Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typy z klasy

EfektywnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam twoich kolegów. Zapisz się na siłownie, rób wszystko żeby być pewnym siebie.

Możesz spróbować bić się, bo jak będzie trzech na jednego to oni zostaną wyśmiani a nie Ty, gdy dostaniesz wpierdol, a jak jeszcze ich poskładasz to tymbardziej.

Ale najlepiej to kup flaszkę, i pogadaj z nimi najnormalniej, jak nie są jakimiś niedojebami to na pewno cie wysłuchają. ;]

tak... w wieku 13-14 lat kupi im flaszkę... pozdruffka

I hope life teach you good... I hope...

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zacznie dissować to prosta akcja: kopa w jaja, strzał w żołądek i w ryj ;) Efekt gwarantowany. A jak dobrze kopniesz to będzie sopranem mówił ;)

Opublikowano

Mojego kolegę pobił typ z jego klasy "byłem na wakacjach w mieście można głupich ludzi w mieście spotkać ;/" i obstąłem za nim i przybiegł z dwoma kolegami to ich napierdalaj i jeżeli pójdą na komendę to są jakieś pindy, lamy. wal ich jak mi ktoś po rodzinie jedzie napierdalam a silny nie jestem a jak dostane w pape to mówię mogło być gorzej.

Opublikowano

Informacja niepotwierdzona, ale podobno Efektywny naoglądał się przez noc WWE i Pudziana w MMA i przez przypadek zajebał nauczycielce, a nie gościowi. Czeka go koza.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Nie znam twoich kolegów. Zapisz się na siłownie, rób wszystko żeby być pewnym siebie.

Możesz spróbować bić się, bo jak będzie trzech na jednego to oni zostaną wyśmiani a nie Ty, gdy dostaniesz wpierdol, a jak jeszcze ich poskładasz to tymbardziej.

Ale najlepiej to kup flaszkę, i pogadaj z nimi najnormalniej, jak nie są jakimiś niedojebami to na pewno cie wysłuchają. ;]

Kupi im jedną a potem będą go napierdalali by im więcej kupował

Zajebisty pomysł kurwa

s2c77Oa.png

Opublikowano

:)

to ze mam wakacje nie znaczy ze tutaj nie zagladam.

jak sprawa sie nie rozwiaze to napisz mi na prv ich telefony. wujek filip zadzowni do nich i wyjasni im kilka spraw. obiecuje ze rozwiaze sprawę szybko i dyplomatycznie.

tylko nie skrobac chlopakowi bezsensownych postów.

f.png

Opublikowano

Najpierw potrenuj trochę. Zacznij porządnie trenować na siłowni, czy coś w tym stylu. A potem dopiero możesz w razie "większej" zaczepki zajebać im ; ).

Opublikowano

Jak cię będą wkurzać pójdź do równoległej klasy i powiedz że jest okazja do wpierdolu trójce "kozaków"

Nie przepuszczą takiej okazji ;]

Opublikowano

Nie przepuszczą takiej okazji ;]

i don't think so, lolz.

po chuj mieli by lać tych gości? tylko dlatego, że jakiś random im tak powiedział?

niektórzy z was to naprawde mają kurwa patologie w szkole.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
W dużej ilości klas często jest tak że z jakieś paki mają na pieńku od początku. Np u mnie tak jest

To chodzisz do jakiejś pojebanej szkoły. Ale co się dziwić - 12 lat, pewnie jeszcze podstawówka. W późniejszych szkołach nikt nie pójdzie zlać kogoś bo ktoś mu tak powiedział, za duże konsekwencje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Cicho i czekać na raport od założyciela. Ja stawiam, że jest na ostrym dyżurze, dochodzi do siebie po paru bombach.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Olej ich,znajdź nowych znajomych.A jak są tacy silni to dlaczego chodzą w grupie ?Ciekawe czy jeden z nich odwarzył by się iść na solo ?

Coś tu pusto :(

Daj+

Opublikowano

Kurwa to się z nimi zaprzyjaźnij pokaż że nie jesteś pizda a nie kurwa przyjdziesz ich starszymi kolegami straszyć. Większość każe ci się napierdalać a wiadomo jak to może wyjść ;/.

Zresztą takich tematów było więcej niż tych o końcu świata, a ty powinieneś chwilkę pomyśleć i sam rozwiązać sprawę dotyczącą twoich niedrozwiniętych kolegów :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...