Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kościoły okradaja polskę

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co do zdania Osamy

nt. "bogactwa" nie kazdy ma dzianych rodziców którzy daja kase na kazda zachcianke, a dla mnie miec macbooka to odległa galaktyka...

nt. Glosowania na PiS

Gdybym miał prawa wyborcze( brak 18 lat) to bym glosował, żeby uniezależnić kraj od Rosji i Zachodu, bo obecny rząd daje się ruchać w dupę aż tryska... oraz wyciągnąć kraj z długów i usprawnić m.in. Służbę zdrowia...

Wolę otwierać drzwi automatycznie ręcznie niż zdychać w domu bo karetka nie możne przyjechać bo nie ma pieniędzy z NFZ na paliwo.

Nie każdy jest debilem bez wykształcenia i są ludzie, którzy używają swojego mózgu by zarobić duże pieniądze, nawet w polsce.

Polska w żaden sposób nie jest zależna od Rosji czy Zachodu, ja pierdolę. Rosja wybiera kandydatów na posłów, prezydenta, senatorów itd? CO ty pierdolisz.

Tak, pewnie byś tak wyciągnął z długów jak to chce zrobić Jaruś, obniżając akcyzę na paliwo, obniżając dopływ kasy dla rządu haha.

Służba zdrowia jest prywatyzowana więc jak byś chciał usprawnić? Rząd nie ma nic do gadania.

RAsfepN.png
Opublikowano

od kiedy mój ksiądz jeździ lexusem nie wrzucam na tacę

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie każdy jest debilem bez wykształcenia i są ludzie, którzy używają swojego mózgu by zarobić duże pieniądze, nawet w polsce.

Polska w żaden sposób nie jest zależna od Rosji czy Zachodu, ja pierdolę. Rosja wybiera kandydatów na posłów, prezydenta, senatorów itd? CO ty pierdolisz.

Tak, pewnie byś tak wyciągnął z długów jak to chce zrobić Jaruś, obniżając akcyzę na paliwo, obniżając dopływ kasy dla rządu haha.

Służba zdrowia jest prywatyzowana więc jak byś chciał usprawnić? Rząd nie ma nic do gadania.

Zazwyczaj ten kto używa "mózgu" robi największe przewałki... i ma lewą kasę.

Uniezależnić GOSPODARCZO widac mało kapująca wiara na forum... lasuje się mózg nieźle od kompa...

Mamy zajebiste zapasy gazu, a POpaprańcy podpisują kontrakt na gaz od rusków i sprzedają polskie zapasy amerykańcom za grosze...

Powiedz mi kto prywatyzuje Służbę Zdrowia PiS czy PO?

@KochamBlondynki

BTW. Rydzyk nie jest księdzem.

Opublikowano

Takie tematy są nie na miejscu.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...