Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SUVIVAL][24/7][DEDYK] TheMineCraftSV [200slotów]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak napisał Kolega

Jest to połaczenie Team-Hackers z TheMineCraft

Serdecznie Zapraszamy

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Server Fajny , Admini na TS . Ciagle slychac ze pracuja , ADmini maja +16 lat , a niektorzy +20 .. wiec wiesz .. Pograles sobie 5 minut i ju zopinie wydajesz .. Ja Widze ze server Jeden z OGarnietych i postoi Bardzo Długo :]] Duzo dzialek , Bez Lagow , duzo ludzi , Zajebiste Miasta .

ZAPRASZAM NA SERVER !!

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Zapraszam na TeamSpeak 3 ts.theminecraft.pl . Aż mi szkoda gadać...

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Opublikowano

raquo, wiedzieliśmy że dojdzie do takiej sytuacji ponieważ jesteś kompletnie nie ogarniętym gościem.

Za pewne będzie więcej chamskich komentarzy z twojej strony (zupełnie nie obiektywnych gdyż serwer jest w fazie bety)

Kompletnie nie wiem za co się wyżywasz.

Jeśli lubisz wojny na komenty to prosze prowadź je w publikacji swojego.. ekhem.. "serwera".

@EDIT

Dzięki za odświeżenie ;p

Opublikowano

(- Admini to dzieci. HA = 13 lat ) - właśnie na odwrót HA ma 31 lat

(- Admini bawią się porą dnia, nie ogarniają czatu, mutują bez powodu (ssy niżej)) Dziwne czy ty ogarnąłbyś mając przynajmniej 40 graczy na swoim serwerze , a muta dostałeś za Tekty typu Cwelu itd. do Spixxxela.

(- Panowie Spixxxel i r4x0n to kompletne nie ogary... r4x0n = kicki za nic, Spixxxel = ssy niżej, wypowiedź wyżej) My cie znamy i zawsze jak wbijasz to zanosi się na tematy tego typu jak ten.

(- Gracze robią sobie co chcą.) Dziwne aby stali w miejscu i gapili się na twojego skina przez resztę życia,

(1. startowe EQ = niby jest, ale nie ma. Admini nie potrafią skonfigurować najłatwiejszego pluginu do konfiguracji - permissions.) Dzisiaj rano została wgrana nowa paczka plików i nie wszystkie pluginy zostały jeszcze wgrane.

(2. mute za nic = pozazdrościć takiego moda. nie odmutował do teraz) Mute za teksty jakimi jechałeś na serwerze oraz CAPSLOCK

(3. zajefajny, przejrzysty, napisany po PoLsKieMu regulamin - pozazdrościć takiego) Tak co prawda w minecrafcie niema polskich znaków a wiec nie będzie poprawnie po polsku.

(4. nie ma to jak popisywanie się przed graczami jaki to admin nie mądry. W końcu... kimsuffi to ovh! Admin chyba nie wie skąd ma dedyka. PS: nie ma to jak styl wypowiedzi osoby która ODPOWIADA za serwer.) wiesz kiedyś ty też tego nie wiedziałeś a więc nic dziwnego

(5. lagi, nie ogarnianie adminów. W regulaminie ani słowa o oddawaniu itemów... ale polecenie to polecenie! Oddaj mu eq, inaczej ci je wyczyszcze. Podejście do sprawy najważniejsze!) jakoś od 3 dni nie miałem nawet najmniejszego laga to raczej wina twojego kompa pewnie coś 512 łącze internetowe jak i ilość ramu i inne specyfikacje.

(6. Kompletny NIE OGAR adminów! Odpowiadają na sprawy które nie są najważniejsze tylko na te które chcą, mają zerowe pojęcie o pluginach, administracji serwerem i podejściu do graczy.) No sory ale to niema co grać jeśli ci nie pomoże na początku dlatego próbujemy odpowiadać na wszystkie pytania te trudne jak i te banalne.

Co na +?

Ładna mapa, ładne miasta, sporo graczy, średnio 30-40 online.

Dodatkowo 1 osoba z administracji się stara - jest to KamayPL.

(Co do reszty? Istny opierdal.) - Każdy coś robi akurat kiedy ty byłeś byliśmy w trakcie tworzenia nowego miasta

Admini potrafią budować, ale nie potrafią zarządzać serwerem.

ps: czekam na wrzaski od administracji tego serwera, jakie to ja kłamstwa piszę i nie tylko. Ten serwer ma 1 poważną wadę = adminów. czat gdybyś na swoich serwerach przynajmniej miał tych max 30 graczy.

Opublikowano
Sam mnie prosisz o pomoc na GG, a potem się srasz jaki to ja nie dobry jestem.

Hahahaha, 15 minut temu

[Gracz] AreQPL: Spix

[Gracz] AreQPL: GG pedalku

[HeadAdmin] SpixXxel: /mute areqpl

Więc przemyśl wszystko zanim to napiszesz ...

Opublikowano

(- Admini to dzieci. HA = 13 lat ) - właśnie na odwrót HA ma 31 lat

Ciekawe, w końcu u Was jest 4 HA. Może wszyscy 4 mają razem 31 lat?

(- Admini bawią się porą dnia, nie ogarniają czatu, mutują bez powodu (ssy niżej)) Dziwne czy ty ogarnąłbyś mając przynajmniej 40 graczy na swoim serwerze , a muta dostałeś za Tekty typu Cwelu itd. do Spixxxela.

Ogarnąłbym, a Wy macie ponad 8 osób w administracji co widać było w grze.

Muta dostałem od tamtego moda.

(- Panowie Spixxxel i r4x0n to kompletne nie ogary... r4x0n = kicki za nic, Spixxxel = ssy niżej, wypowiedź wyżej) My cie znamy i zawsze jak wbijasz to zanosi się na tematy tego typu jak ten.

Za znanie dostaje kicki? Ciekawe.

(- Gracze robią sobie co chcą.) Dziwne aby stali w miejscu i gapili się na twojego skina przez resztę życia,

Chodziło o samowolkę w grze, ale ty tego nie zrozumiesz. Macie mnóstwo adminów/modów i kompletnie nie ogarniacie potrzeb graczy jak też ich wyzywania czy innych spraw.

(1. startowe EQ = niby jest, ale nie ma. Admini nie potrafią skonfigurować najłatwiejszego pluginu do konfiguracji - permissions.) Dzisiaj rano została wgrana nowa paczka plików i nie wszystkie pluginy zostały jeszcze wgrane.

To nie stawia się serwera z pobugowanymi pluginami?

(2. mute za nic = pozazdrościć takiego moda. nie odmutował do teraz) Mute za teksty jakimi jechałeś na serwerze oraz CAPSLOCK

Żadnego caps locka nie było, a "teksty" były około pół godziny wcześniej, dostałem za nie kicka.

(3. zajefajny, przejrzysty, napisany po PoLsKieMu regulamin - pozazdrościć takiego) Tak co prawda w minecrafcie niema polskich znaków a wiec nie będzie poprawnie po polsku.

Poprawnie po polsku to nie koniecznie znaczy z polskimi znakami. Ten regulamin po prostu jest nie zrozumiały!

(4. nie ma to jak popisywanie się przed graczami jaki to admin nie mądry. W końcu... kimsuffi to ovh! Admin chyba nie wie skąd ma dedyka. PS: nie ma to jak styl wypowiedzi osoby która ODPOWIADA za serwer.) wiesz kiedyś ty też tego nie wiedziałeś a więc nic dziwnego

Skąd wiesz co wiedziałem a co nie? Admin poucza graczy nie wiedząc co mówi. To jest chore.

(5. lagi, nie ogarnianie adminów. W regulaminie ani słowa o oddawaniu itemów... ale polecenie to polecenie! Oddaj mu eq, inaczej ci je wyczyszcze. Podejście do sprawy najważniejsze!) jakoś od 3 dni nie miałem nawet najmniejszego laga to raczej wina twojego kompa pewnie coś 512 łącze internetowe jak i ilość ramu i inne specyfikacje.

Akurat neta mam 20MB/s, po za tym, każdy admin będzie pisał że nie ma lagów.

(6. Kompletny NIE OGAR adminów! Odpowiadają na sprawy które nie są najważniejsze tylko na te które chcą, mają zerowe pojęcie o pluginach, administracji serwerem i podejściu do graczy.) No sory ale to niema co grać jeśli ci nie pomoże na początku dlatego próbujemy odpowiadać na wszystkie pytania te trudne jak i te banalne.

Trudne powinny być brane pod uwagę od razu.

Co na +?

Ładna mapa, ładne miasta, sporo graczy, średnio 30-40 online.

Dodatkowo 1 osoba z administracji się stara - jest to KamayPL.

(Co do reszty? Istny opierdal.) - Każdy coś robi akurat kiedy ty byłeś byliśmy w trakcie tworzenia nowego miasta

Akurat Spixxxela widziałem - chodził sobie po spawnie i spamował na chacie.

Admini potrafią budować, ale nie potrafią zarządzać serwerem.

ps: czekam na wrzaski od administracji tego serwera, jakie to ja kłamstwa piszę i nie tylko. Ten serwer ma 1 poważną wadę = adminów. czat gdybyś na swoich serwerach przynajmniej miał tych max 30 graczy.

podsumowując, kompromitacja. Jak masz odpisywać to z sensem..^^

Stanowczo odradzam grę tutaj...

:)
Opublikowano

Wiem że pewnie będziesz ciągną ten temat bez końca (pewnie z nudów) ale nie zamieżam odpisywać na następne głupie komentarze.

Na prawdę to się nudne już zrobiło.

Opublikowano

Nie ma co zwracać uwagi na posty raquo.

Zazdrosny Dzieciak ponieważ aktualnie mamy już 60 - 70 graczy Online.

Serdecznie Zapraszamy

Opublikowano

Nie ma co zwracać uwagi na posty raquo.

Zazdrosny Dzieciak ponieważ aktualnie mamy już 60 - 70 graczy Online.

Serdecznie Zapraszamy

Gadaj sobie człowieku co chcesz, nie mam być o co zazdrosny bo serwerami mc się już nie zajmuje ; )

Jednak wciąż nie polecam serwera.

Opublikowano

Nie grales... nie wypowiadaj sie... Zarty sobie kolego stroisz? Piszac takie rzeczy na pewno nie stawiasz serwera w pozytywnym swietle, a na pewno nie siebie. Chociaz nie gralem wypowiem sie. Nie obchodzi mnie czy macie lat 12 czy 21, interesuje mnie to, ze wlasnie zachowujecie sie jak te 12 letnie dzieci. Macie 60 aktywnych graczy a 3 pozytywne komentarze? Watpie... Co do zdania kolegi od negatywnej odpowiedzi. Czyz nie ma prawa do takich wnioskow? Przedstawil to co mu sie nie podoba, jednak rozumiem urazil was tym, ze zachowujecie sie na 13 lat i bronicie sie jak mozecie. Jendak ta wasza obronna upewnia nas jak i jego, ze wlasnie po tyle macie. Powiedzial jeden z was nie bede juz odpowiadal... I to jest blad! Mogliscie od razu nie odpowiadac, a teraz upewniacie nas w tym, ze macie 12 lat i postawil argumenty, ktorych nie mozecie podwazyc. To jest tylko moja skromna ocena i prosze sie na niej nie wzorowac oraz byc moze serwer jest dobry, jednak tutaj przedstawili go i siebie pod zlym siwatlem.

Tyle z mojej strony BezSensu vel. VadoSanchez zegna sie z wami.

Opublikowano

Serwer to śmietnik, survival z działkami i miastem. To jest freebuild a nie survival.

Nie grales... nie wypowiadaj sie... Zarty sobie kolego stroisz? Piszac takie rzeczy na pewno nie stawiasz serwera w pozytywnym swietle, a na pewno nie siebie. Chociaz nie gralem wypowiem sie. Nie obchodzi mnie czy macie lat 12 czy 21, interesuje mnie to, ze wlasnie zachowujecie sie jak te 12 letnie dzieci. Macie 60 aktywnych graczy a 3 pozytywne komentarze? Watpie... Co do zdania kolegi od negatywnej odpowiedzi. Czyz nie ma prawa do takich wnioskow? Przedstawil to co mu sie nie podoba, jednak rozumiem urazil was tym, ze zachowujecie sie na 13 lat i bronicie sie jak mozecie. Jendak ta wasza obronna upewnia nas jak i jego, ze wlasnie po tyle macie. Powiedzial jeden z was nie bede juz odpowiadal... I to jest blad! Mogliscie od razu nie odpowiadac, a teraz upewniacie nas w tym, ze macie 12 lat i postawil argumenty, ktorych nie mozecie podwazyc. To jest tylko moja skromna ocena i prosze sie na niej nie wzorowac oraz byc moze serwer jest dobry, jednak tutaj przedstawili go i siebie pod zlym siwatlem.

Tyle z mojej strony BezSensu vel. VadoSanchez zegna sie z wami.

Dzięki za te wypowiedzi. Przynajmniej ktoś podzielił moje zdanie, na czym mi zależało.

edit: Nie pomyliłem się. Serwer to kompletne DNO, admini nie reagują na nic mimo że w grze jest ich 4.

Zredukujcie sloty do 20. Po co Wam więcej? Więcej to przecież za dużo roboty, prawda Spixel, Korn, raxon?

Naprawdę... nie warto!

ss1z.jpg

Przykład.

Opublikowano

Dzięki za te wypowiedzi. Przynajmniej ktoś podzielił moje zdanie, na czym mi zależało.

edit: Nie pomyliłem się. Serwer to kompletne DNO, admini nie reagują na nic mimo że w grze jest ich 4.

Zredukujcie sloty do 20. Po co Wam więcej? Więcej to przecież za dużo roboty, prawda Spixel, Korn, raxon?

Naprawdę... nie warto!

ss1z.jpg

Przykład.

Tak zgodzę się ale jak na raz pisze 30 - 40 osób a ty w miedzy czasie robic Cuboida !!!!!!

Jak było pisane serwer w fazie Beta !!!!!!!!

Wiec się zastanowicie co pisze !!!!

Jak się wam nie podoba to idzie sobie na inny bo na takich debilach mi nie zależy .

Raquo MOze wejdziesz na Ts to pogadamy Cwaniaczku !! ?

Opublikowano

Polecam server w 100% ale takie dzieci jak raquo dostaną muta i już dadzą tutaj posta Pozdro.

Serverowi daje 8/10 z powodu że czasem admini nie odpisują ale się starają np dziś Korn head admin zrobił mi brame do mojej willi z powodu że skrzynie były bez cprivate Kita nie było dziecko bo na serverze pluginy się jebneły ale admini tylko wbili na server to już się bawili w permissions.

Admini mają miniumum 15 lat modzi nawet 10 ale to nie zmienia faktu że są ogarnięci admini przyjmują każdego nowego gracza na ts'ie nie zależnie od wieku .

Ja nie jestem modem ani adminem gram ponad 5 dni i server mi się podoba. i jebie te ,

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Serwer do bani, już nawet nie mówię jak się tutaj admini buntują i zażarcie odpowiadają na krytykę.

Nie mam co więcej opisywać, myślałem że serwer fajny.

@raquo przynajmniej ty jesteś ogarnięty jak widać. Admini sami nie wiedzą już jak się tłumaczyć.

blee blee blee nie oceniajcie zbyt surowo bo serwer jest w fazie bety - sranie-gadanie, dopracujcie serwer, a dopiero potem go wydajcie.

tak tak już widzę jak zawzięcie administracja i pupilki będą wciskać minusy na moim poście . ogar.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Tak Seba xdd serwer jest dalej beta wytłumaczę ci na spokojnie.

Cały czas coś się robi, jak nie permissions to co innego dzialki itd... Dziennie rozdajemy około 30 działek.

Cały czas myślimy nad jakimiś ciekawymi pluginami to nie sztuka zapchać serwer pluginami.

Już myślimy również nad kolejnym serwerem Może RPG, Escape jeszcze sami do końca nie wiemy.

Nie dziw się admina ponieważ jak na serwer wchodzą nowi gracze i każdy spamuje ze chce działkę

a nie przeczyta ze jest zrobiona poczekalnia i trzeba cierpliwie czekać.

Kolejna sprawa jak na serwie jest 100 graczy a np. 4 - 6 adminów więc ciężko jest też wszystko ogarnąć.

Prosimy tylko o Cierpliwość. I Pamiętajcie Gracze admin to tak samo gracz jak i wy !!!

Opublikowano

@up

Nie widziałeś? Kijowego?

No to ci teraz wyjaśnie. Na serwerze jest online ponad 100 osób a około 20 prosi o działki , prawie cała reszta zgłasza problemy. Serwer Jest w Fazie BETA. Więc cały czas jest ulepszany.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...