Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typy z klasy

EfektywnY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiste znajomości zawierasz..

Nie ważne, czy dostaniesz wpierdol czy nie trzeba się napierdalać, morda nie jest ze szkła.

; )

Opublikowano

Dzieki chlopaki jutro sie okaze beda sie sapac dostana wpierdol nie pomoze wtedy powiem starszym aha jutro pojde z paroma kumplami co maja 16 lat i kurwa zobacza czy im sie to oplacalo.

O kurwa mać, to ile oni mają lat? 13? Ja pierdole.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Witam jest taka sprawa moi dawni koledzy jezeli mozna to tak nazwac wkurwiaja mnie i niewiem jak to mozna nazwac dalej przyszedlem na rozpoczecie roku juz sugerowali ze beda mnie nawalac ale nic nie robili poszlismy do sklepu itd ok dalej bylo ok.2 dzien ciagle sie sadza szturchaja wyzywaja i sie smieja moj dom od szkoly jest z 2km w tamtym roku chodzilismy do mnie wiec sa przywyczajeni ze nie pytaja tylko mi mowia idziemy do cb jak ja powiem nie to mi groza.Nie jestem pudzianem jest ich 3 wiec nie dam im rady jak sie im wstawie moga mi narobic takich rzeczy przed klasa ze glowa mala jak powiem rodzica lub komus wyjde na konfidenta i tez zrobia mi siare ze na skarzylem nie wiem co robic help!

powiedz tacie. :-)

chyba to nie forum o pisaniu takich rzeczy kolega nizej tez zalozyl taki temat..

dla mnie to bezsens..

Nie umiesz liczyc na kogos licz na siebie. Pokaż co potrafisz .

Jestes moze czarna owca w klasie..

Tez chodzilem kiedys do szkoly i tez mielismy czarne owce i wiem co jest powodem twoja slabosc , glupota , ( moze i kujon ) brzydal itd..

Maniak ktory poza innymi tematami jak swiat grow i komputerow niema u Ciebie szans..

To tylko realia naucz sie walczyc. Poto jest zycie.

.

Opublikowano

Jedyne co pozostaje to sie napierdalac. Ustaw sie z ktoryms z nich jak 1 dostanie wpierdol to reszta zrezygnuje. Nie masz wyboru , jak 1 raz pozwolisz sobie grozic to juz masz przejebane do konca.

Opublikowano

Takie rady dla ciebie ;]

1.Zajeb jednemu prosto w ryło żeby się obrócił ;]

2.Jeśli przyjdzie reszta to od razu nakurwiaj im po jajcach ;] Wiem że to będzie nie honorowe ale lepiej zrobić to jak najszybciej żebyś po ryle nie dostał ;]

3.Powiedzą komuś to tłumaczysz całą sprawe ;]

4.Znowu sapią? Znowu zajeb jednemu w ryło ;]

Gdzie mieszkasz? Może jakoś pomogę ;) Dawno się nie lałem ^^

@Down: Weź idź z takimi tekstami...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Raz w ryja aż krew poleci i po sprawie , aha jak już jakiemuś przy.... to zapytaj sie i co cwanaczki który następny ? :P

Aha i po walnieciu nie stękaj jak Bruce Lee xD

Polecam jak nie w ryja to duszenie gilotynowe nie ma szans rób to z całej siły bez litości ;)

Opublikowano

Kurwa, nie żartujcie, że ma ich najebać. Stawiam, że autor tematu to jakaś kompletna pizda, bo kto normalny zakłada temat na mpc z pytaniem, co ma zrobić jak go biją. Co to kurwa, samosia?!

Trzeba było szukać sobie kolegów przez wakacje, a nie siedzieć na MPC i potem smucić na forum.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Kurwa, nie żartujcie, że ma ich najebać. Stawiam, że autor tematu to jakaś kompletna pizda, bo kto normalny zakłada temat na mpc z pytaniem, co ma zrobić jak go biją. Co to kurwa, samosia?!

Trzeba było szukać sobie kolegów przez wakacje, a nie siedzieć na MPC i potem smucić na forum.

Kurwa odezwal sie jutro bedzie po sprawie mam to w dupie co sie im stanie poprostu zajebie kazdemu.

beznazwy42.jpg

Zbieram add.png

Opublikowano

chyba przez każdego polecana rada. "WYJEB" :). Nic więcej do tlumaczenia

P.S

dziś mówisz "ZAJEBIE KAŻDEGO" a jutro się osrasz.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

ahhaha co Wyście mu zrobili ! Stworzyliśmy potwora :D Bierz ich EfektywnY :D

@topic

A tak serio to w jakiej jestes szkole (to ważne) jak słaba szkoła i wszyscy są warci tych "kolegów" to ich nie lej. A jak tylko oni są pojebani to po prostu (zawsze jeden zaczyna pojazd, na raz 2 nie powie) jak zacznie od razu w ryj. Zadziała na 100%, ale się od nich nie uwolnisz, bd respect i spoko gościu :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ludzie którzy są niby tacy zajebiści chodzą w grupach, idź kiedyś za jednym z nich i zrób mu takie gówno z twarzy, że reszta go nie pozna. I tak po kolei, a jeśli będą w trzech iść to poszukaj jakiś kolegów i idź w grupie do nich... Jeszcze raz mówię ci co chodzą w grupach tak naprawdę się ciebie boją i dlatego idą w trójkę!

bardzo "mondrze"

ta bić się później ich rodzice bd. się do niego sapać ...

Opublikowano

Dzieki chlopaki jutro sie okaze beda sie sapac dostana wpierdol nie pomoze wtedy powiem starszym aha jutro pojde z paroma kumplami co maja 16 lat i kurwa zobacza czy im sie to oplacalo.

No i dobra,idź niech się okaże kto tu "rządzi". Podaj wynik jutro :)

Opublikowano

Biciem tego nie załatwisz. Dostaną po ryjach, co to da?

Jeden z drugim rozjebie się na komendzie i sam sobie zrobisz koło dupy.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jaki bedzie wyniik meczu ? ! Przyjmuje zaklady ! Ja stawiam

Druzyna zaczepiaczy : Dostana wpierdol

Druzyna poszkodowanego : Pobije skurwysynow

Pamietaj strzal w nos bo po mordzie nie sadze aby ktos odpadl na 1 strzala.

Opublikowano

Najpierw jaja później twarz :) Nokaut gwarantowany.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chuja, zależy od kolesia i jaki ma nos :D Kiedyś trenowaliśmy z kumplem i muszę przyznać, że pierdolnięcie w łapie ma, i jak dostałem prosto w nos, to tylko łeb odjebało mi do tyłu. Zależy jak jebnie. A jeśli koleś będzie przygotowany to już wątpię czy padnie :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ehemm jeśli znasz Typków Dobrze to Np wiesz jak się napierdalają ? Gdzie mieszkają , Może wiesz Gdzie maja czułe punkty ? Wal po żebrach ; ] Albo po UDZIE Z kolanka jak ci wejdzie dobrze i jak zajebiesz z Kapy koleś składał bedzie się z 30min jak dobrze zakuriwsz

76561198375594763.png

Opublikowano

Voldemord nie miał nosa i ta technika, nie zawsze działa.

@TOP:

Osra się jak nic. To nie takie proste komuś porządnie wyjebać.

Opublikowano

Nie znam twoich kolegów. Zapisz się na siłownie, rób wszystko żeby być pewnym siebie.

Możesz spróbować bić się, bo jak będzie trzech na jednego to oni zostaną wyśmiani a nie Ty, gdy dostaniesz wpierdol, a jak jeszcze ich poskładasz to tymbardziej.

Ale najlepiej to kup flaszkę, i pogadaj z nimi najnormalniej, jak nie są jakimiś niedojebami to na pewno cie wysłuchają. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Do której klasy chodzisz bo nie miałem ochoty tego czytać jeżeli do 1 gm to bierzesz ziomka z 3 i w 3 spierdolą przed jednym nawet się do cb nie odezwą tylko przeproszą na kolanach . I się nigdy nie sprzedawaj bo będziesz miał 2x gorszą sytuacje wtedy może cie cała szkoła tępić jeżeli to takie cwaniaczki i tak porozpowiadają .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...