Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 czy Minecraft? :D

Karolenko

Metin 2 czy Minecraft?? :D  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metin 2 czy Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Są to dwie różne gry ale każda z nich jest popularna i jestem ciekaw kto jaką woli (chodzi o głosy w ankiecie) ^.^

eune

Opublikowano

To zalezy co sie woli, to sa calkiem inne gry i nie da porownywac bo maja inne cechy.

Jezeli chce sobie pograc w RPG to wole Metin2

A jezeli chce w bloki to Minecraft

Opublikowano

Wszystko byle nie minecraft

+

@ Jezeli lubisz gry bez rywalizacji i bez sensu to graj w MC czyli = kopanie wegla , zabijanie kwadratowych wilkow , grafika jak bym robil zdjecie aparatem minus 15 mg pixela.

@ a jezeli lubisz grac dla ranku , rywalizowac w ludzmi , dobra grafika , 50 razy wiekszy sens niz MC to pograj w metina.

Opublikowano

Jak chcesz.

Do ciebie należy wybór.

Ja osobiście preferuje minecrafta, bo tam nie wydasz ani złotówki.

A na PL żeby wbić jakiś większy lvl, to musisz wydać coś na IS.

Ale minecrafta musisz zakupić ;>

Opublikowano

Skoro wolisz Minecrafta to po chuj pytasz ?

+

@ Jezeli lubisz gry bez rywalizacji i bez sensu to graj w MC czyli = kopanie wegla , zabijanie kwadratowych wilkow , grafika jak bym robil zdjecie aparatem minus 15 mg pixela.

@ a jezeli lubisz grac dla ranku , rywalizowac w ludzmi , dobra grafika , 50 razy wiekszy sens niz MC to pograj w metina.

Ciągłe statsiarzenie i napierdalanie wszystko co się rusza, zero ortografii, wkurwiające, patologiczne dzieci na każdym kroku i jeszcze ta grafika. Rzeczywiście, grafika dorównuje CoDowi, czy BF.

Opublikowano

M.E.T.I.N D.W.A - Monotonnie Ewentualnie Tandetna Idiotyczna Napierdalanka Dająca Wyładować Agresję. Szczególną popularnością cieszy się miedzy młodymi dziećmi w wieku 10- 13 lat, które są nadpobudliwe.Można też spotkać (bardzo rzadko) starsze społeczeństwo , które potrafi być w grze w miare ogarnięte. Osobiście nie polecam tej gry iż" przejebałem" (dosłownie) 3 lata na tą grę oraz około 1000zł, zamiast spędzić czas z najbliższymi. W grze można spotkać bardzo wielu oszustów, cheatów i noobów. Polecam ci grę Minecraft w której możesz wykazać się swoją kreatywnością, sprytem oraz bardzo wieloma innymi zaletami. To by było tyle z mojej strony, pozdrawiam.

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

+

Metin2 - Dobra grafika rolf.gif

Czy to byl zart?

Powiem ze Minecraft ma wiekszy sens od Metina, nic do Metina nie mam sam w niego gralem (bylo to moja pierwsza gra MMORPG). Teraz juz mi sie Metin wogule nie podoba

bo jest poprostu dla mnie nudny, bicie tych mobow przez caly dzien zeby wbic jeden poziom.

I co z tego masz? Nic, ani zabawy ani niczego. Jeszcze do 40 jakos idzie, a potem na BO na boju nuuuudy (kladzie sie kamien na spacji i sie idzie na TV, czy to jest gra?)

Tak niby jest gadanie z ludzmi, PvP i handlowanie ale jest tyle gier co robi to 100x lepiej od Metina

[Nie bede glosowal bo to sa calkiem inne gry]

Opublikowano

Wg mnie METIN TO GÓWNO , KTÓRE UZALEŻNIA JUŻ WOLE BUDOWAĆ KWADRATOWE KOŁA W MINECRAFT...

Flork ma racje , sorry miał być minus, ale się pomyliłem

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Plus MC - singiel, więc nie masz kontaktu z debilami. Minus MC - singiel, masz kontakt z debilami. Mt2 - Multi, masz kontakt z debilami.

Głosuje na minecraft, ale jeśli nie chcesz oblac roku szkolnego, omijaj obie gry szerokim łukiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...