijajacie jak cos to ja zrobilem gildie TotalControl ^^ pm me Genero w grze

@UP

Ale co > ? Teraz Exp jest x100 na Dw ?

Konto oddane !!

Opublikowano

Zastanówcie się wreszcie...

Mówię tutaj do Brazera i minecrafta.

Albo zostajecie na DW albo idziecie na Diamond.

Opublikowano

enno serwer dw może być aczkolwiek ma parę bugów które utrudniają grę np. brak mobów w okolicach ht teraz to najtrudniej wbić od 40 do 50 idziesz sobie na bungi może spotkasz 1 czy 2 ... i to psuje grę oraz bugujacy się ctf i arena czyli z aktualnym Spawnem mobkow jest niemożliwe wbicie tego lvla albo bardzo trudne ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...