Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 czy Minecraft? :D

Karolenko

Metin 2 czy Minecraft?? :D  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metin 2 czy Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja lubię i to i to. Nioe gram na plu,bo na każdym kroku idzie tam spotkać głupie dzieci z patologicznych rodzin...

Oczywiście idzie też znaleźć miłych graczy (znam takich),którzy uprzyjemniają nam gre.

Ja obecnie gram na GuerraMT2. Mało ludzi. Ludzie mili i pomocni.

hmm... Minecraft ? Świetna gra. Rozwija wyobraźnie i na każdym kroku zadziwia. Grafika nie jest idealna ... Czemu ? Tylko Notch wie. Jak dla mnie grafika i te sześciany dodają grze uroku. To jest gra jedyna w swoim rodzaju. Więc podsumowując obie gry fajne.

Jeszcze jedno. Wiedzcie, że jak wybieracie gry wyłącznie po grafice to naprawde nie znacie się na rzeczy. Gra ma zaskakiwać fabułą, fizyką lub rozbudowanymi trybami gry a nie grafiką. Pamiętacie Diablo II ? To jest gra. Grafika nie zachwyca lecz wiele osób nadal w to gra. Tak samo Postal. Grafika dość kanciasta lecz można się wyładować. Ja osobiście od tych dwóch gier wole Ragnarok Online.

Przegrałem w nią prawie 6 lat. Nie wydałem na nią ani grosza. Grafikąnie zachwyca i nie zostaje w niej bezlitosne zabijanie wszystkiego co sie da. Można usiasc (doslownie) w mieście jak Prontera (głowne miasto) i pogadać z przyjaciolmi. Wziac slub, adoptowac dziecko itd. Wydajemy tam pieniadze z gry na zabawe nie tylko na exp. Niezle sie rozpisalem ale mam nadzieje ze ktos przeczyta ten post i sie zgodzi ze mna.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...