Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak postawić się kolegom?

Nicholas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorki za offtop, ale:

(!(jestem stuprocentowym mężczyzną))

Lol!

Afkors jak mają jakiś problem, to lęcą do mnie i tak.

No to miej na to wyjebane, jak zobaczą, że nie chcesz im pomagać, to może przestaną. Albo znajdź sobie nowych kolegów.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiesz, że jesteś głupi? Chcesz zmienić swój styl dlatego, że kolegom się on nie podoba. Bądź twardy i wytrzymaj, w końcu się im znudzi, a Ty będziesz miał satysfakcję, że jesteś jedyny w swoim rodzaju.

"Śmiejecie się ze mnie, ponieważ jestem inny, a ja śmieję się z was, ponieważ wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis

Ja nigdy nie zmieniłbym swojego wyjątkowego stylu, żeby komuś się przypodobać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie będę dla nich zmieniał stylu, włosy chcę wyprostować, bo kręcone mnie już zaczynają denerwować, rapu słucham bo metal mi się trochę znudził. Pogadam z nimi w poniedziałek, w najgorszym wypadku po prostu będę miał na nich wyjebane. Walczyć raczej nie będę. Mało mnie obchodzi co kto o mnie myśli, po prostu to zaczyna mnie już to denerwować.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ja to bym zrobił +/- tak :

Znalazł z tej jego ekipy jakiegoś kozaka co jest uważany za kogoś a jest albo frajerem albo yebanym konusem ważącym 30 kg i się go uczepił .

Złapał go po szkole czy gdzieś i obił go ładnie żeby reszta widziała i udawał kozaka ...

Życie w gimnazjum jest brutalne wiem bo to przechodzę tyle że nie daje się poniżać .

PS. Ignoruj też ich kiedy bd Cię zaczepiać bo to działa na zasadzie : chodźcie powkurzamy Maćka bo on się tak denerwuje bd łach !

Opublikowano

pokaz im jakiego masz zajebistego wojownika w metinie i eq +9, ewentualnie pokaż te wyjebana range na mpcforum to sie osrają z wrażenia

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Stary zapomnij też tak miałem najlepiej się nie odzywać wcale ale jak tam uważasz, że CI lepiej coś do nich rzucać to rób.

Ja się nie odzywałem i im się znudziło potem się już odczepili, tak miałem dużego farta jak jednemu tak rękę w 2 gim zrobiłem, że aż się rozpłakał na korytarzu, a to było niechcący bo on miał tą rękę zawiniętą w bandaż bo coś sobie wcześniej zwichną w niej, a ja mu w nią niechcący kopnąłem i zaraz 2 nauczycielki przylazły i kilka debili oczywiście krzyczało, że specjalnie mu tak zrobiłem ale na szczęście nic nie było miałem więcej charyzmy w oczach nauczycielek więc same mówiły, że to pewnie niechcący. Grubas sam zaczął i to nie moja wina była, w ogóle bił nawet dziewczynę zachowanie nieodpowiednie albo naganne miał za to co robił na lekcjach i jak się do nauczycieli odnosił ja i tak się dziwiłem jak mu to uchodzi płazem i że Ci nauczyciele mieli do niego tyle cierpliwości. Cwany był, ryczał na środku korytarza i cwany dalej jest. Cud, że zdał bo nauczycieli takich miękkich mieliśmy. Się rozpisałem w każdym bądź razie nie reaguj na ich wyzwiska, a skoro koledzy mogą to czemu ty nie? Nie bądź gorszy i też staraj się podlizywać tak jak oni, a nawet lepiej. Wątpię czy to coś zmieni ale trzeba cierpliwości.

obraz24.png

Opublikowano

UP.

Z tym podlizywaniem to bd coś takiego że bd go wykorzystywać i testować do którego momentu bd posłuszny ...

Powtarzam ...

Jak nie zrobisz wrażenia na nich to bd Cię gnębić do końca gim ...

Przypierdol jakiemuś cwaniakowi porządnie i lajt . =)

Opublikowano

Skoro jego papa to glina. To idź do tego tatuśka i mu powiedz jaki to jego syneczek jest miły i dobry.

Mnie gnębił taki jeden też w 1 gim. Dawał mi sztuki w ramie. Jakiś czas to znosiłem ale w końcu się wkurzyłem i mu zajebałem.

Teraz jest już dobrze.

Ew możesz zrobić tak:

Przejdź koło niego na przerwie i złap go za ptaka. Zrób my "szynszyla" tzn wykręć mu je o 360o.

Po taki zabiegu będzie dobrze.

Masz jeszcze jedno wyjście. Załóż jakiś kaptur i jak go spotkasz na ulicy, zajeb mu w ryj. Tak żeby nie widział.

Możesz też pobić go na lekcji - to bardziej hardcorowa metoda.

Najlepiej go sprowokować do czegoś przy nauczycielu.

Opublikowano

Najlepiej przy koxić idź na jakieś sztuki walki (jak masz gdzie) i tym co się śmieją w pier... wtedy będą mieli do Ciebie szacunek

Przeczytałem żeby kablować , to też sposób tylko że jak pójdzie do gim to wtedy mu się zacznie , takich tam się nie lubi wiem bo jestem w 3 gim .. i nie będziesz miał kolegów ...

Opublikowano

Zetnij włosy, ubierz się na skejta i trzymaj garde ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Zaraz zmieniasz szkołę bo idziesz do gim? Tam będziesz mieć nowych kolegów.

Bez urazy, ale też nie trawię chłopaków z "długimi włosami" więc co mi tu snucie wywodów.

Ymm... dlaczego ?

Moim zdaniem powinieneś to zignorować...

76561198090890807.png

Opublikowano

Jak postawić się kolegą? A srak kurwa.

Nic dziwnego, że Cię biją, jak zakładasz takie tematy na forum i wrzucasz swoje zdjęcia. W szkole pewnie podobnie się zachowujesz, więc Cię gnębią, bo jesteś ciotą.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

"Speed is my life" - wiek 15 lat. Buhahaha

Nieźle zapierdalasz rowerem pewnie, albo miejskim. Buahhaha

Naucz się konstruować zdania, bo Cie nie zrozumiałem.

On ma 13 przy okazji , moze po prostu jebnij temu komus ?

Opublikowano

<facepalm> krolik1908, nie biją mnie, tylko wkur*iają. Już teraz jestem w gimnazjum, ale 12 lat, bo urodziłem się w grudniu '98. Może uda mi się z kimś zaprzyjaźnić, na razie mieliśmy wszystkie lekcje w jednej klasie, a obok nas była 3 i 2 gimnazjum. Teraz właściwie już nie jest tak źle, bo znaleźli sobie innego z którego się śmieją (a właściwie, to taki "kozak", który drugi rok jest w 1 klasie, jak coś do mnie mówi, to ja po prostu grzecznie odpowiadam, żeby spier**ał). Próbowałem dojść do porozumienia z kolegami, ale cholernie dziecinni i na wszystko mają jakąś debilną ripostę. Anyway, jakoś wytrzymam. Żeby nie zakładać nowego tematu: jak się nie chodzi na religię w gimnazjum, bo potem są jakieś "problemy"? Nudna jest, nie będę zapamiętywał tych modlitw (wystarczy, że uczyłem się na komunię i zapomniałem) etc. Noo i to jest wg. mnie śmieszne (jak ksiądz powiedział, że Mojżesz laską rozstąpił morze, to w klasie była beka w ch*j).

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

No kurde chłopie..skoro mówisz że jesteś stuprocentowym facetem to załatw to po męsku a nie piszesz tematy na forum gdzie średnia wiekowa jest mniej więcej 13/14 lat. Z takimi się nie gada tylko leje, a to że jesteś niższy nie znaczy że nie możesz z nim wygrać.

@Edit. Ziemie to Ty masz w dupie, Mojżesz rozstąpił morze..Musisz mieć zgodę rodzica żeby nie uczęszczać na religię.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Fejl, chciałem napisać "morze", poprawione. Zgodę bym miał od mamy, tylko ona myśli, że potem są jakieś kłopoty. Chcę się upewnić, czy wszystko będzie OK.

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...