Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak postawić się kolegom?

Nicholas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 4 klasy wszystko było OK. W 4 klasie doszedł do nas taki jeden z Łodzi (do teraz najwyższy w klasie), a ja zacząłem zapuszczać włosy (bo zdałem sobie sprawę z tego, że w krótkich wyglądam ujowo). Przez pierwsze pół roku za bardzo się nie odzywaliśmy, ale potem go polubiłem. Coś m pier*olnęło do głowy i pomyślałem, że jak będę robił z siebie debila, to będę fajny. Od 5 klasy traktowali mnie jak dziewczynę. W 6 klasie zdałem sobie sprawę z tego, że to, co robiłem było poje*ane. Teraz zaczyna mnie już wkur*iać to, że np. mówią "dziewczyny pierwsze" i przepuszczają, traktują jak pedała (!(jestem stuprocentowym mężczyzną)) etc. Nawet dziewczynę sobie znalazłem, dalej to samo. Afkors jak mają jakiś problem, to lęcą do mnie i tak. Może udało by mi się to jakoś odkręcić, ale ten nowy koleś nimi po prostu rządzi, a ci moi "koledzy" są po prostu lizodupami robiącymi wszystko, żeby on ich lubił. I tu takie moje pytanie: co zrobić, żeby jakoś się może nie odpier*olili, bo nie widzi mi się szukanie nowych friendsów, ale zmienili zdanie o mnie?

ta, wiem, zaraz będę wyśmiany

24g95xl.png

by

Baksiu

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz zmieniasz szkołę bo idziesz do gim? Tam będziesz mieć nowych kolegów.

Bez urazy, ale też nie trawię chłopaków z "długimi włosami" więc co mi tu snucie wywodów.

Opublikowano

Nie zmienię szkoły, bo mieszkam na zadupiu i musiałbym dojeżdżać autobusem do Łodzi. Muszę iść z nimi, a zapisali mnie do klasy z ludźmi z mojej miejscowości. Jak zetnę włosy, to będę wyglądał niesamowicie źle, bo po prostu mam taką twarz, że pasuje tylko do długich włosów (z resztą pod koniec 6 klasy ścinałem, to wyglądałem jeszcze bardziej jak dziewczyna, niż teraz jak mi odrosły). Stawiałem im się już kilkanaście razy.

Nowych znajomych trudno byłoby mi znaleźć, bo trzeba by to zrobić w gimnazjum, a jeszcze nie wiem gdzie co jest, a ci, co do nas dołączyli to dzieciaki (no, oprócz jednego, który nie zdał do drugiej klasy). Można by się porozglądać tam, ale za kilka sekund spóźnienia jest -2 pkt. zachowania.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ja mam średniej długości włosy wyglądam zajebiście nikt problemu nie ma. Po prostu jak ktoś coś do Ciebie powie to jebnij mu w głowę. Wtedy będą się bali i mieli szacunek do Ciebie.

Opublikowano

Ja nie wiem... Ja u siebie mam tak że uczę się dobze z zachowania mam 3 przeważnie..

Po w liceum sa jazdy....

A ten z Łodzi to kozak jakiś?

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Zapodam taką historyjkę: na wakacjach wyjechałem z nimi do Czech. Wszyscy skakali na moje łóżko i chodzili po nim, było całe usyfione. Jakoś to przeżyłem, bo spałem w śpiworze. W końcu zacząłem się wkurwiać na tego z Łodzi, jechałem po nim, do innych mówiłem, że są tylko lizodupami itp., jak ten z Łodzi coś do mnie mówił, to ja mu po prostu odpowiadałem, że z idiotami nie rozmawiam, miałem na nich wyjebkę. Pojechaliśmy na jakąś wycieczkę w tych Czechach, tego z Łodzi ptak osrał (!), ja miałem z tego zajebistą bekę, oni nic. Skończyło się na tym, że ten koleś się ze mną pogodził... Do końca wakacji był OK, teraz znowu taki sam jest. W podstawówce na końcu korytarza żaden nauczyciel nie chodził i się napier*alaliśmy tam, nawet wygrałem z takim kozakiem (który zresztą do końca rozje*ał mi płytę z GTA SA i mówił, że to moja wina), ale z tym z Łodzi nie mam żadnych szans. A w gimnazjum jeszcze mamy tak, że za jest kilku nauczycieli w korytarzu, a za taką małą bójkę można dostać -10pkt., za pobicie nawet naganne zachowanie. Problem jeszcze jest w tym, że tata tego kolesia to jakiś policjant. Do szkoły się jakoś kolorowo nie ubieram, przeważnie coś szarego. To jest o tyle dziwne, że czasem niesamowicie mi pomagają (np. jeden zapie*alał, żebym sobie w końcu dziewczynę znalazł), a czasem właśnie tak się zachowują.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Co to za technika tulipana ? Bo znam z róży

A ja rozy nie znam ale znam tulipana. Wez butelke od browara w dlon koncem obij o beton niech sie zbije to co z niej zostanie zabije ; )

Opublikowano

To Ty jesteś w 1 klasie gim ?

Nie doczytałem tongue.gif

Obawiam się, że jak mu ostrego wpier.. nie spuścisz to nie będziesz miał fajnie.

Jest jeden problem...

Ty się boisz jakiś -2 punktów za spóźnienie, czy -10 za bójke ?

Wolisz zostać 2gi raz w 1 klasie i żeby Cię szanowali, czy być w 2giej i być traktowany jak gówno ?

Odpowiedz sobie na to..

W dodatku na przypale u dyrki mówisz, że nie wytrzymałeś, byłeś upokarzany, źle traktowany i po prostu musiałeś coś zrobić, bo jakbyś powiedział nauczycielom to by Cie pobili.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ta, 1 gim. Spróbuję z nimi jeszcze jakoś pogadać w poniedziałek. Problem w tym, że tego nowego nawet chyba bym nie dosięgnął (nie jestem aż tak niski, jest kilku niższych teraz u nas, ale of course przez większość podstawówki byłem najniższy, więc dalej jestem kurduplem...)do twarzy, a jebnięcia mocnego nie mam - jak kogoś pokonuję, to przez duszenie. Pod koniec 6 klasy napier*alałem się z takim jednym (który teraz mnie bardzo polubił i jest chyba jedynym chłopakiem w mojej klasie, z którym można pogadać) przez całą przerwę, potem był polski i musiałem odpowiadać, żeby mieć na koniec roku 4. Tak byłem zmęczony, że zasłabłem, dziewczyny powiedziały, że się biliśmy, ale że to ten drugi zaczął i mi właściwie nic się nie stało. Teraz pewnie nawet nikt by mnie nie bronił, bo te, które wtedy mnie broniły poszły do innego gimnazjum.

A ten kozak z Łodzi słucha Biebera...

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Jednym słowem CI współczuje człowieku....

Masz przeje*ane w 100%:/

Nie wiem co CI może pomóc tym bardziej że jego stary jest policjantem...

@down

Bicie wątpie żeby mu pomogło musiałby wszystkich pokolei rozje**

żeby miał świety spokój. Niech tak walnie mu troche mocniej zgon...

Kurator albo poprawczak...

Daj minusaaaa!!!

Odkrywca
Opublikowano

masz internet to co za problem wbic na yt i jakieś chwyty jujutsu czy jakoś tak potrenuj i juz

Opublikowano

Ta, 1 gim. Spróbuję z nimi jeszcze jakoś pogadać w poniedziałek. Problem w tym, że tego nowego nawet chyba bym nie dosięgnął (nie jestem aż tak niski, jest kilku niższych teraz u nas, ale of course przez większość podstawówki byłem najniższy, więc dalej jestem kurduplem...)

A czy morda jest jedynym punktem w ktory sie klepie ? Pamietaj ze brzuch jest duzy czulszym punktem dla kogos kto nie robi cwiczen na brzuch to 1 strzal i lezy jak piesek ktory szuka tlenu... przykurw mu w brzuch troche pojeczy i nabierze do ciebie szacunku bo bedzie sie juz bac.

Opublikowano

Do jakiego stopnia, robiłeś z siebie dziewczynę? Tak dokładniej..

Bo coś nieźle te osły musiały zapamiętać Ciebie takiego.

A jeśli Ciebie upokarzają przed nowo poznanymi, to masz przynajmniej test, czy ci nowo poznani są takimi idiotami jak Twoja klasa.

Co do walki, to po kopie w brzuchu, kopnij go w jaja ( o ile ma).. tylko nie za mocno, bo się rozbiją.

Szkoda, że wzrost masz mniejszy, ale mniejszym jest się bardziej zwinniejszym.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Dziewczyny z siebie nie robiłem, tylko zapuszczałem włosy. Zbytnio nie pamiętam, co robiłem, ale oni odbierali to tak, jakbym zachowywał się jak pedał. Gdyby nie to, że mam dziewczynę (która według nich jest brzydka), to może bym jakąś wyrwał i im zaimponował. Ta, z którą teraz chodzę jest w innym gimnazjum, ale nie zamierzam z nią zrywać.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Jak dasz rade to po lekcjach zlej tego najwyższego to wszyscy sie odwala

podskakujac reszcie on bedzie tylko bardziej ich na ciebie napuszczal

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bić się z tym kolesiem nie ma sensu, bo zawsze jak próbuję, to w kilka sekund mi rękę wykręca i nic nie można zrobić. Chyba właśnie ich oleję, może jakoś poznam tam kogoś.

@jutro reszta dostanie plusa/minusa, na dzisiaj limit się skończył

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Lol, zapraszam do mnie do klasy, zobaczysz co to znaczy "byc pedałem". Z tych dwóch gości (właściwie jeden, bo drugi zmienił szkołe) cisneli wszyscy - nauczyciele, uczniowe itp itd.

Zetnij włosy na irokeza, kup dres i słuchaj firmy. Nie będziesz bardziej męski, ale inaczej to odbiorą.

Opublikowano

@UP:

No i ?

To jest znęcanie psychiczne, On nie jest pełnoletni, więc kurator ew. poprawczak...

Policjant o Tym wie, nie wiadomo jakiego ma ojca, jak normalnego to przemówi mu do rozumu.

Olewanie tego jest ryzykowne:

Albo przestaną, bo im się znudzi.

Albo staniesz się ciotą klasową (o ile już za taką CIę nie uważają) i będzie kiepsko.

Co by Ci zrobili rodzice jakbyś nie zdał ?

Jak cykasz się ich pobić, a chcesz mieć normalne życie i uczyć się w spokoju to może zostań jeszcze roczek i uwolnij się od tych debili ?

EDIT:

Możesz też ubierać się na czarno, słuchać metalu, albo być jakimś luzakiem - rób bekę z nauczycieli, niech Cię klasa polubi, bo jak wykonujesz każde polecenie nauczyciela, siedzisz gdzieś w koncie, nie odzywasz się, to co mają robić ?

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...