Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy jak ma sie kilka profili na komputerze tzn Paweł Ola Kasia to na jednym bedzie działac minecroft bo mi wgl nie działa gdy zaznaczam pole Force Update to gra sie nie ładuje zawsze gdy włączam i zaznaczam pole jest trochę zielonego paska ale wgl sie nie rusza a gdy nie zaznacze Force Update to komp sie wylacza . :angry: Prosze o pomoc jeszcze dzis

Jeszcze mi nie chce działać Minecrodt

http://imageshack.us/photo/my-images/830/raaaaaaaar.png/ jest tak ciągle nic sie nie rusza

Edytowane przez Karamboty
Opublikowano

Jaki masz system?

BNyc może pomoże w przyszłości tematu...

Rozwiązanie według mnie

Usun minecraft i sciagnij jeszcze raz ;D

Opublikowano

AA ten pasek :D I co on stoi i nic ? Jeśli tak to tak jak up, przeinstaluj minecrafta :D A jeśli nie pomoże to ściagnij najnowszą jave, jaki masz system ? 64 bit czy 32 ?

mam 62 i 32 teraz mam ustwione na 3 skad mam znalesc jave jak masz to daj link bo nie moge znalesc

Opublikowano

A jaką masz szybkość internetu ? Bo na pierwszym ss jest pokazane że sie pobiera a stoi w miejscu może przez szybkość neta ;/

Opublikowano

Ja tak kiedyś miałem to u mnie wystarczyło poczekać z 10 min i było ok, a później zrobiłem nowego windowsa i było ok

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

#UP, czyżby? []_ (()) []_

@topic

Przeinstaluj jave, zainstaluj od nowa minecraft, jak nie będzie działać to masz za mało RAM'u (768mb) , bo mi przy 4GB czasami zarywa

Opublikowano

#UP, czyżby? []_ (()) []_

@topic

Przeinstaluj jave, zainstaluj od nowa minecraft, jak nie będzie działać to masz za mało RAM'u (768mb) , bo mi przy 4GB czasami zarywa

java mi sie sama zaktualizowała no mam malo ramu i nie wiem czemu