Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SUVIVAL][24/7][DEDYK] TheMineCraftSV [200slotów]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzą takie dzieciaki jak ty panczo czy jak ci tam i drą ryja "JA CHCE DZIAŁKĘ!!!"

120 osób na serwie i każdy ktoś coś chcę.

Trochę wyrozumiałości nie jesteśmy maszynami

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

To już jest bez sensu prawie 1/4 postów tu to jest Objaśnienie 120 osób na serwie

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Szczerze to serwer jest do bani, powiedzcie na prawdę że nie potraficie ogarnąć serwera a nie "wymówka" bo jest 120osób na serwie "nie ogarniamy tylu osób", permissions nie jest kompletnie ogarnięte, dostałem bana na 30min za to że napisałem trzy razy "s" (śmiech na sali), spam na chacie aż płakać się chce nawet gdy admin coś napisze to tego nie widać po 1 sekundzie (haha), kompletny brak szacunku graczy.

NIE POLECAM!

Opublikowano

Szczerze to serwer jest do bani, powiedzcie na prawdę że nie potraficie ogarnąć serwera a nie "wymówka" bo jest 120osób na serwie "nie ogarniamy tylu osób", permissions nie jest kompletnie ogarnięte, dostałem bana na 30min za to że napisałem trzy razy "s" (śmiech na sali), spam na chacie aż płakać się chce nawet gdy admin coś napisze to tego nie widać po 1 sekundzie (haha), kompletny brak szacunku graczy.

NIE POLECAM!

Zainteresowały mnie 2 rzeczy:

- "permissions nie jest kompletnie ogarnięte" ekhem, gracze mają to co powinni mieć (jeśli uważasz że czegoś brakuje napisz, nie pisz o iconomy bo narazie nie ma go być) a o permissions moda/admina nie możesz nic wiedzieć ...

- spam, trudno żeby 120 osob siedziało cichutko myśląc że admin telepatycznie się domyśli że ktoś ma jakiś problem...

Jeśli masz jakieś zastrzeżenia napisz.

Opublikowano

spixxel mialem dzialke z domem i zapomnialem ze mozna miec tylko 1 i wzielem 2 i na tamta wzielo mi cuboida z all itemami jak poprosilem moda zeby mi jednak cofnal to sie nie zgodzil? zrobisz cos z tym czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...